Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 4419023 14149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 4419023

Odpowiedzi 14149

Ventrue

Ventrue

Moderator działu
Herr Mannelig
posty1127
Propsy597
ProfesjaNierób
  • Moderator działu
  • Herr Mannelig
W 2 rozdziale Fernando zleca tam jakąś misję żeby dowiedzieć się jak tam wydobycie rudy.

xDOminikt
Mniej więcej.

Rich

Rich

Użytkownicy
posty22
Propsy1
  • Użytkownicy
W 2 rozdziale Fernando zleca tam jakąś misję żeby dowiedzieć się jak tam wydobycie rudy.

xDOminikt
Mniej więcej.
Ale do zadanie trzeba jest chyba usunuięte ponieważ aby przejść do 2 rozdziału trzeba wykonać zadanie handlarz bronią dla bandytów.

koksikmajor

koksikmajor

Użytkownicy
posty692
Propsy89
  • Użytkownicy
Przecież żeby mieć 2 rozdział to trzeba odnaleść zaginionych i pomóc magom znaleść ornamenty, a co do misji handlarza bronią to możesz nawet w 5 rozdziale zrobić

Citak

Citak

Użytkownicy
posty62
  • Użytkownicy
Jak szybko zdobyc mane w rebalancie 2.1? Nie chcialbym wydawac za duzo punktow nauki na mane, bo chce grac Straznikiem swiatynnym i skupic sie na 2H broni i sile, drugorzednie mane i czary. I 2 pytanie czy jak raz zjadlem 50 grzybow dajace mane, to czy zjem kolejne 50 to dostane znowu mane?

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Rób kompoty z grzybków... +5 many, tabliczki do Vatrasa, pal z sziszy (+3 many), walcz czarami, pierścienie,amulety. Tak, dostaniesz.

Norson

Norson

Użytkownicy
posty13
  • Użytkownicy
Witam, wykonuje właśnie zadnie ucieczka cliffa . on jest w zbroi pełzacza i nie dałem mu broni ale i tak dotarliśmy do obozu zmiennokształtnych . problem w tym że nie mam opcji dialogowej . gdzie dokładnie powinienem go odprowadzić ?

Robertinho

Robertinho

Użytkownicy
posty145
Propsy25
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Kiedy Angar wraca do Obozu Bractwa? Baal Orun dał mi zadanie odnaleźć go OK, poszedłem do GD znalazłem go, pogadalem tam z nim, zabilem szkielet-maga wzialem amulet Angara oddałem mu go, powiedzial, ze musi sie wynieść z tej przekletej doliny i siedzi przy chacie Cavalorna i mówi, że spotkamy się po drugiej stronie, póki co dalej go nie ma w Obozie.. W zadaniu Znaleźć Cor Angara nie mam żadnej dodanej linijki, prócz tej pierwszej od Baala Oruna. Czy to jest normalny etap rozgrywki i później sam wróci? Dodam, że jestem w 1 rozdziale, i przez góry szedłem do GD. i z Gor Na Kosh gadalem i powiedzialem mu, ze Angar jest caly i zdrowy..

Citak

Citak

Użytkownicy
posty62
  • Użytkownicy
Rób kompoty z grzybków... +5 many, tabliczki do Vatrasa, pal z sziszy (+3 many), walcz czarami, pierścienie,amulety. Tak, dostaniesz.

Czy aby zrobic ten kompot musze znac jakis przepis?? Jesli tak gdzie/kto go znalesc?

Wyzysk11

Wyzysk11

Użytkownicy
posty728
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Idziesz do kociolka i tam masz opcje do wyboru. Kociolek masz niedaleko paczki z zielem w khorinis.

kacperziom

kacperziom

Użytkownicy
posty88
  • Użytkownicy
a nie lepiej miksy z grzybów robić

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Zaznaczy ktoś na schemacie jaskiń z miasta orków, gdzie znajduje się teleporter? xd

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

glock_95

glock_95

Użytkownicy
posty15
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Witam, zacząłem wątek zabójcy u Asmala, tzn. zabił on Wambo i dał mi zadanie żeby zabić Louisa. Zabiłem go, tylko teraz nie wiem gdzie jest Asmal :( nie ma koncertu In Extremo w ciągu dnia więc nie ma i jego. Przeszukiwałem scenę i chatki koło Esmeraldy (statku) zarówno w ciągu dnia jak i nocy, nie ma go nigdzie. Czy to bug?

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Kilka pytań:
1.  Mam wszystkie przedmioty, ale przy stole alchemicznym nie mogę zrobić tego wyciągu z duszy dla 2 opiekuna.

2.  Jak dostać się za palisade, do klasztoru zmiennokształtnych.

3. W zadaniu "Dar szaleńca" znalazłem już Fellana, teraz powinna być Elena niedaleko czarnego trolla (przy słonecznym krągu), obkrążyłem kilka razy. Nikogo nie ma; gdzie ona jest?

