Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 4422359 14149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 4422359

Odpowiedzi 14149

panzpis

panzpis

Użytkownicy
Co palisz w piecu?
posty524
Propsy167
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • Co palisz w piecu?
Pn ładuj w siłę lub zręczność, zawsze się przyda.

Ludzie mają swoje cele, mają swoje ambicje, mają swoje ideały i za to walczą i umierają, a pan chce tylko żyć, to niech pan sobie żre i żyje dalej!
                                         Janusz Korwin-Mikke,
                        prezes Kongresu Nowej Prawicy

https://pl-pl.facebook.com/janusz.korwin.mikke

Thompson

Thompson

The Modders
posty692
Propsy158
  • The Modders
Ale to w 4 rozdziale, bo u opiekunów się za free uczysz.

Liandra

Liandra

Użytkownicy
posty81
Propsy15
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Wiem, wiem, że powtarzam pytania, które już były :P Ale mi często opcja szukaj nie działa tak jak powinna (np. czytałem w tym temacie o bandytach, którzy przeżywają w 4 rozdziale, a używając tej opcji jakoś nie udało mi się tego znaleźć i musiałem prosić o pomoc Gandalfa ;p). Tizgar raczej nie mi to powtarzałeś, ale ja tak zrobiłem, bo chcę dostać już ulu-mulu, a nie ma nigdzie solucji co robić, żeby go zdobyć (a myślałem, że w ten sposób się go zdobywa). Jeśli ktoś by mi napisał jak je zdobyć to byłbym bardzo wdzięczny.
Ps.
Mogę wejść do cmentarzyska orków tylko po broń (siła run bodajże).

Ps2.
To już samo wpisanie tego ma takie skutki? To ja chyba zacznę grę od nowa na np. normalnym, ale już z patchem (problem tylko z chęciami i czasem, bo już szkoła się zaczęła, a ja byłem w niej do tej pory może 2miechy;p)

Miłośnik m.in książek i poezji, zawsze chętny do dyskusji :)
Nie szukam zwady, jeśli masz coś do mnie - pisz pw.

Thompson

Thompson

The Modders
posty692
Propsy158
  • The Modders
Xardas na początku gry > Świątynia Śniącego (wpis do dziennika) > Xardas > Ur-Shak > Tarrok

Kilka razy to było podawane, a bandytów to ja wypisałem co najmniej 2 razy

mateuszzxcv

mateuszzxcv

Użytkownicy
posty483
Propsy58
  • Użytkownicy
Ulu-Mulu bylo wałkowane 1000 razy ale tak na szybkiego to leciało czyba tak: xardas, ŚŚ, xardas, Ur-Shak, Tarrok, Ur-Shak, Tarrok ale musisz mieć fanty na Ulu (jak masz orkową mixture drugą wizytę u Ur-Shaka możesz sobie odpuścić) :P
Siła Run jest w ŚŚ

Liandra

Liandra

Użytkownicy
posty81
Propsy15
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Ok, to teraz będę latał po całej mapie w poszukiwaniu tej śś (jak mówiłem, nie ukończyłem g1 :P). Poleciały propsy, wiem, że moje pytania były już nie raz wałkowane, ale wierzę w waszą cierpliwość, że odpowiecie spokojnie 101 raz ;p A jeśli nie to stawiam wszystkim melisę <diabełek>

Thompson

Thompson

The Modders
posty692
Propsy158
  • The Modders
ŚŚ jest koło obozu Fajetha. Na pewno trafisz.

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Dobra a co ma hosh-pak do ulu mulu ano nic niema wiec dlaczego go ruszasz on ma stać jak głupi i czekać na oklep w 4 rozdziale :P
Do SS nie wejdziesz bez Doliny cienia a tam można wejść przez miasto orków a tam ni chuja bez ulu mulu no dobra można ale to zasadniczo samobójstwo chociaz można to wygrać

Nie napalaj się na siłe run bo ta bron jest bo jest ale skorzystać z niej nawet niema okazji skoro 10 minut później max masz urka bla bla bla :P

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

Liandra

Liandra

Użytkownicy
posty81
Propsy15
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Ten z jakby duchami orków, których nie mogę ubić? Tak myślałem, że to to, ale wpisu nie dostałem ;oo
@Tizgar
Memorius pisał, że można go zdobyć w 2 rozdziale. Miasto orków znalazłem i jeśli to nie zaszkodzi fabule to z chęcią je wyczyszczę (przecież jakoś ten 50lv w 2 rozdziale muszę wbić xD)

Thompson

Thompson

The Modders
posty692
Propsy158
  • The Modders
Bo musisz iść do końca :P Do zamkniętego przejścia - wtedy będzie wpis w dzienniku.

