Akrobatyka jest bardzo przydatna w walce zwłaszcza na wyższych poziomach powala nam kontrolować tłum dzięki temu ze szybko możemy od nich uciec regnac wytrzymałość i wrócić na spokojnie do walki
Mozna rzecz ze w pewnym stopniu akrobatyka niweluje problemy z wytrzymałością ofc to tylko moje zdanie.
Przypomniały mi się jeszcze istotne pytania tak btw
11. W standardowym nk za pewne questy można było wyciągnąć więcej expa w późniejszym rozdziale, w returnie widzę ze tego jakby niema jest dla kazdego z tych q standardowa wartość expa jaka przypada normalnie na 2 rozdział ( i tu pytanie czy to mi się wydaje i dalej można za nie doic później więcej czy się już nie da )
12. Od cavalorna można wyciągnąć na start questa więcej na temat jego chaty, czy w returnie ( mowa narazie o 1 rozdziale i khornis ) jest co więcej tego typu

13. Sprawa podobna do tej wyżej tyle ze chodzi o bonus w postaci expa za mało znaczące dialogi z zasadniczo nie potrzebnymi npcami typu bandyta przed jaskinia na początku czy mika i jego pomoc na farmie akila ( jest tego coś więcej oprócz tych standardowych z g2 i nk )
14. Czy jakies postacie oprucz wambo umieraja za wczasu w sensie ze musze pierw dolaczyc do gilldii zlodzieji i pokazac mu znak zanim asmal go zadźga ( czy takich przypadków jest więcej na które muszę zwrócić uwagę )
15. Pytanie z ciekawości jakim cudem da się mieć karmę u beliara na minusie nigdy mi się to nie udało wiec zakładam ze to niemożliwe czy jest coś co daje minus od karmy beliara tak pytam z ciekawości