Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 3924949 14149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 3924949

Odpowiedzi 14149

Sliddqvist

Sliddqvist

Użytkownicy
posty40
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Wchodzisz w grupkę, dajmy na to 2-3 polnych bestii, zależy ile masz obrony, żeby czasem cię nie zaciukały :) Wchodzisz w ekwipunek, pijesz np. miksturę siły (+3), gdy przeciwnik uderzy cię podczas animacji picia miksturki, dostajesz bonus a miksturka jest dalej w ekwipunku. Możesz to robić z KAŻDĄ miksturą/roślinką/żywnością. Też sobie zbugowałem wytrzymałość Trolestem do maksymalnej wartości 100, bo mnie wkurwiała :)

Znalazłem video jak coś
https://www.youtube.com/watch?v=LfmAAwEGpHE

O, pięknie, dzięki wielkie. Też sobie chyba wytrzymałość zbuguję, bo cholernie to upierdliwe, a prócz bardzo łatwego to za bardzo nie można nic z tym zrobić - tam niestety jest HP co level i jest regen, a jakoś nie widzi mi się gra z regenem w grze, w której jej nigdy nie było, niweluje to praktycznie potrzebę używania miksturek jak się potrafi unikać/blokować. 

Grahtnakk

Grahtnakk

Użytkownicy
JA BYĆ BROŃ SZAMAN !!!!
posty140
Propsy16
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • JA BYĆ BROŃ SZAMAN !!!!
Wchodzisz w grupkę, dajmy na to 2-3 polnych bestii, zależy ile masz obrony, żeby czasem cię nie zaciukały :) Wchodzisz w ekwipunek, pijesz np. miksturę siły (+3), gdy przeciwnik uderzy cię podczas animacji picia miksturki, dostajesz bonus a miksturka jest dalej w ekwipunku. Możesz to robić z KAŻDĄ miksturą/roślinką/żywnością. Też sobie zbugowałem wytrzymałość Trolestem do maksymalnej wartości 100, bo mnie wkurwiała :)

Znalazłem video jak coś
https://www.youtube.com/watch?v=LfmAAwEGpHE

O, pięknie, dzięki wielkie. Też sobie chyba wytrzymałość zbuguję, bo cholernie to upierdliwe, a prócz bardzo łatwego to za bardzo nie można nic z tym zrobić - tam niestety jest HP co level i jest regen, a jakoś nie widzi mi się gra z regenem w grze, w której jej nigdy nie było, niweluje to praktycznie potrzebę używania miksturek jak się potrafi unikać/blokować.

Jbc to są jeszcze tabkiczki wytrzymałości, do których nie trzeba się uczyć języka, chyba +2

KRUSHAK KA RUSHTASOK!!!!

Sensodyne

Sensodyne

Użytkownicy
posty53
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Kto uczy ulepszania zbroi średniej strażnika świątynnego? mam 3 rozdział i Darrion nie ma opcjii żeby tego uczyć.

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6473
Propsy3037
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Musisz nauczyć się ulepszać od Joru najpierw zbroi nowicjusza i przepaski.

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

Squerol

Squerol

Użytkownicy
twój stary
posty712
Propsy547
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • twój stary
Zna ktoś kod na przyzwanie książki do nauki języka demonów ?

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6473
Propsy3037
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Nie ma jej. Masz się tego nauczyć od Kreola...

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

Squerol

Squerol

Użytkownicy
twój stary
posty712
Propsy547
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • twój stary
Ojoj, do dupy sprawa ale dzięki :) Mam jeszcze jedne pytanko - czy da się jakoś zmodyfikować wartości karmy na marvinie?

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6343
Propsy2477
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
Nie, tylko cheat enginem.

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

Squerol

Squerol

Użytkownicy
twój stary
posty712
Propsy547
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • twój stary
Uffff wiesz jak to zrobić? Mam CE 6.5 ale na necie nie ma żadnych Cheat Table'ów do Gothiczka

Dage23

Dage23

Użytkownicy
posty27
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jest program do edycji karmy.
Proszę download: http://worldofplayers.ru/threads/22660/

Squerol

Squerol

Użytkownicy
twój stary
posty712
Propsy547
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • twój stary
@Dage23 Jesteś wielki, działa wszystko pięknie, dzięki :)  Karma innosa to INNOSPRAYCOUNT odjąć INNOSCRIMECOUNT jak ktoś chciałby sobie poedytować :)

Sensodyne

Sensodyne

Użytkownicy
posty53
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ja robie teraz sobie zadania dla Raffa i mam problem

Gdzie znajde ognisty łuk w 1.3.1? Widziałem już 2 wersje i w obydwóch nie moge go znaleść, pisało coś że że jakieś schody przy słonecznym kręgu ale za chiny nie moge tego znaleść.

I pytanie o dozownik, będzie mi do czegoś konkretnego potrzebny czy moge go śmiało oddać Raffie?

I jak za pomocą Runy Ulartu zwiększać sobie hp? czy ocś takiego :P

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6343
Propsy2477
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
Dozownik to jest potrzebny do ubicia bossa w krainie, gdzie dozownik znalazles ;) Da sie go ubic bez tego ale ma sporo hpcow.

