Mam parę pytań:
1. Gdy trafimy na jakiś zawalony tunel czy wejście do jaskini do zazwyczaj da się tam wejść, dla przykladu: Światyna Śniącego, ta jaskinia za obozem Zielarzy (nie byłem w niej ale to jest ta co prowadzi do Opiekunów, tak?) lub ta w GD za mostem po drodze do Ognistego Smoka, jest tam pomnik Orka, jeżeli dobrze myślę to wiąże sie to z zadaniem dla Opiekunów. A co z tym zawalonym tunelem przy wieży Xardasa? Tan do którego można dostać się zeskakujące w dół po wieży, przed nim leży szkielet, mieszek. Miksturak z zwój. To zwykły zawalony tunel czy może jednak coś tam jest?
2. Co to za dziwny znak na ścianie w jaskini za obozem Dextera? W podstawce chyba niczego nie można było sie o nim dowiedzieć, w modzie coś w tej kwestii się zmieniło?
3. Jest wiecej takich liścików jak np ten co znajduje sie w podtopionej jaskini niedaleko wraku statku i czy pełnią jakąś sensowna funkcję czy to tylko taki "smaczek" ? Tam nie daleko jest chyba wejście do wieży z zadania od Xardasa(pewien nie jestem bo nigdy tam nie byłem)
4. Z tego co gdzieś wyczytałem mozna znaleźć teraz Trokara, czy jezeli go znajdę to dostanę coś od Bartoka (chyba napisałem bez pomyłki)? Tylko proszę mi nie mówić gdzie on jest, sam poszukam:P
5. Przy instalacji moda migaja różne screeny z gry i jeden szczególne wrył mi się w pamięć. Przypomina obóz Piratów ale zamiast chaty Grega stoi duży dom, może nie taki jak na farmie Onara ale jednak duży, jest kuźnia i jest jakby pole uprawne na małym płaskowyżu. Tak wyglada obóz Piratów na 2.1? Bo na 1.1 wyglądał po staremu. Czy to zupełnie inna lokacja?
6. Czy będę miał jakiś kontakt z Zielarzami przed 7 rozdziałem nie będąc Nowicjuszem czy po prostu mogę ich olać?