Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 3923762 14149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 3923762

Odpowiedzi 14149

Kręty

Kręty

Użytkownicy
Ja wcale nie śpię :P
posty67
Propsy5
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Ja wcale nie śpię :P
5. Jest to obóz paladynów na wyspie Eltu. Będziesz tam miał Quest
6. Być może. Zanim dołączysz do jakiejś gildii wykonuj u nich zadania, a może będziesz mógł potem z nimi rozmawiać. Ja tam tak na prawdę nie wiem,  gdyż po dołączeniu do nekromantów nie chciało mi się z nimi gadać. Jeśli jest inaczej, poprawcie mnie.

"Ciało puszczone raz, puszcza się cały czas"

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Believer in Jesus Christ
Cytat: mateuszzxcv
Mam parę pytań:
1. Gdy trafimy na jakiś zawalony tunel czy wejście do jaskini do zazwyczaj da się tam wejść, dla przykladu: Światyna Śniącego, ta jaskinia za obozem Zielarzy (nie byłem w niej ale to jest ta co prowadzi do Opiekunów, tak?) lub ta w GD za mostem po drodze do Ognistego Smoka, jest tam pomnik Orka, jeżeli dobrze myślę to wiąże sie to z zadaniem dla Opiekunów. A co z tym zawalonym tunelem przy wieży Xardasa? Tan do którego można dostać się zeskakujące w dół po wieży, przed nim leży szkielet, mieszek. Miksturak z zwój. To zwykły zawalony tunel czy może jednak coś tam jest?
2. Co to za dziwny znak na ścianie w jaskini za obozem Dextera? W podstawce chyba niczego nie można było sie o nim dowiedzieć, w modzie coś w tej kwestii się zmieniło?
3. Jest wiecej takich liścików jak np ten co znajduje sie w podtopionej jaskini niedaleko wraku statku i czy pełnią jakąś sensowna funkcję czy to tylko taki "smaczek" ? Tam nie daleko jest chyba wejście do wieży z zadania od Xardasa(pewien nie jestem bo nigdy tam nie byłem)
4. Z tego co gdzieś wyczytałem mozna znaleźć teraz Trokara, czy jezeli go znajdę to dostanę coś od Bartoka (chyba napisałem bez pomyłki)? Tylko proszę mi nie mówić gdzie on jest, sam poszukam:P
5. Przy instalacji moda migaja różne screeny z gry i jeden szczególne wrył mi się w pamięć. Przypomina obóz Piratów ale zamiast chaty Grega stoi duży dom, może nie taki jak na farmie Onara ale jednak duży, jest kuźnia i jest jakby pole uprawne na małym płaskowyżu. Tak wyglada obóz Piratów na 2.1? Bo na 1.1 wyglądał po staremu. Czy to zupełnie inna lokacja?
6. Czy będę miał jakiś kontakt z Zielarzami przed 7 rozdziałem nie będąc Nowicjuszem czy po prostu mogę ich olać?
1. jaskinia obok wieży Xardasa nosi nazwe jaskinia bólu i jest związana z misją zlecana przez gomeza.

1 Corinthians 3:19
For the wisdom of this world is foolishness with God.
Psalm 19
The heavens declare the glory of God; and the firmament sheweth his handywork.
Luke 8:17
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Sprawa z nefariusem
    if((ZURISTRADEPLACEYESCHIP == TRUE) || (ZURISTRADEPLACEYES == TRUE))
To sa wymogi na questa od nefariusa jest dostępny dla kazdego :P

1. Dobre pytanie ale do niektórych się po prostu nie da wejść bo tam nic niema zwykła textura i zwykłe zawalone przejście które nie jest przejściem mozna to sprawdzić próbując na siłe sie wbić za pomocą chodzenia bokiem
2. Po prostu se dziwny znak :P jakoś na niego nie zwróciłem uwagi :P
3. Tego niewiem ale raczej są bez wartości :P
4. No expa za zaliczenie questa :P
5. To jest wyspa eltu obstawiam bo do innej lokacji nie pasuje :Pale piraci to to nie sa :P
6. Mozesz olac jedynie questa od oruna z lariusem mozna zrobic reszta jest tylko dla swirówców

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Jak przedostać się przez korytarz z kolcami w mieście nieumarłych?

