Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 4425355 14149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 4425355

Odpowiedzi 14149

Memorius

Memorius

Użytkownicy
Ojciec Wszystkich Narodów
posty2983
Propsy1306
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
  • Ojciec Wszystkich Narodów
Robiłem to w piątym rozdziale tylko i wyłącznie. Po oddaniu sfer Opiekunowi o ile mnie pamięć nie myli.

Już niebawem nowa wersja Global Mod PL 1.7.11 Special Edition

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Bo wtedy jest właśnie inaczej wtedy w 5 rozdziale pojawia się ta opcja bez serca która odblokowuje opcje zabicia ashtara :P własnoręcznie :P

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

Memorius

Memorius

Użytkownicy
Ojciec Wszystkich Narodów
posty2983
Propsy1306
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
  • Ojciec Wszystkich Narodów
A ten znowu by tylko zabijał. :D

A jak to jest z tym zabiciem Senyaka sposobem który podałem ,w wersji rebalance?
da się? ktoś tak próbował?

Już niebawem nowa wersja Global Mod PL 1.7.11 Special Edition

ZarzaPL

ZarzaPL

Użytkownicy
Nie.
posty445
Propsy83
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Nie.
Wracam po jakimś czasie.
Sprawdziłem sobie na kodach tą karme u beliara i na paladynie potrzeba WIĘCEJ niż 201 karmy, więc moge już sobie odpuścić.
Moje pytanie: Opłaca się brać szpon beliara bez błyskawic, ale dla samej liczy obrażeń? (aż 200)

gandalfgandalf

gandalfgandalf

Użytkownicy
Mistrz magii jest z wami
posty776
Propsy152
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
  • Mistrz magii jest z wami
Tizgar wytłumacz mi dlaczego w 5 rozdziale? W 4 mag oddaje sfery opiekunom (woj też może ale po co?). Więc w 4 rozdziale też powinno to zadziałać. Dobrze myśle?

Szponem będziesz kosił aż miecz haradrima dostaniesz (5roz)
Muecz haradrima ma 10dmg więcej.
Opłaca się szpon robić dla dmg

Mój post mój styl i nic Ci do tego!
Szukałeś czarodzieja? To przestań szukać.
,,Na świecie nie ma ludzi normalnych i nie normalnych są tylko ci pozamykani w zakładach i ci którzy nie zostali przebadani"
,,Mieli do wyboru wojne lub hańbę.
Wybrali hańbę a wojnę będą mieli i tak"
Winston Churchill
Pomogłem? Czekam na propsa
http://zapodaj.net/73d646fdd9ddc.bmp.html -
http://zapodaj.net/1de7964b3f76b.bmp.html
moje staty w reb 2.1

Thompson

Thompson

The Modders
posty692
Propsy158
  • The Modders
Szponem albo Urizielem - z którym nie ma takich problemów, jak ze Szponem :P (typu co i kiedy się najbardziej opłaca - idę i zdobywam)

ko19m

ko19m

Użytkownicy
posty87
Propsy9
  • Użytkownicy
Siema ma ktoś kod na attile bo mi sie zbugował i niema go za domem halvora.

gandalfgandalf

gandalfgandalf

Użytkownicy
Mistrz magii jest z wami
posty776
Propsy152
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
Ale jak? Takie rzeczy się nie dzieją!

,,Na świecie nie ma ludzi normalnych i nie normalnych są tylko ci pozamykani w zakładach i ci którzy nie zostali przebadani"
Winston Churchill
moje staty w reb 2.1

Thompson

Thompson

The Modders
posty692
Propsy158
  • The Modders
Może nie wykonałeś wszystkich zadań? ;)

ko19m

ko19m

Użytkownicy
posty87
Propsy9
  • Użytkownicy
Wydałem w 1 rozdziale rengaru i był tam a teraz jest 2 i go niema a przed chwilą wydałem nagura i też go niema.

gandalfgandalf

gandalfgandalf

Użytkownicy
Mistrz magii jest z wami
posty776
Propsy152
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
Hym dziwne!
Spróbuj pogadać z kardifem.

Winston Churchill
moje staty w reb 2.1

ko19m

ko19m

Użytkownicy
posty87
Propsy9
  • Użytkownicy
Gadałem już i nie działa lecz przyzwałem atille na kodach i go zabiłem.

