Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 4410112 14149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 4410112

Odpowiedzi 14149

SparrowJacek

SparrowJacek

Użytkownicy
Why is the rum gone?
posty368
Propsy78
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Why is the rum gone?
Napisałem jako ostatni post poprzedniej strony i Werewolf chyba dośc dokładnie wyjaśnił, ale żeby była ścisłość pełna:

Idziesz do grupy Marcośtama, stajesz przy wejściu do niego, podążasz po zewnętrznej stronie tego drewnianego ogrodzenia, aż dojdziesz do jego końca i zaczną się skały, idziesz przy nich dalej, spotykasz kilka smoczych zębaczy, ale to nieważne :P i idąc tak, że cały czas masz ścianę po prawej, dochodzisz do drabinki, wspinasz się po niej i paru innych jeszcze, potem schodzisz, przechodzisz przez pole pełne... no, tam w sumie już tylko 1 ścieżka jest i dojdziesz tak czy siak do tego gdzie masz iść, ale do kopalni musisz wejść która tam będzie.

Zapamiętajcie dzień, w którym nie schwytaliście Kapitana Jacka Sparrowa

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Believer in Jesus Christ
Problem z zadaniem Galahada, otóż mam już wszystkie 4 listy polecające które muszę zanieść Lariusowi kiedy "odpoczywa podczas przerwy popołudniowej" więc czekam od 17 do 20 i dalej nie schodzi. Z tego co pamiętam to pojawiał się na ławeczce o 18 a teraz ni chuja. Any ideas?

1 Corinthians 3:19
For the wisdom of this world is foolishness with God.
Psalm 19
The heavens declare the glory of God; and the firmament sheweth his handywork.
Luke 8:17
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

SparrowJacek

SparrowJacek

Użytkownicy
Why is the rum gone?
posty368
Propsy78
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Why is the rum gone?
W modzie DS był taki... bug, że postaci często gubiły swoje rutyny(a przynajmniej tą, żeby iść spać) jeśli samemu nie poszedłeś spać(stali całą noc na arenie zamiast się kłaść). Więc albo śpij do tej godziny i wtedy przyjdź, albo... set time i lecisz po wszystkich godzinach, jeśli się nie zjawi... to może nie żyje? :D

Robertboanerges

Robertboanerges

Użytkownicy
posty488
Propsy79
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Maciuś prześpij się do południa a wtedy pojawi się na ławce

Z mojego chomika można pobrać moda returing i profesjonale finalne spolszczenie i nowy path.

http://chomikuj.pl/robertboanerges/Gry/Mod+do+Gothic+2+NK/Oficjalne+pelne+profesjonalne+spolszczenie+Returninga

A tu 2 łatki do moda 1.3.1 i najnowsza 1.3.2
http://chomikuj.pl/robertboanerges/Gry/Mod+do+Gothic+2+NK/Path+do+spolszczenia+pro/Patch+1.3.1

Także można z mojego chomika pobrać nową wersję moda DarkSaga łącznie z spolszczeniem
http://chomikuj.pl/robertboanerges/Gry/Mod+do+Gothic+2+NK/Dark+saga+Dark+Saga+1.0.4

Link do moda Złote Wrota
http://chomikuj.pl/robertboanerges/Gry/Mod+do+Gothic+2+NK/Z*c5*82ote+Wrota

Także z mojego chomika można pobrać Returninga 2.0 plus spolszczenie.

https://chomikuj.pl/robertboanerges/Gry/Mod+do+Gothic+2+NK/Returning+2+PL

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Believer in Jesus Christ
Przespałem się do południa zgodnie z radą ale, że południe według tego moda to godzina 9 więc dalej Lariusa nie było. Odłożę to zadanie na później w takim związku może się samo naprawi.

Dodam tylko, że Larius żyje i jest w ratuszu bo już sprawdzałem "idąc bokiem" przez paladynów :)

1 Corinthians 3:19
For the wisdom of this world is foolishness with God.
Psalm 19
The heavens declare the glory of God; and the firmament sheweth his handywork.
Luke 8:17
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

Wyzysk11

Wyzysk11

Użytkownicy
posty728
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy
on tam siedzi po 12-13 :)

Ventrue

Ventrue

Moderator działu
Herr Mannelig
posty1127
Propsy597
ProfesjaNierób
  • Moderator działu
  • Herr Mannelig
Idź do domu Salandrila i tam prześpij się do 12.

Geralt123

Geralt123

Użytkownicy
posty19
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Witam, mam dusze senyaka i szpon beliara, jak to połączyć i gdzie?

Trunkten

Trunkten

Użytkownicy
posty49
Propsy48
  • Użytkownicy
Witam, mam dusze senyaka i szpon beliara, jak to połączyć i gdzie?
Musisz zapytać się Xardasa jak je połączyć i potem to zrobić przy ołtarzu Beliara...jeśli oczywiście masz dość karmy u niego.

