Czy mi jako wojownikowi(Najemnikowi) opłaca sie u Gandalfa wybrać nagrodę taką ze bedzie mnie uczył magii,czy lepiej wziać elikir siły i
dlaczego?
Ponawiam
A ja ci czasem nie odpisałem?!
Laska maletha to quest widmo jak i kilka innych które są w grze od nk bo maja nawet dubing pl ale nie zostały one dokończone
(akurat ten jest dostępny od 3 rozdziału )
Jak zrobiłeś od nich questa to możesz
chociaz vatras standardowo będzie się pluł ze znowu zabijasz:P
Mógłby mi ktoś wypisać te questy widmo?
Pytania, pytania:
1. Czy moge szczyscic cmentarz orkow
2. O co chodzi z ta laska maletha?
3. Moge sczyscic tych kopaczy którzy są koło wodospady i mielą sobie ścierwojada?
kurde z vatrasem chodziło mi o ofiarę na świątynię adanosa. Kiedy dostaje się manę bo nie za każdym razem ją dostaję.
ponawiam 1.
1. Salek ma recke na na pseudo odnowę hp czyli alternatywna 
2. Musisz mi wieżyc tak chce gra 
3. Alternatywną sengrath sprzedaje normalnie ignaz uczy 
4. Ofiara nigdy
tylko za pochwalenie się ze uratowaliśmy ludków i za tabliczki stare w ilościach 10+
Dobra w końcu wlazłem w 3 rozdział z 38 lvl ta wiem lajtowo bym 50 wbił tylko nie miałbym co robić później w grze chociaz respawn mnie zagiął niby cala przełęcz do gd w khorinis wybita a tu znowu kutwa tłum orków oczkuje na mnie w celu podłożenia się pod miecz 
Zasadniczo mam jedno pytanie bo już zauważyłem ze returning odblokowuje to czego nie dokończyło PB i do końca czyli widmo questy i wlasnie z kolejnym z nich mam problem gdzie jest Laska maletha >?
A i poszukiwacze maja pierdolnięte SI można ich dzięki akrobatyce zajebiście zbugowac nawet w 10 nie stanowią zagrożenia oni lecz ich kumple już tak jak trzeba to mogę zgłębić temat 
wierzę Ci tizgar przez ż

1. No i co był respawn orków w GD tak? Upewniam się że dobrze zrozumiałem.
2. Dlaczego alternatywne odnowy many i hp są bez sensu? Czemu twórcy to tak zrobili? Przecież ze składników takiego pota można sobie respnąć 5 x hp.
3. Zna ktoś lokalizację starych kamiennych tablic? Bo ja mam tylko 17 to o 9 za mało.
4. Na orki lepszy łuk niż miecz co nie...?
5. Czemu jak wale z ognistej strzały w smoczego zębacza to:
Odrazu spada mu 1/5 hp a drań się nie pali.
A więc o ile to nie jakiś bug to inta dla maga ognia zwiększa dmg ze skillla a nie z podpalenia!?