Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 4423624 14149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 4423624

Odpowiedzi 14149

Ventrue

Ventrue

Moderator działu
Herr Mannelig
posty1127
Propsy597
ProfesjaNierób
  • Moderator działu
  • Herr Mannelig
Musisz załatwić herszta orków, tego z imieniem.

gandalfgandalf

gandalfgandalf

Użytkownicy
Mistrz magii jest z wami
posty776
Propsy152
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
  • Mistrz magii jest z wami
kantujesz tyle na ten temat.
A orkowe napoje dropisz na orkach bossach ale nie wszystkich.
Mag ognia Naoras robi ci pota.

Robi je również Salandril.
Dostajemy od niego misje alby znaleźć przepis na orkowe pomyje, czy wie ktoś gdzie można znaleźć ten przepis ?
Gdzieś wyczytałem że ma go ork elita koło mostu przy zamku, więc zacząłem wybijać wszystkie orki ale niestety nie znalazłem przepisu
Najczęściej się trafia w jaskini w której w G1 był Nek. Jak nie to idź w prawo od tej jaskini(patrząc na nią) i zabijaj orki herszty które są nie wyróżnienie niczym innym wniż tylko zbroją.

Mój post mój styl i nic Ci do tego!
Szukałeś czarodzieja? To przestań szukać.
,,Na świecie nie ma ludzi normalnych i nie normalnych są tylko ci pozamykani w zakładach i ci którzy nie zostali przebadani"
,,Mieli do wyboru wojne lub hańbę.
Wybrali hańbę a wojnę będą mieli i tak"
Winston Churchill
Pomogłem? Czekam na propsa
http://zapodaj.net/73d646fdd9ddc.bmp.html -
http://zapodaj.net/1de7964b3f76b.bmp.html
moje staty w reb 2.1

mateuszzxcv

mateuszzxcv

Użytkownicy
posty483
Propsy58
  • Użytkownicy
1. W Opuszczonej Kopalni Złota znalazłem rune małego leczenia a w podpisze ma 'w badaniu sakta nomen', o co w tu chodzi?
2. W tej samej kopalni przed Strażnikiem Sfery stoi Książę Demonów i parę trupów, żeby to ogarnąć zabrałem wszystkie zdechlaki ( 2 zombie, 1 demoniczny szkielet 1h i 4 przyzwane szkielety 1h), stanąłem w miejscu, zero uników czy bloków, po prosty stałem i ich kasowałem i nie udało im się zabrać mi nawet połowy HP a 1 przyzwany szkielet 2h ma mnie na ok 4 hity. Oni muszą być zbugowani bo inaczej sobie tego logicznie wytłumaczyć nie umiem, niemal każdy ich cios to krytyk, nawet demoniczni 2h, ci w czarnych zbrojach są słabsi tzn rzadziej im krytu spadają
3. Myślałem że na 2.1 Starak Kopalna będzie mniej awaryjna niż na 1.1 a tu niespodziamka, jest jeszcze gorzej niż było, jeden wielki bugg...
4. Mam 55 PN, kolejny lvl już blisko a zanim wyjdę ze SK to jeszcze jeden wskoczy + PN za bossów czyli ok 80 PN. Wydam wszystko (chyba) na zręczność i mam dylemat. Ma ktoś Ambasadora i mógłby go przetestować na różnych trupach? Jeżeli nadal ściąga wszystko na hita tak jak w 1.1 to idę w Łuk, jeżeli nie to chyba wybiorę Kusze.
5. Żeby móc robić święte strzały trzeba umieć robić zwykłe? Jak podchodzę do kloca to mam tylko KONIEC. Zwykłych strzał nie umiem robić

gandalfgandalf

gandalfgandalf

Użytkownicy
Mistrz magii jest z wami
posty776
Propsy152
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
1. Sztuka Nekro. Jak masz sekte nomen to leczy połowe.
2. Brak pytania. Nie nie są bygnięci taka gra.
3. Tak
4. Nie ściąga na hitta: strażników sfer(2-3) panów cienia i demonicznych 2h. Ale hest prwien bug gdyż first strzał nie zadaje dmg.
5. No najwyraźniej tak :(

Post połączony: 2014-01-07, 13:03
Opłaca uczyć się rabowania smoków?

