Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 4402622 14149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 4402622

Odpowiedzi 14149

Xarcon

Xarcon

Użytkownicy
posty60
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Czy ktoś oprócz Grimbalda uczy zdejmować płytki pełzaczy? 

Shiro

Shiro

Użytkownicy
posty11
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Siema wie ktoś gdzie znajdę / kupie  miecz na zręczność  na 1r ??  i jaki najlepszy łuk na 1r na razie chodzę w cieniu . Gram na patchu 1.3 jak chyba każdy :D  i jak zabije canthara to  halvor będzie kupował ode mnie  srebra ?

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Tak wilk uczy za darmo ( bez kosztów złota ) gdy mam quest od Barema.
Było milion razy na targowisku, loga się nie czyta bo i po co czytać lepiej jebnąć znowu pytanie czy sie obrazie mimo ze odp padła ze nie strzeli focha jednak warto poczekać do r2 ze względu ze ma mieczyk w r2 na sprzedaż, Cien to najlepszy łuk na R1

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

VergilSparda

VergilSparda

Użytkownicy
posty239
Propsy50
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak minąć tego cholernego Talamona? Zwoju przemiany w chrząszcza nie mam, chodzenie bokiem nie działa, broń się automatycznie chowa. Nie mam już pomysłów jak go minąć. Jest gdzieś w Khorinis 2 zwój przemiany?

Rip0sta

Rip0sta

Użytkownicy
posty20
Propsy3
Profesjabrak
  • Zbanowany
loga się nie czyta bo i po co

Czytałem wasz changelog i nie było w nim mowy o rozjebaniu kosturów magicznych

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Believer in Jesus Christ
Jak minąć tego cholernego Talamona? Zwoju przemiany w chrząszcza nie mam, chodzenie bokiem nie działa, broń się automatycznie chowa. Nie mam już pomysłów jak go minąć. Jest gdzieś w Khorinis 2 zwój przemiany?
Polecam zaatakować go za pomocą zaklęcia.

1 Corinthians 3:19
For the wisdom of this world is foolishness with God.
Psalm 19
The heavens declare the glory of God; and the firmament sheweth his handywork.
Luke 8:17
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

JeyP

JeyP

Użytkownicy
posty117
Propsy17
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Siema wie ktoś gdzie znajdę / kupie  miecz na zręczność  na 1r ??  i jaki najlepszy łuk na 1r na razie chodzę w cieniu . Gram na patchu 1.3 jak chyba każdy :D  i jak zabije canthara to  halvor będzie kupował ode mnie  srebra ?

Miecze pod zręczność 40dmg/20zrę od bandytów. Większy wybór kupiec Jora w Khorinis. Dobre łuki sprzedaje Raff (najlepszy ponad 200dmg) w obozie myśliwych po wykonaniu dla niego mysji z dostarczeniem łuku kompozytowego. Dalej będzie skupował (przynajmniej powinien :P)

---Gothic 2 Returning---

VergilSparda

VergilSparda

Użytkownicy
posty239
Propsy50
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Polecam zaatakować go za pomocą zaklęcia.
Po wybraniu zaklęcia zaraz się chowało tak jak broń. Poradziłem sobie inaczej. Wbiegłem 3 razy aż się wkurzył, zjadłem zębate ziele i przebiegłem obok. Za 3 razem jakoś poszło.

Wyzysk11

Wyzysk11

Użytkownicy
posty728
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy
przemień się w coś i wbij .... xd

JeyP

JeyP

Użytkownicy
posty117
Propsy17
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Najłatwiej  jest wbiegać na szybkości, tak jak to zrobił.

---Gothic 2 Returning---

Morghar99

Morghar99

Użytkownicy
posty180
Propsy129
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
opłaca sie grajac wojem uczyc kuszy w pozniejszej fazie gry?

