Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 4445542 14149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 4445542

Odpowiedzi 14149

Kręty

Kręty

Użytkownicy
Ja wcale nie śpię :P
posty67
Propsy5
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Ja wcale nie śpię :P
Cytat: gandalfgandalf
Wtf nefarius daje takie zadanie?
wtf Naprawde?
Skrzynie kojarze tylko ze takie zadanie
kurde kim wy gracie?
Ja mam 3 rozdział i nie dostałem żadnego zadania związanego z tą receptą. Natomiast wiem iż nefarius jej szuka gdyż pojawia się taka opcja dialogowa. Byłem niemal pewien iż to zadanie dostaje się tylko kiedy jest się magiem wody. Ale kolega Kręty pisze, że dostał je grając najemnikiem so idk.

To ja już nie wiem. Albo rzeczywiście Returning jest modem zbugowanym do potęgi Enter, albo to ja coś namieszałem. Teoretycznie powinno być dla maga wody, ale jeśli nawet będąc nekromantą ork może powiedzieć, że jestem paladynem... Wszystko jest możliwe :D

"Ciało puszczone raz, puszcza się cały czas"

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Believer in Jesus Christ
Cytat: Kręty
Cytat: Maciuś w Dzisiaj o 17:21Cytat: gandalfgandalfWtf nefarius daje takie zadanie?
wtf Naprawde?
Skrzynie kojarze tylko ze takie zadanie
kurde kim wy gracie?Ja mam 3 rozdział i nie dostałem żadnego zadania związanego z tą receptą. Natomiast wiem iż nefarius jej szuka gdyż pojawia się taka opcja dialogowa. Byłem niemal pewien iż to zadanie dostaje się tylko kiedy jest się magiem wody. Ale kolega Kręty pisze, że dostał je grając najemnikiem so idk.
To ja już nie wiem. Albo rzeczywiście Returning jest modem zbugowanym do potęgi Enter, albo to ja coś namieszałem. Teoretycznie powinno być dla maga wody, ale jeśli nawet będąc nekromantą ork może powiedzieć, że jestem paladynem... Wszystko jest możliwe
Może rzeczywiście tak jest, że dostaje się to zadanie dopiero w 4 rozdziale - nie wiem gdyż ja mam dopiero 3 rozdział.

1 Corinthians 3:19
For the wisdom of this world is foolishness with God.
Psalm 19
The heavens declare the glory of God; and the firmament sheweth his handywork.
Luke 8:17
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

Kręty

Kręty

Użytkownicy
posty67
Propsy5
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Wiecie, nikogo nie chcę wprowadzać w błąd; po prostu opisuję jak to u mnie przebiegało

Lukizzz

Lukizzz

Użytkownicy
posty573
Propsy140
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
To znaczy że w pierwszym rozdziale ile mam wykonać misji dla gildii zabójców żeby nie mieć potem trudności?? Wątek mi się nie zablokował bo najpierw dołączyłem do zabójców a dopiero później do straży :P 

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Cytat: Lukizzz
To znaczy że w pierwszym rozdziale ile mam wykonać misji dla gildii zabójców żeby nie mieć potem trudności?? Wątek mi się nie zablokował bo najpierw dołączyłem do zabójców a dopiero później do straży  
Rób misje do zlecenia na canthara.

Psalm 19
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

Kręty

Kręty

Użytkownicy
posty67
Propsy5
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Cytat: Lukizzz
To znaczy że w pierwszym rozdziale ile mam wykonać misji dla gildii zabójców żeby nie mieć potem trudności?? Wątek mi się nie zablokował bo najpierw dołączyłem do zabójców a dopiero później do straży
Rób misje do zlecenia na canthara.

A czy po wykonaniu zlecenia na Canthara jest jakiś sposób, by przekonać Halvora do skupu kosztowności??

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Cytat: Kręty
Cytat: Maciuś w Dzisiaj o 18:24Cytat: LukizzzTo znaczy że w pierwszym rozdziale ile mam wykonać misji dla gildii zabójców żeby nie mieć potem trudności?? Wątek mi się nie zablokował bo najpierw dołączyłem do zabójców a dopiero później do straży Rób misje do zlecenia na canthara.
 A czy po wykonaniu zlecenia na Canthara jest jakiś sposób, by przekonać Halvora do skupu kosztowności??
Nie.

Psalm 19

Lukizzz

Lukizzz

Użytkownicy
posty573
Propsy140
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

Tyle questów mi zostało,mam coś jeszcze wykonać w tym rozdziale? Nie dziwcie się sytuacji wokół okienka z questami ale mi się nudziło i zacząłem bić tego araba ;) A i dla opiekunów wykonałem tylko 1 questa

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Nie mam żadnego bossa w tej wieży za trolami w khorinis oraz pentagram ciągle mnie zabija. O co z tym chodzi? Jak to dezaktywować? Na gothicpedi pisze, że należy przeczytać książkę aby boss się pojawił. Przeczytałem i dalej go nie ma...Czy on się pojawia tylko kiedy gramy nekromantą? Nekromanta Zombie - poczytać książkę na stoisku w centrum ikony na szczycie Thunder myśliwego - ktoś rozszyfruje?