A mora ulartu sluzy do lapania dusz. Rzucasz na kogos zaklecie, zabijasz go, z jego ciala wyciagasz kamien duszy i ten kamien dajesz na oltarzu beliara. Tylko pamietaj, żeby wyrzucic szpon beliara na ziemie zanim sie pomodlisz, jesli jeszcze nie zalatwiles Senyaka.

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

Sensodyne

Sensodyne

Użytkownicy
posty53
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dzięki, są jakieś bonusy do broni jednoręcznej które dodaje Returning typu książki czy coś? Nie licząc tablic kamiennych, książki od Lutero, treningu u Wulfgara i chyba mam ksiazki z zamku w GD jakaś bitwa o Varrant, są jakieś jeszcze?

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
Ja robie teraz sobie zadania dla Raffa i mam problem

Gdzie znajde ognisty łuk w 1.3.1? Widziałem już 2 wersje i w obydwóch nie moge go znaleść, pisało coś że że jakieś schody przy słonecznym kręgu ale za chiny nie moge tego znaleść.

Ognisty łuk znajduje się w jaskini pod słonecznym kręgiem mianowicie jak wchodzisz po tych schodkach do góry w stronę słonecznego kręgu to tam po drodze masz jaskinie  :D

Post połączony: 2016-03-15, 17:39
Dzięki, są jakieś bonusy do broni jednoręcznej które dodaje Returning typu książki czy coś? Nie licząc tablic kamiennych, książki od Lutero, treningu u Wulfgara i chyba mam ksiazki z zamku w GD jakaś bitwa o Varrant, są jakieś jeszcze?

Bonus do broni jednoręcznej daje też pulpit (książka) obok Garwella tego co buduje statek w khorinis  :)

Post połączony: 2016-03-15, 17:49
Teraz mam problem mianowicie chciałem się zmierzyć z tym bossem zombiaków nergalem w tej wieży obok groma ale nie mogę podejść do tej księgi bo zabija mnie piorun nawet kod na nieśmiertelność nie działa ? jestem w 2 rozdziale i gram na patchu 1.3.1 ? dołączyłem do najemników!

:D

Grahtnakk

Grahtnakk

Użytkownicy
JA BYĆ BROŃ SZAMAN !!!!
posty140
Propsy16
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Przed wejściem do wieży Nergala musisz mieć klucz od Inubisa, a coś czuję, że wszedłeś tam na kodach. Będziesz miał klucz - nic ci się nie stanie.

KRUSHAK KA RUSHTASOK!!!!

Sentinel

Sentinel

Użytkownicy
posty174
Propsy19
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
Przed wejściem do wieży Nergala musisz mieć klucz od Inubisa, a coś czuję, że wszedłeś tam na kodach. Będziesz miał klucz - nic ci się nie stanie.

Zabiłem Inubisa i mam jego klucz :) wieże otwieram normalnie ale jeśli spróbuje wejść w czerwony krąg po środku którego znajduje się pulpit z księgą zabija mnie błyskawica podobna do tego którą wywołuje szpon beliara :) nie gram na kodach , po prostu nie mogę się zbliżyć do tego kręgu :) myślałem że to bug użyłem kodu na nieśmiertelność ale i tak bezi ginie od błyskawicy ? nie wiem co jest ale na pewno zostało to wprowadzone w ostatnim patchu 1.3.1 bo wcześniej mogłem normalnie odczytać tą księgę i pojawiał się Nergal :)

:D

Grahtnakk

Grahtnakk

Użytkownicy
JA BYĆ BROŃ SZAMAN !!!!
posty140
Propsy16
ProfesjaTester
  • Użytkownicy

Zabiłem Inubisa i mam jego klucz :) wieże otwieram normalnie ale jeśli spróbuje wejść w czerwony krąg po środku którego znajduje się pulpit z księgą zabija mnie błyskawica podobna do tego którą wywołuje szpon beliara :) nie gram na kodach , po prostu nie mogę się zbliżyć do tego kręgu :) myślałem że to bug użyłem kodu na nieśmiertelność ale i tak bezi ginie od błyskawicy ? nie wiem co jest ale na pewno zostało to wprowadzone w ostatnim patchu 1.3.1 bo wcześniej mogłem normalnie odczytać tą księgę i pojawiał się Nergal :)

Podejrzewam, że jest wprowadzone, że tylko Nerkomanta może tam wejść, ale jeszcze mogę sprawdzić. Ehh... Znowu trza ruszyć dupę do Gothica...

KRUSHAK KA RUSHTASOK!!!!

Sensodyne

Sensodyne

Użytkownicy
posty53
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gram Strażnikiem Świątynnym i tam wszedłem, z kluczem od Inubisa i pojawił sie nekromanta.

I mam pytanie bo chyba dałem ciała, coś źle obliczyłem moje bonusy do broni 1h i po wykorzystaniu mam 97% - i uwaga zapisałem gre -.- .. Jest jakis nauczyciel który w 3 rozdziale nauczy mnie do tej setki?

0 użytkowników
Do góry