Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 4419584 14149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 4419584

Odpowiedzi 14149

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Jest troche trudniej

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

glock_95

glock_95

Użytkownicy
posty15
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Ponawiam pytanie: Asmala z zabójców nie ma ani przy Esmeraldzie ani na scenie, gdzie go szukać?

Robertinho

Robertinho

Użytkownicy
posty145
Propsy25
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Kiedy Angar wraca do Obozu Bractwa? Baal Orun dał mi zadanie odnaleźć go OK, poszedłem do GD znalazłem go, pogadalem tam z nim, zabilem szkielet-maga wzialem amulet Angara oddałem mu go, powiedzial, ze musi sie wynieść z tej przekletej doliny i siedzi przy chacie Cavalorna i mówi, że spotkamy się po drugiej stronie, póki co dalej go nie ma w Obozie.. W zadaniu Znaleźć Cor Angara nie mam żadnej dodanej linijki, prócz tej pierwszej od Baala Oruna. Czy to jest normalny etap rozgrywki i później sam wróci? Dodam, że jestem w 1 rozdziale, i przez góry szedłem do GD. i z Gor Na Kosh gadalem i powiedzialem mu, ze Angar jest caly i zdrowy..
A czego się spodziewałeś? Do górniczej doliny powinieneś się dostać dopiero w 2 rozdziale. Ty się ciesz, że gra nie jest na tyle kapryśna, żeby ci sejwy popsuć. Przez góry to ty se możesz w wakacje na wycieczce przechodzić. W NK Angar do Khorinis wraca w 4/5 rozdziale, ale jak to jest w modzie to nie wiem. Mam nadzieje, że zablokowałeś sobie dalszy postęp (chociaż szczerze w to wątpię), bo nienawidzę osób grających na kodach i bugach, którzy potem narzekają, że coś im nie działa.

jprdl czyli chodzenie przez góry od xardasa nazywasz bugiem czy kur** kodem? Po ch** po mnie cisniesz cytujac "ale jak to jest w modzie to nie wiem", jak kur, nie wiesz, czy tak jest to po ch.. pisac?. Ta jakbym nie wiedzial, ze Angar w 5 rozdziale do Khorinis w NK wraca. Gdzie ja narzekam? Po prostu proste pytanie zadałem, bez kur** zadnych pretensji i narzekania. Zadac pytanie i laskawie na Pana odpowiedz oczekiwac to ja dziekuje. Gre przechodze pierwszy raz, ucze sie do ch.. przechodzic te questy, jestem czlonkiem bractwa, dostalem zadanie znalezienia jego, myslalem, ze bez tego questu nie moge zostac przyjety na straznika czy nawet nowicjusza.

Wyzysk dziekuje za konkretna odpowiedz. Bez "gratki xd" moglo sie obyc. Trudno jak gre zbugowalem zaczne od nowa, bez problemu jest save w ktorym zadania do wszystkich gildii sa porobione, zaczne od nowa i zrobie ten quest prawidlowo, nie bedzie problemu, tak mi sie wydaje. W NK gdy szlo z nim sie do krypty stal dokladnie w tym samym miejscu, znaczy sie w sumie siedzial przy kotle czy tam czym przy chacie Cavalorna.

Robertinho

Robertinho

Użytkownicy
posty145
Propsy25
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Ponawiam pytanie: Asmala z zabójców nie ma ani przy Esmeraldzie ani na scenie, gdzie go szukać?

Pójdz za te skrzynki przy Esmeraldzie( w NK i zwyklym kilka brylek rudy tam bylo). Tam widać taką chatę i tam w środku znajduje się ich cała "banda". :)