,,Na świecie nie ma ludzi normalnych i nie normalnych są tylko ci pozamykani w zakładach i ci którzy nie zostali przebadani"
Winston Churchill
moje staty w reb 2.1

mateuszzxcv

mateuszzxcv

Użytkownicy
posty483
Propsy58
  • Użytkownicy
Ojjojoj... Ambasador aż tak się popsuł? To idę w kuszę, ładniej wygląda na zbroi Paladyna :P
Gandalf, dobrze że pytasz bo sam się nad tym zastanawiałem. Jedynie ŁS ma pożytek z krwii, tak było w podstawce, czy coś sie zmieniło?

gandalfgandalf

gandalfgandalf

Użytkownicy
Mistrz magii jest z wami
posty776
Propsy152
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
Krew można dać Janowi przynajmniej SS tak miałem
pytanie czy jako MO ma to sens?

Winston Churchill
moje staty w reb 2.1

adas

adas

Użytkownicy
posty130
  • Użytkownicy
można znaleśc w orkach: orkowe pomyje? Bo ja jeszcze nie spotkałem przy zadnym . Jezeli nie ma, to gdzie mozna zdobyć?

Thompson

Thompson

The Modders
posty692
Propsy158
  • The Modders
Można i to dużo.

adas

adas

Użytkownicy
posty130
  • Użytkownicy
To jest to co oni czasem piją w tych wielkich butlach?

Tituf

Tituf

Użytkownicy
posty1481
Propsy813
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Cytat: mateuszzxcv
Żeby móc robić święte strzały trzeba umieć robić zwykłe? Jak podchodzę do kloca to mam tylko KONIEC. Zwykłych strzał nie umiem robić
Nauczysz się w Dolinie Cienia!

sarcasumin

sarcasumin

Użytkownicy
posty3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
kantujesz tyle na ten temat.
A orkowe napoje dropisz na orkach bossach ale nie wszystkich.
Mag ognia Naoras robi ci pota.

Robi je również Salandril.
Dostajemy od niego misje alby znaleźć przepis na orkowe pomyje, czy wie ktoś gdzie można znaleźć ten przepis ?
Gdzieś wyczytałem że ma go ork elita koło mostu przy zamku, więc zacząłem wybijać wszystkie orki ale niestety nie znalazłem przepisu
Najczęściej się trafia w jaskini w której w G1 był Nek. Jak nie to idź w prawo od tej jaskini(patrząc na nią) i zabijaj orki herszty które są nie wyróżnienie niczym innym wniż tylko zbroją.

Wybiłem wszystkie orki wokół zamku i niestety żaden nie miał żadnej tabliczki z przepisem.
Jestem w 3 rozdziale i mam też misje żeby zaprowadzić Salandrila do magów ognia, tylko jeśli to zrobie to nie skończe misji z tymi miksturami/pomyjami.

adas

adas

Użytkownicy
posty130
  • Użytkownicy
Kurde chyba mam buga bo , po rozmowie z duchem alepha ide do tej jaskini pod wodospadem i tam nie ma tego krzyżyka. Co zrobic?
W dodatku po rozmowie z xardasem tarroka nie ma przy tym ognisku . Co robic ?

Thompson

Thompson

The Modders
posty692
Propsy158
  • The Modders
Iść do Ur-Shaka.

A co do rudy to ona jest w jaskini zaraz przy przejściu z przełęczy. Tam gdzie stał Jergan, trzeba wpłynąć pod wodą :P

mateuszzxcv

mateuszzxcv

Użytkownicy
posty483
Propsy58
  • Użytkownicy
Tituf jeżeli masz na myśli ta książkę w Mieście Umarłych to ją przeczytałem ;)
Jaka jest najmocniejsza dostepna kusza przed DI? Kiedyś pytałem o Łuk i wszyscy mi powtarzali ze najmocniejszy to ten co go Paladyn w zamku sprzedaje no ale okazało się że istnieje mocniejszy w skarbie Lodowego Smoka... Tak więc pytam jeszcze raz, czy jest NORMALNA czyt. nie magiczna kusza lepsza od tej Łowcy Smoków tzn to ta którą można kupic chyba w GD?

gandalfgandalf

gandalfgandalf

Użytkownicy
Mistrz magii jest z wami
posty776
Propsy152
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
Takowej nie ma. Najlepszy jest Dvart potem magic a potem ŁS.
Jakby komuś się pogrubienia nie podobały to poprawiam błędy językowe niczym Ventrue.

