Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 3924001 14149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 3924001

Odpowiedzi 14149

Rambs

Rambs

Użytkownicy
posty19
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gdzie sie aktywuje ten kamien gorski ? podobno gdzies w dolinie - tak pisze w opisie zadania staryzytne artefakty czy cos takiego.

Wyzysk11

Wyzysk11

Użytkownicy
posty728
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Wlasnie probowalem, mam 100 karmy i beliarzysko nadal ma mnie gdzies, probowalem z ulepszonym szponem i bez ulepszenia szponu :)
Rady ? nabic 101 karmy ?xd

jak wychodzisz ze swiatyni gdzie  jest teleporter to jak z niej wychodzisz idz cigle prosto :)

Tituf

Tituf

Użytkownicy
posty1481
Propsy813
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Wlasnie probowalem, mam 100 karmy i beliarzysko nadal ma mnie gdzies, probowalem z ulepszonym szponem i bez ulepszenia szponu
Rady ? nabic 101 karmy ?xd
pierścień założony i próbowałeś przynajmniej kilka razy?

Wyzysk11

Wyzysk11

Użytkownicy
posty728
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy
zalozony ,probowalem 7 razy :D
Trzeba miec 101 karmy :)

Keldorn

Keldorn

Użytkownicy
posty439
Propsy77
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Mam kolejne pytanie, tym razem o q dla gildii kupców:
Zrobiłem już q związany z czarną brandy i nowym asystentem ale nie mam wciąż q związanego z Sarą, jestem w III akcie, równolegle do tych zdań robiłem zadania dla gildii zabójców ale ze względu na zadanie z Sarą nie zabijałem Cathara bo myślałem że będzie mi on potrzebny do ww. zadania, tak czy inaczej spróbowałem przed i po zabójstwie ale Lutero napomknął mi coś o kolejnym zadaniu i teraz siedzi cicho, czy dalszy ciąg zadań będzie w IV akcie czy muszę wykonać jakieś inne zadania.

Wyzysk11

Wyzysk11

Użytkownicy
posty728
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy
ja w IV moglem zrobic wszystkie, wiec raczej w IV :)

Robertinho

Robertinho

Użytkownicy
posty145
Propsy25
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Witam, mam kilka pytań odnośnie tygodniowki dostawanej przez Onara. W modzie jaka jest maksymalna ilość dostania tygodniowki? Chodzi mi glownie o ReB ale chyba nie ma wplywu. Jesli zabilem tylko polne bestie i krwiopijce obok tego cmentarza zaoferował mi 150szt złota, a wcześniej obczyściłem cały las, pola Onara z polnych bestii (te obok obozu mysliwych, niedaleko gdzie w 7 rozdziale jest bitwa miedzy orkami), i te pomniejsze szkielety i szkielety gobliny obok cmentarza idąc od cmentarza do tego malego obozu, gdzie jest pozniej oboz Hansa i sa 4 wilki do zabicia dla Pepe'go to zaoferowal mi 200szt zlota, ale w tym momencie wybralem droge straznika swiatynnego, a na tym save troche zje*alem questy i zaczalem od nowa.

Ile pieniedzy dostaje sie od Marii za zloty talerz rodzinny, lub o ile on podwyższa dniówkę?

mozna prosic o odp?

Wyzysk11

Wyzysk11

Użytkownicy
posty728
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Po c ci taka wiedza ? to czy dostaniesz o 50 czy o 100 wiecej to jest NIC :)

wedka

wedka

Użytkownicy
posty18
  • Użytkownicy
Mam pytanie odnośnie zadania Gerbrandta - Spotkanie w karczmie. Wiem, że było to wałkowane wiele razy. Jak i moi poprzednicy, również nie poszedłem do gospody tego samego dnia, więc teoretycznie zablokowałem sobie dostęp do Gildii Zabójców (nie chcę zostawać strażnikiem, więc nie mogę skorzystać z drugiej drogi na dołączenie).

