Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 4413803 14149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 4413803

Odpowiedzi 14149

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
No w sumie dzięki kartograf zasadniczo nic czego bym nie wiedział nie powiedziałeś ale tylko mnie upewniłeś ze  dobrze to sobie zaplanowałem :P ale props leci i tak
ofc jak ktoś ma jeszcze jakieś głębsze info to tez pisać to się nie zmarnuje :P

Hubert tam w stadardowym nk dostajesz się w ten sam sposób co w returnie dzięki akrobatyce tu nic się nie zmieniło to ze ja się bawi w 1 rozdział i maxowanie gry nie znaczy ze nie wiem co się dzieje dalej, wiem tylko nie do końca: P

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

HellVard

HellVard

Użytkownicy
posty520
Propsy91
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Można się tam również dostać wypijając wcześniej eliksir ochrony przed upadkiem, można kupić recepturę u Samuela (obóz piratów), ale od razu uprzedzam, że jest dosyć droga, 2000 baksów. Działa przez 15 sekund.

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Believer in Jesus Christ
Cytat: hubert231
@Tizgar chciałem zadać pewne pytanie odnośnie gry (jak dostać się do magicznego łuku bez kodów w jarkendarze?-wbiłem tam an kodach żeby sprawdzić co tam jest a teraz się głowię jak tam wejść "na czysto") ale wole już nic nie mówić, bo czytając twoje pytania podejrzewam że to był dziecinny diss na mnie
Przecież dostać sie tam jest banalnie - idziesz na najbardziej wysunięty kawałek nad tym mostem i skaczesz. Dużo trudniej jest się stamtąd wydostać.

1 Corinthians 3:19
For the wisdom of this world is foolishness with God.
Psalm 19
The heavens declare the glory of God; and the firmament sheweth his handywork.
Luke 8:17
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

HellVard

HellVard

Użytkownicy
posty520
Propsy91
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Cytat: Maciuś
Przecież dostać sie tam jest banalnie - idziesz na najbardziej wysunięty kawałek nad tym mostem i skaczesz. Dużo trudniej jest się stamtąd wydostać.
Nie tak banalnie, doskoczyć nie problem, ale przeżyć skok, to już inna sprawa ;)

Kartograf

Kartograf

Użytkownicy
Nie
posty159
Propsy13
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
  • Nie
Ale przynajmniej zrobi większość questów które może.

@Tizgar
Swoją wypowiedzią mnie po prostu zdołowałeś... xd

"Jak tatuś zrobi dzióbek to nie ma chuja we wsi!"

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Maciuś zrobię 16 raz zaczynam moda i 16 raz wilk nie znikł ani nic dziwnego się nie stało ludzie jak wam się coś pierdoli to nie znaczy ze innym tez musi :P ( zresztą ja mam chora manie robienie na 100% każdej gry nie potrafię inaczej )

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.

kruger007

kruger007

Użytkownicy
posty18
Propsy1
  • Użytkownicy
Jestem na zapomnianej wyspie i mam problem z miltenem. Gdzie on sie podział? Przeszedłęm cała wyspę i go nie znalazlem...Bez niego nie moge odplynac..

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
jak masz save z wczesniej to sprawdz kod na niego (edit focus) i na prawidlowym savem wpisz "goto vob KOD"

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

hubert231

hubert231

Użytkownicy
posty91
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Hubert tam w stadardowym nk dostajesz się w ten sam sposób co w returnie dzięki akrobatyce tu nic się nie zmieniło to ze ja się bawi w 1 rozdział i maxowanie gry nie znaczy ze nie wiem co się dzieje dalej, wiem tylko nie do końca: P

czyli w drugim rozdziale się tam nie dostanę  ;/

Kartograf

Kartograf

Użytkownicy
Nie
posty159
Propsy13
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
  • Nie

"Jak tatuś zrobi dzióbek to nie ma chuja we wsi!"

hubert231

hubert231

Użytkownicy
posty91
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@up. mam 87 siły (za pierścieniem +3 i amuletem +10 czyli bez niczego mam tylko 74), 45 dwuręczne i 22 (chyba) zręczności. zanim będę szedł w zręczność muszę mieć 90 siły bez niczego, minimum 60 dwuręczne więc to mi dużo pkt nauki zabierze

BeziJuve

BeziJuve

Użytkownicy
posty182
Propsy62
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Akrobatyki uczy Buster i jeśli dobrze pamiętam nie jest tam wymagany jakiś określony poziom zręczności ( tu się mogę mylić ). Kosztuje 5 albo 10 pkt nauki ;)