Winston Churchill
moje staty w reb 2.1

adas

adas

Użytkownicy
posty130
  • Użytkownicy
Gdzie jest napój tarroka? Są jakieś smocze korzenie w gd ? Jesli tak to gdzie?

gandalfgandalf

gandalfgandalf

Użytkownicy
Mistrz magii jest z wami
posty776
Propsy152
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
Omg. Napój dla Tarroka to orkowy eliksir. Ur-Shak Ci da.

Post połączony: 2014-01-07, 17:47
IMG TA GRA MNIE ROZWALIŁA. DOSTAŁEM KRZYŻÓWKĘ ZBROJI MO ZE ZBROJĄ PALADYNA. Nie dość że to gówniane wygląda to jeszcze nie przynosi zakonowi chluby :facepalm:

Winston Churchill
moje staty w reb 2.1

Liandra

Liandra

Użytkownicy
posty81
Propsy15
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Ja czytam, więc możecie je zostawić ;p
Teraz moje kolejne pytania :)

1. Pogadałem z urshem (+500expa), zabiłem hosh-paka, pogadałem znów z urem i rzuciłem zapomnienie  i znów z nim pogadałem (+500expa). Teraz poszedłem do Xardasa, a on nie miał żadnej opcji dialogowej (tylko tą o Alephie)
2. Mam 48lv, zostały znikome resztki potworów w gd (jeszcze troszkę orków koło zamku, bo nie chciało mi się ich bić oraz drakkar orków za palisadą) i wbiłem teraz na przełęcz w nowym obozie. W co ładować teraz pn? (2h broń powyżej 90%, kusza powyżej 60% już jest).
3. Czy jakbym teraz zainstalował patcha poprawiającego wytrzymałkę itp. to zjebie mi się sejv?
4. Jak się dostać na ten drakkar orków? :P
5. Wcześniej jak latałem na kodach to za palisadą widziałem Angara (nie zapisywałem gry na marvinie, sprawdzałem tylko teren), a teraz w ogóle nie mogę go znaleźć. Gdzie on jest?
6. Które lokacje mogę wybić tak żeby nie zepsuć fabuły? Chodzi mi o te związane z orkami, czyli np. cmentarzysko orków.
7. Gdzie jest ta ruda dla węża? Nie grałem w g1, więc wiele nazw nic mi nie mówi ;/ Alepha oczywiście przywołałem, a potem odesłałem z powrotem.

Miłośnik m.in książek i poezji, zawsze chętny do dyskusji :)
Nie szukam zwady, jeśli masz coś do mnie - pisz pw.

Tituf

Tituf

Użytkownicy
posty1481
Propsy813
Profesjabrak
  • Użytkownicy
1. Na chwilę obecną- starczy kontaktu z tym starym capem
4. Najprostsze- najlepsze... po drabince!
5. Możliwe, że przed kryptą z amuletem w GD( G1-kamień ogn )
7. Do znudzenia... schodząc do GD, w prawo, płyniesz i wpływasz do jaskini

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
1. ile razy ja ci mówiłem lub komuś innemu zostawcie tego hosh-zjeba na 4 rozdział tak jak ma to być i jest od zarania dziejów w nk
2. Trzymaj nie wiem na co ale trzymaj :P
3. Nic się nie stanie
4. Strzeblami z drabiny :P
5. Tam gdzie był przed lub w swojej chacie użyłeś marvin już jest po ptokach to czy zapisałeś czy nie niema znaczenia kto wie czy to już nie są aktywne skutki :P
6. Tez było kilka razy tam się idzie w 3 fabularni kopalnie gomeza tez 3 fabularnie nie sensu kursować 2 razy na zapas przed czasem
7. Tituf wyjasnił

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

0 użytkowników
Do góry