Znam kod na przywołanie Nieznajomego - pojawia się Gillian i można z nim porozmawiać na temat listu i mieszka ze złotem (sprawdziłem zaczynając nową grę, biorąc zadanie i przywołując Nieznajomego). Jednak na moim zapisie to już nie działa - przywołany Gillian nie ma żadnych kwestii. W związku z tym mam pytanie - czy istnieje jakiś kod na zmianę "numeru" dnia? Np. mam teraz dzień 10, a chciałbym cofnąć do np.3, kiedy mogłem wziąć to zadanie - może wtedy by zadziałało. A następnie z powrotem przestawić na ten sam dzień. Nie chciałbym zaczynać od początku, a zależy mi na jak najpełniejszym poznaniu moda;)

Geralt123

Geralt123

Użytkownicy
posty19
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Witam, mam problem mam 5 rozdział i mistrza 90% na 2h i 160 siły i zrobiłem wszystkie questa dla bractwa odnalazłem cor angara mam 32 lvl i kurwa jak chce kupić średnia / ciężka zbr swiatynna to mi gostek mówi nabierz wiecej doświadczenia o co tu kurwa biega....

Robertinho

Robertinho

Użytkownicy
posty145
Propsy25
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Zżera mnie ciekawosc i tyle, bo wiadomo, ze w NK maksem bylo bodajze 60? (50 + 10 za talerz?), sam fakt ile bede zarabial i tyle... wiem, ze i tak mozna sporo zarobic od innych..

Jakub91

Jakub91

Użytkownicy
posty647
Propsy204
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Pytanie czy z jagód trolla można zrobić jakiś eliksir czy można je tylko zjeść ? W 3 rozdziale w porcie znalazłem pierścień zmierzchu jest związany z jakimś questem czy służy tylko do teleportacji do słonecznego kręgu ?

Boykaundisputed

Boykaundisputed

Użytkownicy
Klata, plecy, barki, od tego są ciężarki.
posty403
Propsy80
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Klata, plecy, barki, od tego są ciężarki.
Mam pytanie odnośnie zadania Gerbrandta - Spotkanie w karczmie. Wiem, że było to wałkowane wiele razy. Jak i moi poprzednicy, również nie poszedłem do gospody tego samego dnia, więc teoretycznie zablokowałem sobie dostęp do Gildii Zabójców (nie chcę zostawać strażnikiem, więc nie mogę skorzystać z drugiej drogi na dołączenie).

Znam kod na przywołanie Nieznajomego - pojawia się Gillian i można z nim porozmawiać na temat listu i mieszka ze złotem (sprawdziłem zaczynając nową grę, biorąc zadanie i przywołując Nieznajomego). Jednak na moim zapisie to już nie działa - przywołany Gillian nie ma żadnych kwestii. W związku z tym mam pytanie - czy istnieje jakiś kod na zmianę "numeru" dnia? Np. mam teraz dzień 10, a chciałbym cofnąć do np.3, kiedy mogłem wziąć to zadanie - może wtedy by zadziałało. A następnie z powrotem przestawić na ten sam dzień. Nie chciałbym zaczynać od początku, a zależy mi na jak najpełniejszym poznaniu moda;)
ustaw sobie godzinę na np.-72 i masz 3 dni do tyłu :P

Uri Boyka is the most complete fighter in the world...

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Believer in Jesus Christ
Larius teraz schodzi na ławeczke koło ratusza tak jak pisze w dzienniku - popołudniu czyli po 12 a nie tak jak było w poprzedniej wersji o 18. W Returningu nareszcie można wykonać misje "Polne bestie" ! Wystarczy pobić najemnika z którym idziemy na potworki i już misja wykonana - hura! Zmiany na plus.