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Bo stonos ostatni opiekun pojawia się w 5 rozdziale przynajmniej tak to rozumiem w 3 miałem tych od ognia w 4 mam od wody a ostatni będzie w 5 :P bo skoro każdy mówi ze można do nich dojsc dopiero w 5 to on musi być w 5 bo to on daje rune :P

Jak to poco ma woj oddawać ano żeby zgarnąć 15 siły :P

Szpon zawsze ma błyskawicę nie zaleznie od tego czy dostanie dusze czy nie ma na 20 lvl broni 80% szansy na błyskawice która zadaje 100 dmg + intel :P
Niewiem na to komu miecze haradrimow są zbyt słabe omijamy takich pośredników

Mamy szpon lub urka - pan smoków - no i for fun gniew stwórcy to tyle jesli chodzi o przeskok :P

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.

ko19m

ko19m

Użytkownicy
posty87
Propsy9
  • Użytkownicy
Wie ktoś gdzie jest Taniec Śmierci bo wiem że ta bron jest dobra a na inną złota nie chce wydawać bo są drogie a potrzebuje dobrego pancerza i musze uzbierać 14k.

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Dobra to ona by była jakby w 1 rozdziale można było ja zdobyć :P
W jarku jest w grobowców w domach starożytnych w którym dokładniej ci nie powiem bo to jest losowe :P

Ventrue

Ventrue

Moderator działu
Herr Mannelig
posty1127
Propsy597
ProfesjaNierób
  • Moderator działu
  • Herr Mannelig
Pierwsze słyszę, żeby się Attila zbugował. Przecież równie dobrze zamiast chamsko i nobbersko sięgać po kody najpierw spróbować wsypać jeszcze kogoś innego. Zobaczysz, stosowanie kodów w tej grze sprawi, że ci nerwy w późniejszych rozdziałach siądą.

Kenny1991

Kenny1991

Użytkownicy
posty60
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam mam parę pytań. Gram na najtrudniejszym poziomie, mam zamiar dołączyć do straży.
1) Czy wyuczyć się zręczności do pewnego poziomu i dopiero pić eliksiry, czy nie marnować punktów na to i od razu pić? Czy warto nauczyć robienia się eliksirów zręczności, jeśli nie to czy mogę zjadać od razu goblinie jagody.
2) Jeżeli mam paczkę bagiennego ziela i oddam ją Cipherowi przed dołączeniem do straży, to czy po dołączeniu do straży będę miał opcję dialogową, że wrzuciłem paczkę do basenu portowego w misji z nią związaną.
3) Czy mogę zostawić sobie misje zabicia Canthara na później kiedy sprzedam sporo srebra i złota Halvorowi. Czy przepadnie mi ta misja jak za długo jej nie zrobię.
4) Czy opłaca się uczyć ostrzenia broni? Jeżeli tak to dlaczego?
5) Śledzika mogę zjeść czy zostawić do jakiejś receptury?

A teraz mała ciekawostka ode mnie dla tych co grają na Rzeźniku. Na wielu stronach czy filmach na youtubie widziałem, że każdy proponuje płacenie Daronowi po 100 sztuk złota, ponieważ płacenie po 50 nic nie daje. Na Rzeźniku (nie wiem jak na innych poziomach bo nie grałem) najlepsza opcją jest płacenie danin właśnie po 50 sztuk złota ALE raz na dzień. Jeżeli chcemy wpłacić 1000 sztuk złota od razu po 50 sztuk złota to rzeczywiście nic nam to nie daje. ALE jeżeli będziemy płacić po 50 sztuk złota codziennie dostaniemy takie same bonusy jak w Nocy Kruka, czyli prawie 2x HP niż jak płacimy po 100. Fakt trzeba poświęcić 20 dni ale na dłuższą metę to się opłaca.

ko19m

ko19m

Użytkownicy
posty87
Propsy9
  • Użytkownicy
Venture wsypałem nagura i go tam nie było a w rozdziale 1 był i bylem u kardiffa a ten nic.

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Kenny
0) Straż nie jest dobrym wyborem :/
1) Nie uczysz sie, pic odrazu, Tak warto potem nawet beda szczawie na ot aby to zrobić kilka potków :P Ofc cała linijka tyczy się gry wojem :P
2) Tu ci nie pomogę gdyż nie uznaje tej gildii jako gildii grywalnej wiec nie wiem jak to tam jest z tym questem :P
3) Ba ty ja nawet musisz zostawić na później najlepiej na 5 rozdział :P ( efektów ubocznych nie będzie )
4) W sumie to niezbyt ale potem jak nie będzie miał co robić z PN a taka sytuacja w returnie wystąpi na 100% to for fun czemu nie :P
5) Wcinaj od razu na zdrowie ci to wyjdzie :P

Kenny1991

Kenny1991

Użytkownicy
posty60
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam już 47 siły i 32% broni jednoręcznej, czy opłaca się przy takich statystykach dołączyć gdzie indziej?

0 użytkowników
Do góry