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Jakbyś nie wiedział ze memorius nie grał na 2.1 wiec gówno mnie obchodzi co on pisze

Na upartego to ich nawet idzie ubić nordmar swordem :P
Zasadniczo to byłe miasto orksów obecne jest w kanionie trolla znaczy wejście do niego :P

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

mateuszzxcv

mateuszzxcv

Użytkownicy
posty483
Propsy58
  • Użytkownicy
Thompson Ty to masz iście diabelskie poczucie humoru :)
Skasuj ich jak już musisz dopiero po Dolinie Cieni bo strocisz troszkę expa :)

ko19m

ko19m

Użytkownicy
posty87
Propsy9
  • Użytkownicy
1.Jak dostać sie na wyspę etlu? Wiem że trzeba jakiś klucz zdobyc od hagena ale nie mam z nim interakcji.
2.Zamroziłem poszukiwaczy którzy pilnowali oka innosa bo nie mogłem sobie z nimi poradzić czy xardas pyrokar i Vatras ich zabija
3.Ci poszukiwacze zajeli wieże dextera a jest problem chce zabic tych pelzaczy co byli w jaskini ale ich tam jest ponad dwunastu(sry za orto)

bgb

bgb

Użytkownicy
posty848
Propsy593
Profesjabrak
  • Użytkownicy
1. Musisz mieć kradzież kieszonkową i chyba pierw pogadać z pewnym zapijaczonym paladynem stojącym tam gdzie przedtem złodziej Rengaru.
3. Może jeśli nie dajesz im rady spróbuj zmienić się w jakieś zwierzę i przemknąć do jaskini:P

Memorius

Memorius

Użytkownicy
Ojciec Wszystkich Narodów
posty2983
Propsy1306
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
  • Ojciec Wszystkich Narodów
ad 1. Ten paladyn to Melchior i sama rozmowa z nim nie wystarczy. Trzeba go najpierw pokonać w walce a jest stosunkowo silny. W opcji dialogowej należy wybrać po zwycięstwie wariant "informacja" i wtedy uzyskamy wskazówki. Oprócz kradzieży kieszonkowej potrzeba wysokiej zręczności (w wersji 1.1 było to co najmniej 100) aby wykraść klucz Hagenowi. Klucz ten otwiera wejście do portalu w jaskini naprzeciw jeziorka po drodze do Czarnego Trolla gdzie obok jest małe obozowisko zbieraczy ziela.
ad2. Teoretycznie powinni oni po zakończeniu rytuału znaleźć się ponownie na swoich miejscach i nie bawić się w żadne walki. takei sa jednak możliwe, przy czym o ile mnie pamięć nie myli to i tak się tam Poszukiwacze ponownie pojawią.
ad3. a czy czasem Poszukiwacze nie rozpoznają Beziego także pod postacią zwierzęcia?

Już niebawem nowa wersja Global Mod PL 1.7.11 Special Edition

gandalfgandalf

gandalfgandalf

Użytkownicy
Mistrz magii jest z wami
posty776
Propsy152
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
  • Mistrz magii jest z wami
Dlaczego nie moge zrobić tego pota +10 mana?

Mój post mój styl i nic Ci do tego!
Szukałeś czarodzieja? To przestań szukać.
,,Na świecie nie ma ludzi normalnych i nie normalnych są tylko ci pozamykani w zakładach i ci którzy nie zostali przebadani"
,,Mieli do wyboru wojne lub hańbę.
Wybrali hańbę a wojnę będą mieli i tak"
Winston Churchill
Pomogłem? Czekam na propsa
http://zapodaj.net/73d646fdd9ddc.bmp.html -
http://zapodaj.net/1de7964b3f76b.bmp.html
moje staty w reb 2.1

Kręty

Kręty

Użytkownicy
Ja wcale nie śpię :P
posty67
Propsy5
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Ja wcale nie śpię :P
A nauczyłeś się 16 innych receptur alchemii?? Bez nich ani rusz.

"Ciało puszczone raz, puszcza się cały czas"

gandalfgandalf

gandalfgandalf

Użytkownicy
Mistrz magii jest z wami
posty776
Propsy152
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
Znam wszystko co chcą mnie nayczyć :P

Post połączony: 2014-01-08, 18:10
Okey ktoś sie kiedyś pytał o robienie stalowych prętów. Otóż znazłem jak sie je robi. Otóż w kuźni! Ale jest jskiś BUG gdyż moge to robić od 5 rozdziału (ew 4). Tylr na ten temat

Post połączony: 2014-01-08, 18:20
Kogo moge wziąć na statek oprócz:
Laresa, biffa lee vatrasa miltena lestera kapitana mario gorna diego?

,,Na świecie nie ma ludzi normalnych i nie normalnych są tylko ci pozamykani w zakładach i ci którzy nie zostali przebadani"
Winston Churchill
moje staty w reb 2.1

mateuszzxcv

mateuszzxcv

Użytkownicy
posty483
Propsy58
  • Użytkownicy
Ja pytałem o pręty :P to by tłumaczyło dlaczego ja ich robić nie mogę. Dzięki
Teraz mam pytanie odnośnie Uriziela. Na jakiej zasadzie działa efekt podpalenia? Wypróbowałem do w GD przy przełęczy i tak, zwykli żołnierze co prawda widać że się palą ale HP im nie spada albo spada tak słabo że nie jestem w stanie tego dostrzec, za to od elity w zwyż nawet nie widać żeby sie palili. W razie czego inta mam 67
Dobiłem wytrzymałość do 97 ale do komfortowego machania Urizielem potrzeba tak na oko ze 150, tylko skąd ja tyle nazbieram....

gandalfgandalf

gandalfgandalf

Użytkownicy
Mistrz magii jest z wami
posty776
Propsy152
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
Prosze :)
Da sie wytrzymałość do 100 zbierać tylko :)
Orki sie nie palą tylko Ci co są słabszymi wojami i w dół.
Ogólnie podpalenie to jedno wielkie gówno. Dmg z podpalenia(to co ci tam na mieczu pisze) wchodzi w cios a podpalenie(dmg od ognia) nie wchodzi na wszystkich.

Winston Churchill
moje staty w reb 2.1

0 użytkowników
Do góry