1 Corinthians 3:19
For the wisdom of this world is foolishness with God.
Psalm 19
The heavens declare the glory of God; and the firmament sheweth his handywork.
Luke 8:17
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

wedka

wedka

Użytkownicy
posty18
  • Użytkownicy
CytujMam pytanie odnośnie zadania Gerbrandta - Spotkanie w karczmie. Wiem, że było to wałkowane wiele razy. Jak i moi poprzednicy, również nie poszedłem do gospody tego samego dnia, więc teoretycznie zablokowałem sobie dostęp do Gildii Zabójców (nie chcę zostawać strażnikiem, więc nie mogę skorzystać z drugiej drogi na dołączenie).

Znam kod na przywołanie Nieznajomego - pojawia się Gillian i można z nim porozmawiać na temat listu i mieszka ze złotem (sprawdziłem zaczynając nową grę, biorąc zadanie i przywołując Nieznajomego). Jednak na moim zapisie to już nie działa - przywołany Gillian nie ma żadnych kwestii. W związku z tym mam pytanie - czy istnieje jakiś kod na zmianę "numeru" dnia? Np. mam teraz dzień 10, a chciałbym cofnąć do np.3, kiedy mogłem wziąć to zadanie - może wtedy by zadziałało. A następnie z powrotem przestawić na ten sam dzień. Nie chciałbym zaczynać od początku, a zależy mi na jak najpełniejszym poznaniu moda;) ustaw sobie godzinę na np.-72 i masz 3 dni do tyłu
Szczerze mówiąc, nie sądziłem, że zadziała, a jednak!

Rada dla wszystkich, którzy nie poszli do karczmy tego samego dnia, w którym rozmawiali z Gerbrandtem:

Wymaga to niestety użycia kodów, ale inaczej nie da się tego zrobić. Mianowicie:
-ustawiamy komendą "set time xx"  (w miejsce xx wpisujemy ilość godzin z minusem, np. cofnięcie o 10 dni : "-240") dzień o 1 wcześniejszy(!), niż dzień, w którym było wzięte zadanie - trzeba próbować, aż do skutku, gdy ktoś nie pamięta, kiedy to było...
-śpimy do północy, gadamy z Orlanem - teraz powinna pojawić się opcja dialogowa
-idziemy na górę, rozmawiamy z Nieznajomym
-z powrotem ustawiamy komendą "set time" rzeczywisty czas

madecom100

madecom100

Użytkownicy
posty23
  • Użytkownicy
Mam pytanie gdzie jest Tarrok, bo podobno miał być na wzniesieniu obok ogniska koło chaty Cavalorna, ale go tam nie ma. Jestem w 3 rozdziale i jest mi potrzebne Ulu-Mulu. Gdy tam przechodziłem pierwszy raz też tam nikogo nie było ani jego ani żadnych szkieletów. Gram na Rebalance 2.1

Wyzysk11

Wyzysk11

Użytkownicy
posty728
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gadales o tym  z Ur-Shakiem ?

madecom100

madecom100

Użytkownicy
posty23
  • Użytkownicy
Gadałem z Ur-Shakiem ale nie było tam prawie żadnych nowych kwestii dialogowych tym bardziej o Tarroku.

Robertinho

Robertinho

Użytkownicy
posty145
Propsy25
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Bodajze była jakaś osoba, która wspominała o plusach i minusach graniem daną frakcją o "trudnych" czy łatwych początkach, mógłby ktoś gdzieś mnie pokierować, gdzie to było opisane, o ile było?

SparrowJacek

SparrowJacek

Użytkownicy
Why is the rum gone?
posty368
Propsy78
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Why is the rum gone?
A byłeś w obozie orków? Tam, gdzie świątynia Śniącego ;) musisz tam pójść, podejść pod wejście, uaktualni ci się dziennik, potem chyba albo do Ur-Shaka, albo jeszcze do Xardasa i potem do naszego zielonego kolegi. Wtedy na 98% będziesz miał opcję o ulu-mulu.

Zapamiętajcie dzień, w którym nie schwytaliście Kapitana Jacka Sparrowa

0 użytkowników
Do góry