Ja czytam, więc możecie je zostawić ;p
Teraz moje kolejne pytania

1. Pogadałem z urshem (+500expa), zabiłem hosh-paka, pogadałem znów z urem i rzuciłem zapomnienie i znów z nim pogadałem (+500expa). Teraz poszedłem do Xardasa, a on nie miał żadnej opcji dialogowej (tylko tą o Alephie)
2. Mam 48lv, zostały znikome resztki potworów w gd (jeszcze troszkę orków koło zamku, bo nie chciało mi się ich bić oraz drakkar orków za palisadą) i wbiłem teraz na przełęcz w nowym obozie. W co ładować teraz pn? (2h broń powyżej 90%, kusza powyżej 60% już jest).
3. Czy jakbym teraz zainstalował patcha poprawiającego wytrzymałkę itp. to zjebie mi się sejv?
4. Jak się dostać na ten drakkar orków?

5. Wcześniej jak latałem na kodach to za palisadą widziałem Angara (nie zapisywałem gry na marvinie, sprawdzałem tylko teren), a teraz w ogóle nie mogę go znaleźć. Gdzie on jest?
6. Które lokacje mogę wybić tak żeby nie zepsuć fabuły? Chodzi mi o te związane z orkami, czyli np. cmentarzysko orków.
7. Gdzie jest ta ruda dla węża? Nie grałem w g1, więc wiele nazw nic mi nie mówi ;/ Alepha oczywiście przywołałem, a potem odesłałem z powrotem.