Wyzysk11

Wyzysk11

Użytkownicy
posty728
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Kiedy Angar wraca do Obozu Bractwa? Baal Orun dał mi zadanie odnaleźć go OK, poszedłem do GD znalazłem go, pogadalem tam z nim, zabilem szkielet-maga wzialem amulet Angara oddałem mu go, powiedzial, ze musi sie wynieść z tej przekletej doliny i siedzi przy chacie Cavalorna i mówi, że spotkamy się po drugiej stronie, póki co dalej go nie ma w Obozie.. W zadaniu Znaleźć Cor Angara nie mam żadnej dodanej linijki, prócz tej pierwszej od Baala Oruna. Czy to jest normalny etap rozgrywki i później sam wróci? Dodam, że jestem w 1 rozdziale, i przez góry szedłem do GD. i z Gor Na Kosh gadalem i powiedzialem mu, ze Angar jest caly i zdrowy..
A czego się spodziewałeś? Do górniczej doliny powinieneś się dostać dopiero w 2 rozdziale. Ty się ciesz, że gra nie jest na tyle kapryśna, żeby ci sejwy popsuć. Przez góry to ty se możesz w wakacje na wycieczce przechodzić. W NK Angar do Khorinis wraca w 4/5 rozdziale, ale jak to jest w modzie to nie wiem. Mam nadzieje, że zablokowałeś sobie dalszy postęp (chociaż szczerze w to wątpię), bo nienawidzę osób grających na kodach i bugach, którzy potem narzekają, że coś im nie działa.

jprdl czyli chodzenie przez góry od xardasa nazywasz bugiem czy kur** kodem? Po ch** po mnie cisniesz cytujac "ale jak to jest w modzie to nie wiem", jak kur, nie wiesz, czy tak jest to po ch.. pisac?. Ta jakbym nie wiedzial, ze Angar w 5 rozdziale do Khorinis w NK wraca. Gdzie ja narzekam? Po prostu proste pytanie zadałem, bez kur** zadnych pretensji i narzekania. Zadac pytanie i laskawie na Pana odpowiedz oczekiwac to ja dziekuje. Gre przechodze pierwszy raz, ucze sie do ch.. przechodzic te questy, jestem czlonkiem bractwa, dostalem zadanie znalezienia jego, myslalem, ze bez tego questu nie moge zostac przyjety na straznika czy nawet nowicjusza.

Wyzysk dziekuje za konkretna odpowiedz. Bez "gratki xd" moglo sie obyc. Trudno jak gre zbugowalem zaczne od nowa, bez problemu jest save w ktorym zadania do wszystkich gildii sa porobione, zaczne od nowa i zrobie ten quest prawidlowo, nie bedzie problemu, tak mi sie wydaje. W NK gdy szlo z nim sie do krypty stal dokladnie w tym samym miejscu, znaczy sie w sumie siedzial przy kotle czy tam czym przy chacie Cavalorna.

Trzeba wykonywac zadania wedle dziennika, bez możliwie jakiegokolwiek bugowania, bo to predzej czy pozniej odegra sie na fabule. Wedlug mnie zrob tak:
-przejdz mozliwie jak najszybciej na kodach do III rozdzialu i zobacz czy Angar bedzie w obozie
-Jak bedzie to graj od momentu przed zaczeciem gry na kodach w celu sprawdzenia jego obecnosci
Jak nie bedzie to od nowa, bedzie to wiadomo :)

Robertinho

Robertinho

Użytkownicy
posty145
Propsy25
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Żeby nie spamować i aż tak dużo tekstu nie było, to Wyzysk kontynuuje.
Jedynym sposobem jakim znałem w gothicu nk czy zwyklym, przechodzenie pomiędzy rozdziałami było możliwe, po wpisaniu insert ch czy sh, czy w ReBelance jest to nadal możliwe? Póki co na razie nie chcę włączyć gry, później to uczynię ;).

elathir

elathir

Użytkownicy
posty174
Propsy31
  • Użytkownicy
Nie, żaden z helperów (ch to skrót od character helper, sh od story helper, a byli jeszcze jacyś) nie ma dostępnych. Zostali po prostu wywaleni, zapewne dlatego, że po zmianach w grze bez ich gruntownej przebudowy pojęcie jakiejkolwiek stabilności by nie istniało.

