4. Odpada za duza trata expa
3. Jeśli jeszcze tego nie masz to jak najbardziej chociaz może być problem z tym ulepszeniem
2. Duzo to nie pomoże tylko npc potrafią czitowac i mając 30% na crita i tak maja 100% różnica wydaje się być miedzy 30 a 60 duza jednak gra będzie nam robić na zlosc i dalej więcej będzie nie critow co jest lol
1. Jestes po jarku wiec mozesz wyciagnac z bizuteri ( amulet 10 siły, pas 5 siły 2 pierścienie 5 siła i 3 siła co daje raptem 23 siły z biżuterii a zeby miec dobra bron czyli miecz dwureczny trzeba mieć 105 siły )
Masz 2 opcje albo 1 albo 3
Udało mi się rozwiązać moje 2 sprawy obyłem się bez zwoju i zadanko trafio do zaliczonych po wykonaniu targowania się z goraxem

Bieżące kwestie
1. Czy regis serio ma 230 siły bo tyle potrzebuje żeby w cricie ściągnąć mnie na hita co cały czas robi ? ( serio niektórzy npc są jak w nk czyli w normie a niektórzy to maja jakiś dopal + x do siły )
2. Ktoś może dokładnie opisać wytwarzanie stali jaki jest stosunek matsow do ilość gotowych pretów 1 do 1 czy inaczej
3. W sumie powiazane z drugim, ktos świetnie zareklamował ulepszanie zbroi ze wcale dużo nie wymaga, oczywiście okazuje się to mega ściemą bo żeby ulepszyć pancerz z poziom na poziom wcale nie trzeba + 1 do stali a x2 wartość idzie wymiernie w gore dla przekładu żeby ulepszyć pancerz wodnego kregu na x5 trzeba łacznie 60 stali to jest wartość nierealna na 1 rozdział na 2 już tak no chyba ze ja czegoś nie wiem lub wytwarzanie stali daje duzo więcej niż ja zakładam ( obecnie obskoczyłem kowali i skrzynie dextera i mam ledwo 23 stalowe prety

)
Gandalf nie wiesz nie pisz mówimy o walce z 3 orkami naraz dobrze rozwinięta postać rozwali ich już w 1 rozdziale z większa ilością niema szans