Psalm 19

Kręty

Kręty

Użytkownicy
posty67
Propsy5
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Ten boss jest tylko w zadaniu dla nekromanty, gdy szukasz Nekronomikonu

gandalfgandalf

gandalfgandalf

Użytkownicy
Mistrz magii jest z wami
posty776
Propsy152
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
  • Mistrz magii jest z wami
Mi sie gdy gralem sekta pojawial. czytaj ta ksiazke przez dluzsza chwile powinno zadzialac

krety up
wprowadzasz w blad :facepalm:

Mój post mój styl i nic Ci do tego!
Szukałeś czarodzieja? To przestań szukać.
,,Na świecie nie ma ludzi normalnych i nie normalnych są tylko ci pozamykani w zakładach i ci którzy nie zostali przebadani"
,,Mieli do wyboru wojne lub hańbę.
Wybrali hańbę a wojnę będą mieli i tak"
Winston Churchill
Pomogłem? Czekam na propsa
http://zapodaj.net/73d646fdd9ddc.bmp.html -
http://zapodaj.net/1de7964b3f76b.bmp.html
moje staty w reb 2.1

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
A co z tym pentagramem? Nie mogę się dostać do prawej skrzyni bo ciągle piorun mnie zabija...

Psalm 19

gandalfgandalf

gandalfgandalf

Użytkownicy
Mistrz magii jest z wami
posty776
Propsy152
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
Sprobuj uzyc drzwi jeszcze raz bo powinno cie zabic jak nie uzyles drzwi

,,Na świecie nie ma ludzi normalnych i nie normalnych są tylko ci pozamykani w zakładach i ci którzy nie zostali przebadani"
Winston Churchill
moje staty w reb 2.1

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Sprobuj uzyc drzwi jeszcze raz bo powinno cie zabic jak nie uzyles drzwi
Czyli z tego co rozumiem nergal pojawia się kiedy przeczytamy książke na tym stojaku w środku pentagramu. Ja myślałem, że chodzi o znajdująca się na ołtarzu książke która daje 2 punkty nauki... 

Psalm 19

gandalfgandalf

gandalfgandalf

Użytkownicy
Mistrz magii jest z wami
posty776
Propsy152
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
No trzeba taki stojak przeczytac
Jak cie zabija skrzynia to zabij nergala. jesli nadal uzyj jeszcze taz drzwi

Winston Churchill
moje staty w reb 2.1

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
No trzeba taki stojak przeczytac
Jak cie zabija skrzynia to zabij nergala. jesli nadal uzyj jeszcze taz drzwi
Ciągle zabija mnie pentagram. Może trzeba mieć ileś karmy u beliara albo coś w tym stylu?

Psalm 19

gandalfgandalf

gandalfgandalf

Użytkownicy
Mistrz magii jest z wami
posty776
Propsy152
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
To mozliwe ja bylem po eltu to nie zwracalem uwagi

wie ktos gdzie kupic piesc wichru w 1 rozdziale?

Winston Churchill
moje staty w reb 2.1

Kręty

Kręty

Użytkownicy
posty67
Propsy5
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
To mozliwe ja bylem po eltu to nie zwracalem uwagi

wie ktos gdzie kupic piesc wichru w 1 rozdziale?

Zuris albo Ignaz mają ten zwój. Ewentualnie któryś z Guru. A jesli jesteś w klasztorze, i wykonujesz zdanie z recepturą dla Neorasa, to po zakończeniu zadania dostaniesz od niego takowy zwój.
A tak swoją drogą, kto będzie w stanie mi pomóc?
themodders.org/index.php?topic=20971.msg1108371#lastPost

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Lukiz Przyjaciel bartoka do wykonania w 1 rozdziale drugi quest dla opiekunów do wykonania w 1 rozdziale :P
Zaraz wam sprawdzę w skryptach dialogi z nefariusem czy daje tego questa i dla kogo bo daje zapewne dopiero w 3 rozdziale bo wtedy jest nalot orków zasadniczo ten nalot orków jest po gadce z saturasem :P

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

mateuszzxcv

mateuszzxcv

Użytkownicy
posty483
Propsy58
  • Użytkownicy
Mam parę pytań:
1. Gdy trafimy na jakiś zawalony tunel czy wejście do jaskini do zazwyczaj da się tam wejść, dla przykladu: Światyna Śniącego, ta jaskinia za obozem Zielarzy (nie byłem w niej ale to jest ta co prowadzi do Opiekunów, tak?) lub ta w GD za mostem po drodze do Ognistego Smoka, jest tam pomnik Orka, jeżeli dobrze myślę to wiąże sie to z zadaniem dla Opiekunów. A co z tym zawalonym tunelem przy wieży Xardasa? Tan do którego można dostać się zeskakujące w dół po wieży, przed nim leży szkielet, mieszek. Miksturak z zwój. To zwykły zawalony tunel czy może jednak coś tam jest?
2. Co to za dziwny znak na ścianie w jaskini za obozem Dextera? W podstawce chyba niczego nie można było sie o nim dowiedzieć, w modzie coś w tej kwestii się zmieniło?
3. Jest wiecej takich liścików jak np ten co znajduje sie w podtopionej jaskini niedaleko wraku statku i czy pełnią jakąś sensowna funkcję czy to tylko taki "smaczek" ? Tam nie daleko jest chyba wejście do wieży z zadania od Xardasa(pewien nie jestem bo nigdy tam nie byłem)
4. Z tego co gdzieś wyczytałem mozna znaleźć teraz Trokara, czy jezeli go znajdę to dostanę coś od Bartoka (chyba napisałem bez pomyłki)? Tylko proszę mi nie mówić gdzie on jest, sam poszukam:P
5. Przy instalacji moda migaja różne screeny z gry i jeden szczególne wrył mi się w pamięć. Przypomina obóz Piratów ale zamiast chaty Grega stoi duży dom, może nie taki jak na farmie Onara ale jednak duży, jest kuźnia i jest jakby pole uprawne na małym płaskowyżu. Tak wyglada obóz Piratów na 2.1? Bo na 1.1 wyglądał po staremu. Czy to zupełnie inna lokacja?
6. Czy będę miał jakiś kontakt z Zielarzami przed 7 rozdziałem nie będąc Nowicjuszem czy po prostu mogę ich olać?

0 użytkowników
Do góry