Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 4410531 14149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 4410531

Odpowiedzi 14149

Prumson

Prumson

Użytkownicy
posty26
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ten przypadkowo trafiony przeciwnik daje full expa, więc nic nie boli :P. Z tego co pamiętam, to trafiony pełzacz dał mi 100 expa na trudnym poziomie.

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
A ile zabawy i marnowania czasu aby zmusić kogoś innego żeby staną na drodze spella kupa funa :p

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

Rip0sta

Rip0sta

Użytkownicy
posty20
Propsy3
Profesjabrak
  • Zbanowany
Cześć Tizgar, czy wynaleźliście już sposób jak to zrobić żeby gra nekromanta przestala byc zjebana poprzez zadawanie rozdzka 9999999 obr jednym hitem ?? Właśnie Xardupas mnie przyjął i w sumie na tym 58 inta moge isc na smoka ożywienca i trochi mam ból dupy o to...

Chciałem tez chociaz zobaczyc jak tam wyglada ten wasz nowy wynalazek (korzen na kosturze mrocznego), ale nie za bardzo mam okazje gdy czarny troll ginie w kilka sekund

K0nopa

K0nopa

Użytkownicy
Barbarzyńca
posty700
Propsy278
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Barbarzyńca
Co daje ta ksiega ktora sprzedaje NIgiel oraz w ktorym rozdziale sprzedaje on amulet +10 sily i zrecznosci?

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Believer in Jesus Christ
Księga ta daje podobno punkty nauki oraz inteligencji. Amulet jest do kupienia w drugim rozdziale.

1 Corinthians 3:19
For the wisdom of this world is foolishness with God.
Psalm 19
The heavens declare the glory of God; and the firmament sheweth his handywork.
Luke 8:17
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

Rip0sta

Rip0sta

Użytkownicy
posty20
Propsy3
Profesjabrak
  • Zbanowany
Ktoś bedzie na tyle miły i mi odpowie ? Czy od zainstalowania tego patcha po prostu nie gra sie nekromantą ? Ta klasa jest zepsuta !!

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Czy to prawda, że są jakieś większe mikstury do nauczenia które dają + 5 do statystyk?

Psalm 19
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

Xarcon

Xarcon

Użytkownicy
posty60
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Czy aby dostać zadanie z bandą Hansa od Asmala trzeba należeć do gildii? Bo zabiłem Rudara i mam tylko opcję dialogową z nauką jednoręki

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Najwidoczniej dostajemy to zadanie w późniejszym rozdziale,

Psalm 19

Rip0sta

Rip0sta

Użytkownicy
posty20
Propsy3
Profesjabrak
  • Zbanowany
Heeej kostur nekromanty jest zepsuty, zadaje x10 dmg i wygląda na to, ze patch 1,3 zniszczył całą rozgrywkę :)

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Heeej kostur nekromanty jest zepsuty, zadaje x10 dmg i wygląda na to, ze patch 1,3 zniszczył całą rozgrywkę :)
Ile jeszcze razy będziesz tym spamował?

Psalm 19

VergilSparda

VergilSparda

Użytkownicy
posty239
Propsy50
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Nekromanta w ogóle ma coś pojebane na tym patchu. Mi kostur chyba dobrze działa, zębacz na 4 hity, warg to samo (czasami padają na strzała). Za to jest jeszcze gorszy bug z jego szatą. Szata sama z siebie dodaje mi 25 do many mimo że nie jest to napisane w jej opisie i tu się zaczynają jazdy bo mając np. 110 many po zdjęciu jej mana mi spada o 50 pkt. Jeżeli mam 130 many to jest ok. mana spada do 105, ale jeśli spadnie poniżej 100 to zajebuje mi 50.

Necro59

Necro59

Użytkownicy
Nekromanta
posty1002
Propsy98
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Nekromanta
Jeśli zostanę czeladnikiem u Harada lub Constantina, to Bosper będzie skupywał ode mnie skóry?

"Jestem NAJLEPSZYM Nekromantą na świecie, jedynym władcą podziemi, ożywieńców, i demonów... Dziwko!"

PC, na którym siedzę:

Karta Graficzna: GeForce GTX 550Ti
Procesor: Intel(R) Core(TM) Quad CPU Q9300 @ 2.50GHz
Pamięć: 3,00GB pamięci RAM (użyteczne 3,00 GB)
System Operacyjny: Windows 7 Ultimate.

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

Psalm 19

Morghar99

Morghar99

Użytkownicy
posty180
Propsy129
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
nie... widac ze niegrales zabardzo w g2

Post połączony: 2015-02-21, 15:45
w patchu 1.3 gallahad juz nie uczy kręgów tak ? tylko sprzedaje eliskir potęgi oraz uczy many i to tyle?

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Gallahad powinien ciągle uczyć kręgów magii. Musisz mieć określoną inteligencje, zobacz w dzienniku ile dokładnie.

Psalm 19

Morghar99

Morghar99

Użytkownicy
posty180
Propsy129
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
czy opłaca uczyc sie u gallahada małej błyskawicy czy malo przydatne jako dla woja?

Rip0sta

Rip0sta

Użytkownicy
posty20
Propsy3
Profesjabrak
  • Zbanowany
w mojej opinii dla woja nie warto uczyć się zadnych czarow, ny nauczyc sie ich wydasz tez PN na kręgi. Jedyny jakoś przydatny czar to zniszczenie ozywienca, jednak by je miec musisz wydac 15 PN na kregi i 10 PN na zaklecie =25 PN, zwojow tego zaklecia od poczatku gry mozesz kupic kilkanascie, a potem kilkadziesiat, spokojnie ci to wystarczy by usuwac zbyt mocnych umarłych, bo jezeli dajesz sobie z nimi radę to lepiej inaczej ich zabijac, ponieważ za zniszczenie ozywienca dostajesz połowę expa.

Oczywiscie to tyczy się gry na pzm minimalnie normalnym. Jeżeli grasz na nizszym bo jestes glupi/tepy/nie chce Ci się miec wyzwania to ucz sie czego chcesz i tak bedzie ci latwo.

Błyskawica do niczego, robi mniej niz jedno ciachniecie twoim mieczem. Jedyny sensowny czar to male leczenie ale po co PN wydawac skoro mikstury zwoje zarcie

Prumson

Prumson

Użytkownicy
posty26
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Komuś, kto wymyślił miasto orków należy się pstryczek w nos xD

Robertboanerges

Robertboanerges

Użytkownicy
posty488
Propsy79
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Co masz do tego miasta?

Z mojego chomika można pobrać moda returing i profesjonale finalne spolszczenie i nowy path.

http://chomikuj.pl/robertboanerges/Gry/Mod+do+Gothic+2+NK/Oficjalne+pelne+profesjonalne+spolszczenie+Returninga

A tu 2 łatki do moda 1.3.1 i najnowsza 1.3.2
http://chomikuj.pl/robertboanerges/Gry/Mod+do+Gothic+2+NK/Path+do+spolszczenia+pro/Patch+1.3.1

Także można z mojego chomika pobrać nową wersję moda DarkSaga łącznie z spolszczeniem
http://chomikuj.pl/robertboanerges/Gry/Mod+do+Gothic+2+NK/Dark+saga+Dark+Saga+1.0.4

Link do moda Złote Wrota
http://chomikuj.pl/robertboanerges/Gry/Mod+do+Gothic+2+NK/Z*c5*82ote+Wrota

Także z mojego chomika można pobrać Returninga 2.0 plus spolszczenie.

https://chomikuj.pl/robertboanerges/Gry/Mod+do+Gothic+2+NK/Returning+2+PL

0 użytkowników
Do góry