Robertinho

Robertinho

Użytkownicy
posty145
Propsy25
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
A wiesz jak dostane się do 3 rozdziału, inną metodą niż ta? Coś w konsoli trzeba innego wpisać, edytować swoją postać, czy jak? Dzieki za odp

moreamore

moreamore

Użytkownicy
posty12
  • Użytkownicy
Mam pytanie.. Nie moge dołaczyć do gildii myśliwych (jestem kowalem). Rozmawiałem z przywódcą gildii myśliwych, a on zlecił mi zdobycie skory czarnego trolla. Jak mu ją doniosłem (wykonanie zadania; droga do obozu myśliwych - chyba) nie pojawia się żadne okno dialogowe z innymi myśliwymi, co oznacza, że nie moge sprzedawać trofeów. Dodam, że zabitych stworków mam +600. Pomóżcie, bo tej gry nie da się ogarnąć bez złota ; d

Wyzysk11

Wyzysk11

Użytkownicy
posty728
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jakim cudem masz z 600+ jesli jestes co dopiero czeladnikiem ?!
Lepiej sprawdz ile serio ich ubiles ;]

moreamore

moreamore

Użytkownicy
posty12
  • Użytkownicy
jestem czeladnikiem u kowala, to miałem na mysli. teraz jestem juz w 3 rozdziale.

Robertinho

Robertinho

Użytkownicy
posty145
Propsy25
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Z tego co mi wiadomo, pobocznych gildii należy dołączyć w 1 rozdziale, w późniejszym rozdziałach nie jest to możliwe.
Ponawiam pytanie, wie ktoś jak przejść do 3 rozdziału za pomocą kodów? Chcę sprawdzić, czy Angar przeniesie się do Obozu Bractwa..

ZarzaPL

ZarzaPL

Użytkownicy
Nie.
posty445
Propsy83
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Nie.
Wolałbym Cie nazwać idotą i nie odpowiadać, z powodu twojego "oburzenia" (czyt. "kur.." zamiast przecinków) i uważania że skakanie sobie przez góry i "cheaterskie" dostanie się do górniczej doliny nie jest żadnym bugowaniem.
Lecz ci odpowiem.

Jak uczciwie wykonasz to zadanie (w 2 rozdziale) to Angar w trzecim rozdziale będzie sobie stał na farmie Bengara a chyba w czwarty rozdziale przyjdzie do obozu bractwa.

Aż żałuję, że nie da się jeszcze dawać propsów - Ventrue

Maravel

Maravel

Użytkownicy
posty123
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Co potrzeba, żeby móc pobłogosławić zbroję Paladyna?

"Zatrute strzały trzymają kołczany z nami jest bóg Khorne,
zdobyczne buzdygany, blisko trzymamy jak łuk Thorgal,
a w kaftanach długie noże co głoszą cicho pieśń,
a swą klingą wbitą w pierś, niosą cicho śmierć."

Misiex

Misiex

Użytkownicy
posty138
Propsy44
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
mam pytanie jeżeli na początku gry nie wybrałem dołączenia do gildii opiekunów to mogę normalnie zakończyć 7 rozdział??? bo w zadaniu opiekunowie muszę zdobyć 3 artefakty które dostaje sie po wykonaniu dla nich misji zdobycie tych artefaktów zleca mi ball netbek czy da  się zdobyć bez dołączenia do opiekunów czy muszę grę zacząć od początku??

koksikmajor

koksikmajor

Użytkownicy
posty692
Propsy89
  • Użytkownicy

Misiex

Misiex

Użytkownicy
posty138
Propsy44
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
jeśli nie przekonałem piratów do walki z orkami to wczytywać grę i próbować ponownie czy grac dalej w jednym z poradników pisze żeby wczytać

Misiex

Misiex

Użytkownicy
posty138
Propsy44
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
gdzie znajde ducha ognia potrzebuje z niego krysztalu dodam ze nie dolaczylem do gildi opiekunow

elathir

elathir

Użytkownicy
posty174
Propsy31
  • Użytkownicy
Tam gdzie są magowie wody, koło piramidy zaraz przy wejściu do tej kotlinki było takie podwyższenie po którym sobie hasały jaszczury i było coś wyglądające jak teleport. To własnie go musisz znaleźć.

Ryze

Ryze

Użytkownicy
posty4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Macie jakieś pomysły jak zdobyć młot Tarakota ? Zabicie 3 golemów naraz jest nie wykonalne.

0 użytkowników
Do góry