Geralt123

Geralt123

Użytkownicy
posty19
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

Wyzysk11

Wyzysk11

Użytkownicy
posty728
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ile trzeba miec karmy zeby wsadzic  dusze arcydemona do szpona ? 100 ?

Ventrue

Ventrue

Moderator działu
Herr Mannelig
posty1127
Propsy597
ProfesjaNierób
  • Moderator działu
  • Herr Mannelig
100

Robertinho

Robertinho

Użytkownicy
posty145
Propsy25
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Witam, mam kilka pytań odnośnie tygodniowki dostawanej przez Onara. W modzie jaka jest maksymalna ilość dostania tygodniowki? Chodzi mi glownie o ReB ale chyba nie ma wplywu. Jesli zabilem tylko polne bestie i krwiopijce obok tego cmentarza zaoferował mi 150szt złota, a wcześniej obczyściłem cały las, pola Onara z polnych bestii (te obok obozu mysliwych, niedaleko gdzie w 7 rozdziale jest bitwa miedzy orkami), i te pomniejsze szkielety i szkielety gobliny obok cmentarza idąc od cmentarza do tego malego obozu, gdzie jest pozniej oboz Hansa i sa 4 wilki do zabicia dla Pepe'go to zaoferowal mi 200szt zlota, ale w tym momencie wybralem droge straznika swiatynnego, a na tym save troche zje*alem questy i zaczalem od nowa.

Ile pieniedzy dostaje sie od Marii za zloty talerz rodzinny, lub o ile on podwyższa dniówkę?

Geralt123

Geralt123

Użytkownicy
posty19
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Siema dalej mam ten problem mam dusze senyaka ( chyba, bo użyłem na nim mora utulu) oraz szpon beliara 2 razy ulepszony mam 3 rozdział jeszcze nie mam oka innosa i jak radziliscie pogadać z xardasem o ulepszeniu duszą to nie mam opcji dialogowej tylko koniec :/

Wyzysk11

Wyzysk11

Użytkownicy
posty728
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy
ja mam 4 rozdzial i wszystko smiga :) Znajdz oko i zobacz w IV :)

Karme u Beliara zdobywa sie tylko poprzez morderstwa ? Bo poprzez okradnie itd to nie rosnie u beliara a spada u innosa ?
Jakies rady ? Mam 85 karmy u beliara potrzebuje dobic do 100, wykonalem wszystkie questy procz doliny cienii i zabiciem smokow. Kogo mam ubic lowcow smokow ? : D

Ventrue

Ventrue

Moderator działu
Herr Mannelig
posty1127
Propsy597
ProfesjaNierób
  • Moderator działu
  • Herr Mannelig
Hmm... to do zwyczajnie ulepszonego Szponu Beliara da rade jeszcze wepchnąć dusze Senyaka? Chyba można mieć albo jedno albo drugie.

SparrowJacek

SparrowJacek

Użytkownicy
Why is the rum gone?
posty368
Propsy78
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Why is the rum gone?
Ja w wersji 1.0 ulepszyłem szpon ze 3 razy zanim wsadziłem tam kamyk z duszą, ona tak jakby ustawia maksymalny poziom szponu o ile się nie mylę, więc niezależnie od jego statystyk tuż przed włożeniem duszy, statystyki końcowe są takie same i można to łączyć bez problemu. Nie wiem jak z 2.1 to wygląda

@Wyzysk11 - a wszelacy chłopi z farm żyją? :) nie sa nikomu potrzebni przecież! Podobnie ci nowicjusze co ziele zbierają.

Tituf

Tituf

Użytkownicy
posty1481
Propsy813
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Karme u Beliara zdobywa sie tylko poprzez morderstwa ? Bo poprzez okradnie itd to nie rosnie u beliara a spada u innosa ?
Jakies rady ? Mam 85 karmy u beliara potrzebuje dobic do 100, wykonalem wszystkie questy procz doliny cienii i zabiciem smokow. Kogo mam ubic lowcow smokow ? : D

pozostają  jeszcze mozolne modlitwy- do 100 niewiele, 15 dni modlenia...

Wyzysk11

Wyzysk11

Użytkownicy
posty728
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ja w wersji 1.0 ulepszyłem szpon ze 3 razy zanim wsadziłem tam kamyk z duszą, ona tak jakby ustawia maksymalny poziom szponu o ile się nie mylę, więc niezależnie od jego statystyk tuż przed włożeniem duszy, statystyki końcowe są takie same i można to łączyć bez problemu. Nie wiem jak z 2.1 to wygląda

@Wyzysk11 - a wszelacy chłopi z farm żyją? nie sa nikomu potrzebni przecież! Podobnie ci nowicjusze co ziele zbierają.
ooook :)  Powybijam tych od zielska, skocze od vatrasa do Cadara i zobacze czy nic sie nie stalo :)

Jako mag ognia moge udoskonalic szpon duszą arcydemona ?

Tituf

Tituf

Użytkownicy
posty1481
Propsy813
Profesjabrak
  • Użytkownicy
myślę, że tak- nie możesz spróbować ?

0 użytkowników
Do góry