Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 4394473 14149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 4394473

Odpowiedzi 14149

LiverpoolFC

LiverpoolFC

Użytkownicy
posty50
Propsy4
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Gdzie jest mapa zaginionej wyspy? Szukałem w budynku obok piramidy, ale tam nie ma.

Akashel

Akashel

Użytkownicy
posty49
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy w II rozdziale jest możliwość nauczenia się przetapiania rudy?(tzn chodzi mi o wyrób stali). Bo mając 100% wydobycia rudy idę do Węża, ale nie ma z nim żadnej gadki o nauce. A może trzeba zrobić dla niego ten quest hm?
I jeszcze jedno pytanie, czy opłaca się w ogóle uczyć wydobycia do 100% czy wystarczy np do 50% a reszta wpadnie podczas kopania rudy, bo chyba się zwiększa co jakiś czas o 5%?

Tituf

Tituf

Użytkownicy
posty1481
Propsy813
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Cytat: LiverpoolFC
Gdzie jest mapa zaginionej wyspy? Szukałem w budynku obok piramidy, ale tam nie ma.

Po drugiej stronie wyspy, obok piramidy jest budynek... Kombinuj z przyciskami a otworzy się sezam...
Up- raczej quest wymagany...

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Juz nawet w 1 można :P ofc trzeba się od harada nauczyć z kowalstwa choćby jednej rzeczy aby odblokować dialogi które pozwala na odblokowanie nauki przetopu u węza :P Za kopanie się nic nie dostaje

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

gandalfgandalf

gandalfgandalf

Użytkownicy
Mistrz magii jest z wami
posty776
Propsy152
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
  • Mistrz magii jest z wami
Pytania, pytania:
1. Czy moge szczyscic cmentarz orkow
2. O co chodzi z ta laska maletha?
3. Moge sczyscic tych kopaczy którzy są koło wodospady i mielą sobie ścierwojada?

kurde z vatrasem chodziło mi o ofiarę na świątynię adanosa. Kiedy dostaje się manę bo nie za każdym razem ją dostaję.

Mój post mój styl i nic Ci do tego!
Szukałeś czarodzieja? To przestań szukać.
,,Na świecie nie ma ludzi normalnych i nie normalnych są tylko ci pozamykani w zakładach i ci którzy nie zostali przebadani"
,,Mieli do wyboru wojne lub hańbę.
Wybrali hańbę a wojnę będą mieli i tak"
Winston Churchill
Pomogłem? Czekam na propsa
http://zapodaj.net/73d646fdd9ddc.bmp.html -
http://zapodaj.net/1de7964b3f76b.bmp.html
moje staty w reb 2.1

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Laska maletha to quest widmo jak i kilka innych które są w grze od nk bo maja nawet dubing pl ale nie zostały one dokończone :P  (akurat ten jest dostępny od 3 rozdziału )
Jak zrobiłeś od nich questa to możesz :P chociaz vatras standardowo będzie się pluł ze znowu zabijasz:P

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.

Łowca

Łowca

Użytkownicy
posty32
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Czy mi jako wojownikowi(Najemnikowi) opłaca sie u Gandalfa wybrać nagrodę taką ze bedzie mnie uczył magii,czy lepiej wziać elikir siły i
dlaczego?
Ponawiam

gandalfgandalf

gandalfgandalf

Użytkownicy
Mistrz magii jest z wami
posty776
Propsy152
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
Czy mi jako wojownikowi(Najemnikowi) opłaca sie u Gandalfa wybrać nagrodę taką ze bedzie mnie uczył magii,czy lepiej wziać elikir siły i
dlaczego?
Ponawiam
A ja ci czasem nie odpisałem?!
Laska maletha to quest widmo jak i kilka innych które są w grze od nk bo maja nawet dubing pl ale nie zostały one dokończone :P  (akurat ten jest dostępny od 3 rozdziału )
Jak zrobiłeś od nich questa to możesz :P chociaz vatras standardowo będzie się pluł ze znowu zabijasz:P
Mógłby mi ktoś wypisać te questy widmo?
Pytania, pytania:
1. Czy moge szczyscic cmentarz orkow
2. O co chodzi z ta laska maletha?
3. Moge sczyscic tych kopaczy którzy są koło wodospady i mielą sobie ścierwojada?

kurde z vatrasem chodziło mi o ofiarę na świątynię adanosa. Kiedy dostaje się manę bo nie za każdym razem ją dostaję.
ponawiam 1.
1. Salek ma recke na na pseudo odnowę hp  czyli alternatywna :P
2. Musisz mi wieżyc tak chce gra :P
3. Alternatywną sengrath sprzedaje normalnie ignaz uczy :P
4. Ofiara nigdy :P tylko za pochwalenie się ze uratowaliśmy ludków i za tabliczki stare w ilościach 10+

Dobra w końcu wlazłem w 3 rozdział z 38 lvl ta wiem lajtowo bym 50 wbił tylko nie miałbym co robić później w grze chociaz respawn mnie zagiął niby cala przełęcz do gd w khorinis wybita a tu znowu kutwa tłum orków oczkuje na mnie w celu podłożenia się pod miecz :P

Zasadniczo mam jedno pytanie bo już zauważyłem ze returning odblokowuje to czego nie dokończyło PB i do końca czyli widmo questy i wlasnie z kolejnym z nich mam problem gdzie jest Laska maletha >?