Wyzysk11

Wyzysk11

Użytkownicy
posty728
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Kilka pytań:
1.  Mam wszystkie przedmioty, ale przy stole alchemicznym nie mogę zrobić tego wyciągu z duszy dla 2 opiekuna.

3. W zadaniu "Dar szaleńca" znalazłem już Fellana, teraz powinna być Elena niedaleko czarnego trolla (przy słonecznym krągu), obkrążyłem kilka razy. Nikogo nie ma; gdzie ona jest?

1.Chyba trzeba bylo cos przeczytac ?
2.Idziesz tam gdzie bylo kiedys Cmentarzysko orkow, tzn nadal jest  i lecisz a lewo od cmentarzyska ( Znajdziesz :) )
3.Ona jest kolo 8 rano na dole pod schodami.

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Kilka pytań:

1.Chyba trzeba bylo cos przeczytac ? - Czytałem.
2.Idziesz tam gdzie bylo kiedys Cmentarzysko orkow, tzn nadal jest  i lecisz a lewo od cmentarzyska ( Znajdziesz :) ) Dzięki.
3.Ona jest kolo 8 rano na dole pod schodami. Również Dzięki ;)

1 Pytanie ciągle aktualne

Skoro nie możesz mikstury uwarzyć, to może oznaczać, że nie masz wszystkich przedmiotów koniecznych do jej stworzenia. Czy aby na pewno przeczytałeś książkę? Nie zapominaj, że wymagana jest też czarna perła.

Ventrue

Ventrue

Moderator działu
Herr Mannelig
posty1127
Propsy597
ProfesjaNierób
  • Moderator działu
  • Herr Mannelig
Kiedy Angar wraca do Obozu Bractwa? Baal Orun dał mi zadanie odnaleźć go OK, poszedłem do GD znalazłem go, pogadalem tam z nim, zabilem szkielet-maga wzialem amulet Angara oddałem mu go, powiedzial, ze musi sie wynieść z tej przekletej doliny i siedzi przy chacie Cavalorna i mówi, że spotkamy się po drugiej stronie, póki co dalej go nie ma w Obozie.. W zadaniu Znaleźć Cor Angara nie mam żadnej dodanej linijki, prócz tej pierwszej od Baala Oruna. Czy to jest normalny etap rozgrywki i później sam wróci? Dodam, że jestem w 1 rozdziale, i przez góry szedłem do GD. i z Gor Na Kosh gadalem i powiedzialem mu, ze Angar jest caly i zdrowy..
A czego się spodziewałeś? Do górniczej doliny powinieneś się dostać dopiero w 2 rozdziale. Ty się ciesz, że gra nie jest na tyle kapryśna, żeby ci sejwy popsuć. Przez góry to ty se możesz w wakacje na wycieczce przechodzić. W NK Angar do Khorinis wraca w 4/5 rozdziale, ale jak to jest w modzie to nie wiem. Mam nadzieje, że zablokowałeś sobie dalszy postęp (chociaż szczerze w to wątpię), bo nienawidzę osób grających na kodach i bugach, którzy potem narzekają, że coś im nie działa.

Wyzysk11

Wyzysk11

Użytkownicy
posty728
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Angar będzie w III rozdziale już w Obozie, zbugowales grę prawdopodobnie :)
Gratki xd

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Kilka pytań:

1.Chyba trzeba bylo cos przeczytac ? - Czytałem.
2.Idziesz tam gdzie bylo kiedys Cmentarzysko orkow, tzn nadal jest  i lecisz a lewo od cmentarzyska ( Znajdziesz :) ) Dzięki.
3.Ona jest kolo 8 rano na dole pod schodami. Również Dzięki ;)

1 Pytanie ciągle aktualne

Skoro nie możesz mikstury uwarzyć, to może oznaczać, że nie masz wszystkich przedmiotów koniecznych do jej stworzenia. Czy aby na pewno przeczytałeś książkę? Nie zapominaj, że wymagana jest też czarna perła.

Tak mam WSZYSTKO i nadal nic. Tak czytałem. Mam nawet 3.

Ventrue

Ventrue

Moderator działu
Herr Mannelig
posty1127
Propsy597
ProfesjaNierób
  • Moderator działu
  • Herr Mannelig
3 perły? O kurde a skąd ty tyle tego masz. Po podejściu do stołu alchemicznego w sekcji Mikstury Specjalne, co ci się tam wyświetla? Podeślij też sejwa, to sprawdzę (tylko napisz na jakiej wersji grasz).

LiverpoolFC

LiverpoolFC

Użytkownicy
posty50
Propsy4
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Mam pytanie odnośnie poziomu trudności gry. Czy poziom bardzo łatwy jest trudniejszy od Nocy Kruka? Bo jak na razie robię wszystkie zadania w Khorinis i gra wydaje mi się banalna (ognista strzała zużywa tyle samo many co kula ognia  :facepalm: ) Jeśli bez problemu przechodziłem Noc Kruka, a miałem problem grając w ReBalance Beta jaki poziom mam wybrać? Nie wiem czego się spodziewać  :(

0 użytkowników
Do góry