K0nopa

K0nopa

Użytkownicy
Barbarzyńca
posty700
Propsy278
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Barbarzyńca
Czy jest jakis inny dobry pancerz do zdobycia w 1 rozdziale z wyjatkiem pancerza z plytek pelzacza?

Rip0sta

Rip0sta

Użytkownicy
posty20
Propsy3
Profesjabrak
  • Zbanowany
nie, to jest najlepszy pancerz jaki możesz w 1 rozdziale nosic, pamietaj jednak, zeby grac wojem bo najlepsza zmianą w 1,3 jest uniemozliwie grania magami, tylko sobie kilkanascie godzin gry jako nowicjusz  w dupe wsadzisz

K0nopa

K0nopa

Użytkownicy
Barbarzyńca
posty700
Propsy278
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Barbarzyńca
masz na mysli nowicjusza magow ognia czy nowicjuszy z bractwa?

JeyP

JeyP

Użytkownicy
posty117
Propsy17
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Morghar99 Poniżej rzeźnika raczej tak, jak Ci sie nudzi walka w zwarciu zawsze możesz postrzelać do dłabszych przeciwników. Szkoda, że nie zrobili kusz tak jak to jest w SmC, pod siłe.

@K0nopa Pod zręcznośc pełzacz jest najlepszy na r1. Pod siłke nie wiem, być może wodnego kręgu ulepszony x5

@Rip0sta Nie presadzaj, czystym magiem spokojnie się gra. Problemem jest r1 jeżeli chcesz wybić potworki. Od drugiego aktu to już leci jak zaczybasz mane zwiększać, a tym bardziej z regenem many.

EDIT: Miały być bonusy za kowalstwo/kradzież dające do str/zr. Ale coś nie działają.

---Gothic 2 Returning---

Prumson

Prumson

Użytkownicy
posty26
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Co masz do tego miasta?

Łatwo się zgubić, bo wszystko wygląda bardzo podobnie. Znalazłem dużo fajnych skór, za co plus. Może się przyzywczaję.

Rip0sta

Rip0sta

Użytkownicy
posty20
Propsy3
Profesjabrak
  • Zbanowany

@Rip0sta Nie presadzaj, czystym magiem spokojnie się gra. Problemem jest r1 jeżeli chcesz wybić potworki. Od drugiego aktu to już leci jak zaczybasz mane zwiększać, a tym bardziej z regenem many.

Głupcze nie wiesz co mówisz, chodzi o to, że u wielu graczy, a w tym u mnie kostur jest zbyt potężny, na 60 inta zabijam paladyna na 2 hity... Gra przestaje miec sens, bug polega na tym, ze gra mnozy obrazenia kostura x10

JeyP

JeyP

Użytkownicy
posty117
Propsy17
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Po pierwsze nie obrażaj mie bo ja Ciebie nie obrażałem. Po drugie wiem lepiej od Ciebie na czym polega błąd z kosturami.

---Gothic 2 Returning---

Rip0sta

Rip0sta

Użytkownicy
posty20
Propsy3
Profesjabrak
  • Zbanowany
Po pierwsze nie obrażaj mie bo ja Ciebie nie obrażałem. Po drugie wiem lepiej od Ciebie na czym polega błąd z kosturami.

To głupcze nie miało na celu Cię obrazic, takie bardziej heheszki, ale w sumie chuja mnie obchodzi co wiesz, nie prosilem o poradę jak sobie poradzic bez kosturów, doskonale wiem, ze dalo by się przejsc gre bez kostura ;)

Tak więc jak na wypowiedz typu: "zle mi bo w sklepie nie ma juz papierosow, a chcę palic", odpowiadasz: "nie przesadzaj w kubłach na smieci znajdziesz pełno niedopalonych petów" to lepiej zamknij buźke do mnie :)

JeyP

JeyP

Użytkownicy
posty117
Propsy17
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ignorancja jest błogosławieństwem.

---Gothic 2 Returning---

0 użytkowników
Do góry