A i poszukiwacze maja pierdolnięte SI można ich dzięki akrobatyce zajebiście zbugowac nawet w 10 nie stanowią zagrożenia oni lecz ich kumple już tak jak trzeba to mogę zgłębić temat :P
wierzę Ci tizgar przez ż :)

1. No i co był respawn orków w GD tak? Upewniam się że dobrze zrozumiałem.
2. Dlaczego alternatywne odnowy many i hp są bez sensu? Czemu twórcy to tak zrobili? Przecież ze składników takiego pota można sobie respnąć 5 x hp.
3. Zna ktoś lokalizację starych kamiennych tablic? Bo ja mam tylko 17 to o 9 za mało.
4. Na orki lepszy łuk niż miecz co nie...?
5. Czemu jak wale z ognistej strzały w smoczego zębacza to:
Odrazu spada mu 1/5 hp a drań się nie pali.
A więc o ile to nie jakiś bug to inta dla maga ognia zwiększa dmg ze skillla a nie z podpalenia!?

,,Na świecie nie ma ludzi normalnych i nie normalnych są tylko ci pozamykani w zakładach i ci którzy nie zostali przebadani"
Winston Churchill
moje staty w reb 2.1

Łowca

Łowca

Użytkownicy
posty32
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Osz kurde rzeczywiście,czyli mi jako Wojowi Nie przyda sie int?(Bo on ma troche ksiazek na sprzedaz)

mateuszzxcv

mateuszzxcv

Użytkownicy
posty483
Propsy58
  • Użytkownicy
Hymmm... Moim zdaniem raczej sie przyda, chociażby ze względu na rune leczenia

gandalfgandalf

gandalfgandalf

Użytkownicy
Mistrz magii jest z wami
posty776
Propsy152
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
Ale po co ci ona? Samych krwiopijec jest w grze 200-300
A potów to jest więcej niż ludzi na świecie. Runa leczenia nie ma sensu.
Lowca inta ci sie nie przyda

Winston Churchill
moje staty w reb 2.1

Thompson

Thompson

The Modders
posty692
Propsy158
  • The Modders
A czasem dmg od magicznych łuków i kusz nie zależy od int? ;) Więc raczej się przyda.

gandalfgandalf

gandalfgandalf

Użytkownicy
Mistrz magii jest z wami
posty776
Propsy152
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
Ale on pisal wczesniej ze gra wojem i nie uzywa lukow

Winston Churchill
moje staty w reb 2.1

Tituf

Tituf

Użytkownicy
posty1481
Propsy813
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Takie pytanko: czy istnieje coś takiego jak receptura, książka albo inne dziwactwo = odtrutka, która uczy nas zrobienia tej miksturki?
W ver 1.1 podobno leży sobie na stole w zamku, przy wejściu do Gomeza. W tej wersji co gracie też jest?

gandalfgandalf

gandalfgandalf

Użytkownicy
Mistrz magii jest z wami
posty776
Propsy152
ProfesjaGracz
  • Zbanowany

Winston Churchill
moje staty w reb 2.1

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Przyjaciel Bartoka
Laska Maletha

To narazie 2 widmo questy o których wiem :P
Int sie przyda każdemu tu niema wyjątków :P +3 do siły to marna nagroda a kręgi i handel są dużo lepsze :P

1. Boja wiem nie byłem w gd jeszcze bo pierw musiałem zadanie z gomezem wziąć i ofc odebrać mój nowy pancerz ŁS :P
2. W tym pytaniu brak pytania
3. A skąd wiesz ze jest ich 26 ja mam 25 z czego 3 oddałem erolowi czyli niby max to 29 ?
4. Macius ci powie ze Łuk ja ci powiem ze miecz :P pytanie bez sensu zależy od preferencji gracza
5. Smocza natura to nawet logiczne jest ze są immuna na podpalenie :P

milten6

milten6

Użytkownicy
posty79
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy w przemianie w jaszczura i wilka orki nie będą mnie atakować :D?

Thompson

Thompson

The Modders
posty692
Propsy158
  • The Modders
Skoro "normalnych" nie atakują, dlaczego mieliby ciebie?

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Believer in Jesus Christ
Co do ognistego łuku to jest on zbugowany, niemniej z tego co widziałem to podpalenie działa na każdego przeciwnika. Ciężko powiedzieć ile jest w sumie starych kamiennych tablic - na pewno jest ich conajmniej 29. Według mnie łuk / kusza zawsze będą mieć tą przewage nad mieczem, że możemy wybijać przeciwników (niezależnie ilu ich jest) bez narażania siebie na utratę hp. Należy natomiast pamiętać, iż najmocniejszy miecz zadaje 300 dmg a najmocniejszy łuk 190 dmg więc jest to kolosalna różnica. Mogę opisać w każdym razie jak wyglądała moja eksterminacja orków otaczających zamek w górniczej dolinie za pomocą łuku. Otóż wchodziłem na jeden z tych pieńków obok namiotów i po prostu zaczynałem strzelać mając pod nogami kilkunastu rozszalałych orków. W ten magiczny sposób pozbyłem się całego tałtajstwa bez większego problemu, niemniej zajeło mi to sporo czasu. Wątpie aby tizgar mógł sobie pozwolić aby wziąć na klate kilkunastu orków naraz :) Jak wiadomo również miecz mogą zablokować, strzał z łuku już nie.

1 Corinthians 3:19
For the wisdom of this world is foolishness with God.
Psalm 19
The heavens declare the glory of God; and the firmament sheweth his handywork.
Luke 8:17
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

Memorius

Memorius

Użytkownicy
Ojciec Wszystkich Narodów
posty2983
Propsy1306
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
  • Ojciec Wszystkich Narodów
Wielkość zadawanych obrażeń przy pomocy łuku jest na pewno mniejsza , ale za szybkostrzelność  większa co w sumie daje efekt podobny.
a no ci ta kie potężne bronie? przecież specjalnie w tej wersji gry nie ma przeciwników godnych takiej straSZLIWEJ BRONI. :P

Już niebawem nowa wersja Global Mod PL 1.7.11 Special Edition

0 użytkowników
Do góry