Kuken

Kuken

Użytkownicy
posty391
Propsy97
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Cytat: BeziJuve
Akrobatyki uczy Buster i jeśli dobrze pamiętam nie jest tam wymagany jakiś określony poziom zręczności ( tu się mogę mylić ). Kosztuje 5 albo 10 pkt nauki ;)
trzeba miec 70 zrecznosci aby uczyl

Forcini

Forcini

Użytkownicy
posty169
Propsy28
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
A nie 80? I pożera 10 pkt, jednakże przydatna ta akro w przemieszczaniu się ogółem :) hmm... Ten Alkir co walczył za magazynem, to w V rozdziale mówi że kupił dom Eddy, czy to był jakiś quest z tą panną w IV Rozdziale?

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Akrobatyka jest bardzo przydatna w walce zwłaszcza na wyższych poziomach powala nam kontrolować tłum dzięki temu ze szybko możemy od nich uciec regnac wytrzymałość i wrócić na spokojnie do walki :P

Mozna rzecz ze w pewnym stopniu akrobatyka niweluje problemy z wytrzymałością ofc to tylko moje zdanie.

Przypomniały mi się jeszcze istotne pytania tak btw

11. W standardowym nk za pewne questy można było wyciągnąć więcej expa w późniejszym rozdziale, w returnie widzę ze tego jakby niema jest dla kazdego z tych q standardowa wartość expa jaka przypada normalnie na 2 rozdział ( i tu pytanie czy to mi się wydaje i dalej można za nie doic później więcej czy się już nie da )
12. Od cavalorna można wyciągnąć na start questa więcej na temat jego chaty, czy w returnie ( mowa narazie o  1 rozdziale i khornis ) jest co więcej tego typu :P
13. Sprawa podobna do tej wyżej tyle ze chodzi o bonus w postaci expa za mało znaczące dialogi z zasadniczo nie potrzebnymi npcami typu bandyta przed jaskinia na początku czy mika i jego pomoc na farmie akila ( jest tego coś więcej oprócz tych standardowych z g2 i nk )
14. Czy jakies postacie oprucz wambo umieraja za wczasu w sensie ze musze pierw dolaczyc do gilldii zlodzieji i pokazac mu znak zanim asmal go zadźga ( czy takich przypadków jest więcej na które muszę zwrócić uwagę )
15. Pytanie z ciekawości jakim cudem da się mieć karmę u beliara na minusie nigdy mi się to nie udało wiec zakładam ze to niemożliwe czy jest coś co daje minus od karmy beliara tak pytam z ciekawości :P

BeziJuve

BeziJuve

Użytkownicy
posty182
Propsy62
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
12 - w pierwszym rozdziale nie znalazłem nic, za to w drugim jest chociażby ciekawy wątek z Grittą.
14 - Hmmm wydaje mi się że tylko to co w związku z gildią zabójców.
15 - zauważyłem, że zabijając sługi Beliara ( poszukiwacze, umarli paladyni) karma Beliara spada.

Kuken

Kuken

Użytkownicy
posty391
Propsy97
Profesjabrak
  • Użytkownicy
13- jak sa pytania o jakies postaci ktore juz znasz np lester diego itd, to zawsze odpowiadaj ze ich znasz i wiesz kto to, +50 expa. No i w drugim rozdziale ciagle zagadujac parcivala dostaniesz expa.

HellVard

HellVard

Użytkownicy
posty520
Propsy91
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Na prawo od obozu Bractwa (nowym, nie w GD) , za prychającym smoczym zębaczem jest ścieżka, na niej kilka wilków, dalej kotlinka z krwiopijcami i jaskinia zamknięta głazem. Jak ją otworzyć, o ile się da?

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Kuken, Bezi thx leci po props mimo ze znowu nic nowego a tylko to co wiedziałem, jednak teraz mnie upewniliście ze tylko to :P thx

CMPunk

CMPunk

Użytkownicy
posty49
Propsy5
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Witam wszystkich użytkowników chciałbym podkreślić,że jestem nowy na tym forum i w razie jakichkolwiek błędów proszę o wyrozumiałość.
A wracając do pytania to: mam średni pancerz straży świątynnej.2 poziom kowalstwa a Darrion dalej nie chce nauczyć mnie jej przekłuwania.Czy mam za mało kowalstwa?Albo czy muszę nauczyć się przekłuwać przepaskę nowicjusza ?

0 użytkowników
Do góry