Psalm 19
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

BeziJuve

BeziJuve

Użytkownicy
posty169
Propsy36
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
1. Masz na myśli tą taką zawaloną przy wieży Xardasa w której zaczynami grę ? Jeśli dobrze pamiętam to sobie jest to końcówka tej jaskini z nieumarłymi za kryjówką Dexteraz ( kiedyś przeszedłem tam używając K i tak jakoś mi się kojarzy)

gandalfgandalf

gandalfgandalf

Użytkownicy
Mistrz magii jest z wami
posty776
Propsy152
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
  • Mistrz magii jest z wami
Macius Z akrobatyka bedzie ciezko

Mój post mój styl i nic Ci do tego!
Szukałeś czarodzieja? To przestań szukać.
,,Na świecie nie ma ludzi normalnych i nie normalnych są tylko ci pozamykani w zakładach i ci którzy nie zostali przebadani"
,,Mieli do wyboru wojne lub hańbę.
Wybrali hańbę a wojnę będą mieli i tak"
Winston Churchill
Pomogłem? Czekam na propsa
http://zapodaj.net/73d646fdd9ddc.bmp.html -
http://zapodaj.net/1de7964b3f76b.bmp.html
moje staty w reb 2.1

Lukizzz

Lukizzz

Użytkownicy
posty573
Propsy140
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Tizgar a jak niby mam to zrobić jak wokoło w pyte orków?? Rozumiem że mam zainwestować w deszcze ognia??

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Normalnie ledwo raptem jest tam 2 -3 orków i 2 wargi wszystko można odciągnąć na solówkę skoro ja miałem postać którą tam dałem sobie luzem rade, to ty tez taka możesz mieć niewiedze problemu :P

Deszcz ognia można ale poco marnować na to zwój skoro on się przyda później i to w tym samym miejscu :P

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.

milten6

milten6

Użytkownicy
posty79
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ma ktoś jakiś sposób na czarnego trolla w I rozdziale, bo dostałem questa od gildii myśliwych, żeby przynieść jego skórę i muszę go wykonać? W tej chwili mam 70 siły i broń 80 dmg

Kingston

Kingston

Użytkownicy
posty104
Propsy4
  • Użytkownicy
kup sobie zmniejszenie potwora bodajze ma go zuris

Kuken

Kuken

Użytkownicy
posty391
Propsy97
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Cytat: milten6
Ma ktoś jakiś sposób na czarnego trolla w I rozdziale, bo dostałem questa od gildii myśliwych, żeby przynieść jego skórę i muszę go wykonać? W tej chwili mam 70 siły i broń 80 dmg
Zmniejszenie potwora, można znalezc na szczycie wieży gdzie wczesniej był ognisty łuk (trzeba otworzyć skrzynie wytrychami)  w obozie bandytów, wymaga 40 many.

Wyzysk11

Wyzysk11

Użytkownicy
posty728
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Zbuguj go na lewo na skale :)

gandalfgandalf

gandalfgandalf

Użytkownicy
Mistrz magii jest z wami
posty776
Propsy152
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
... A potem poc sie 10minut z nim:)

,,Na świecie nie ma ludzi normalnych i nie normalnych są tylko ci pozamykani w zakładach i ci którzy nie zostali przebadani"
Winston Churchill
moje staty w reb 2.1

BCS

BCS

Użytkownicy
posty57
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Zluruj go do Grimbalda, czy jak ten łapserdak co obok stoi się zwie, on go osłabi, a ty zlasthitujesz.

milten6

milten6

Użytkownicy
posty79
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Z tego co patrzę Czarny Troll ma 4000 HP, a ja zadawałbym mu tylko 5 dmg, czyli musiałbym go uderzyć 800 razy :D Wydaje mi się, że szkoda serafisów na regenerację wytrzymałości. Sprawdziłem i Zuris nie sprzedaje tego zwoju. Tu mam 2 pytania:
1. Czy można jeszcze jakoś inaczej zdobyć ten zwój?
2. Jeśli nie, to jak pokonać bandytów Dextera (Greg mi nie pomoże, bo nie mam pomysłu jak pokonać tego topielca na wysepce z jego skarbem)?

Z góry dzięki wszystkim :)

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
1. Zwój jest na tej wieży tylko.
2. Komunały z nk :P nie ważne czy greg ci pomoże czy nie wyciągasz deszcz ognia i koniec z nimi.
Ryboglova mozna zbugowac w wodzie ze ty możesz go klepać ale on ciebie już nie prawdopodobnie z 10-15 serafisów a to zejdzie ale i tak w sumie się opłaca :P

gandalfgandalf

gandalfgandalf

Użytkownicy
Mistrz magii jest z wami
posty776
Propsy152
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
2. Nie musisz bandytow pokonywac
po prostu wejdz i zabierz zwoj

Winston Churchill
moje staty w reb 2.1

BCS

BCS

Użytkownicy
posty57
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Przecież Greg pomaga za każdym jednym razem, nieważne czy się mu odnalazło skarby, czy się go olało, wystarczy chyba go wprowadzić do miasta.

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Dobra, dalej sprawa z pentagramem w wieży nergala pozostaje otwarta...
Cytat: BCS
Przecież Greg pomaga za każdym jednym razem, nieważne czy się mu odnalazło skarby, czy się go olało, wystarczy chyba go wprowadzić do miasta.
Nie.

Psalm 19

Kingston

Kingston

Użytkownicy
posty104
Propsy4
  • Użytkownicy
ja gregowi nie odalem skarbow i tak mi pomogł

0 użytkowników
Do góry