Problemy techniczne 594239 1643

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 594239

Odpowiedzi 1643

Boykaundisputed

Boykaundisputed

Użytkownicy
Klata, plecy, barki, od tego są ciężarki.
posty403
Propsy80
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Klata, plecy, barki, od tego są ciężarki.
Pawlak spróbuj zainstalować najnowsze sterowniki do karty graficznej i systempack do returninga(znajdziesz na forum)

Uri Boyka is the most complete fighter in the world...

Pawlak673

Pawlak673

Użytkownicy
Wyrwę wam języki i wytrę se nimi dupe
posty272
Propsy36
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Wyrwę wam języki i wytrę se nimi dupe

Pawlak673

Problemy techniczne
#1101 2015-09-03, 11:26(Ostatnia zmiana: 2015-09-03, 17:04)
Mam po instalowane wszystko .

Smutek z dymem wylewam z płuc na zewnątrz .. <3

domix

domix

Użytkownicy
posty237
Propsy4
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
mam problem ponieważ nie załączają mi się filmy i  to nie tylko w returningu ale w  wszystkich modyfikacjach co mam zrobić ?

Pawlak673

Pawlak673

Użytkownicy
Wyrwę wam języki i wytrę se nimi dupe
posty272
Propsy36
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Wyrwę wam języki i wytrę se nimi dupe
Zmień rozdzielczość 

Smutek z dymem wylewam z płuc na zewnątrz .. <3

domix

domix

Użytkownicy
posty237
Propsy4
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Zmień rozdzielczość

nie działa

Boykaundisputed

Boykaundisputed

Użytkownicy
Klata, plecy, barki, od tego są ciężarki.
posty403
Propsy80
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Klata, plecy, barki, od tego są ciężarki.
To skalowanie włącz :>

Uri Boyka is the most complete fighter in the world...

pnaro

pnaro

Użytkownicy
posty63
Propsy3
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Witam ! Wie ktoś dlaczego na patchu 1.3 zawiesza się wytrzymałość. Instaluje Rebalance 2.1 rebalance 2.1 pl i patch 1.3.1 . Podczas gry wytrzymałość nie ubywa czegokolwiek bym nie zrobił. Gram na poziomie normalnym (wytrzymałość spada tylko przy zatruciu). Co może być problemem ? Nie mam zainstalowanych innych modów .

Thompson

Thompson

The Modders
posty692
Propsy158
  • The Modders
Witam ! Wie ktoś dlaczego na patchu 1.3 zawiesza się wytrzymałość. Instaluje Rebalance 2.1 rebalance 2.1 pl i patch 1.3.1 . Podczas gry wytrzymałość nie ubywa czegokolwiek bym nie zrobił. Gram na poziomie normalnym (wytrzymałość spada tylko przy zatruciu). Co może być problemem ? Nie mam zainstalowanych innych modów .

U mnie nie było takich problemów. Nikt też takich nie zgłaszał. Na pewno masz wszystkie zmiany wprowadzone przez 1.2 i 1.3 w grze? Może użyłeś mikstury na poziom bardzo łatwy?

pnaro

pnaro

Użytkownicy
posty63
Propsy3
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

pnaro

Problemy techniczne
#1108 2015-09-30, 22:24(Ostatnia zmiana: 2015-09-30, 22:41)
Patcha 1.2 nie instalowałem , poprzednio jak grałem w Rebalance 2.1 miałem tylko patch 1.1 Pomijając kilka  bugów, wszystko było ok.
Spróbuję zainstalować systempack oraz to raportowe "coś tam" i zobaczę co będzie.

Byłbym zapomniał,  jest możliwość gry bez tych okien dialogowych z Gothic 3, jakoś tego nie trawię ?

Nastrun

Nastrun

Użytkownicy
posty36
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Mam problem z grafiką wyświetlanych zwojów w ekwipunku. Oznaczenie do jakiej frakcji zwój należy jest częściowo zepsute, tak jakby tam wyciąć trójkąt z tego oznaczenia. Co jest tego powodem i jak to naprawić? Używam Lhiver texture pack by Nefario.

tasiema321

tasiema321

Użytkownicy
posty10
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Witam mam dziwny problem, otóż gdy próbuję włączyć rebalanca przez gothic starter to nic się nie dzieje a w procesach niby gothic odpalony, mam windows 7, zgodności itp porobiłem, chyba sobie nie pogram w klasyka :/

skolas1234

skolas1234

Użytkownicy
posty3
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam was bardzo serdecznie mianowicie czy jestem jedyny ktoremu Returning Strasznie klatkuje gdy jestem w miescie albo nawet jak troche wiecej ludzi sie pojawi?? Otoz moj sprzet nie powinien na to pozwolic poniewaz inne lepsze gry Dzialaja mi o wiele plynniej ? MAm pytanie Czy ktos mial(czy ma) i wie jak to rozwiazac ? Z gory dziekuje za Pomoc :D.Pozdro

Post połączony: 2015-10-19, 18:09
Przepraszam Dodam moj sprzet :D Intel core dual pentium E5800 3.2 ghz GRAFIKA:RADEON R7250X 1GB DDR5 , 4.00gb ram

Siemekk

Siemekk

Złote Wrota
posty2143
Propsy1153
ProfesjaProgramista
  • Złote Wrota
@ skolas1234 Spróbuj wgrać FPS patch i zmienic zasięg widzenia na 180-220 i powinno być lepiej. W każdym razie u mnie tak było.

P.S A Splash w szafie i nie ma psychy by mi dać bana.

Thompson

Thompson

The Modders
posty692
Propsy158
  • The Modders
A na co mu FPS patch w NK, skoro limit klatek jest zdjęty?

skolas1234

skolas1234

Użytkownicy
posty3
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Troche lepiej ale dziwne ze na zwyklym nk wszystko plynnie i tylko returning :( pozatym lepiej widziec daleko jakies moby

Grahtnakk

Grahtnakk

Użytkownicy
JA BYĆ BROŃ SZAMAN !!!!
posty140
Propsy16
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • JA BYĆ BROŃ SZAMAN !!!!
Piszę to jeszcze w tym temacie bo pewnie temat z downloadem wszyscy mają w du*pie. Zrobiłęm wszystko, co trzeba było do zainstalowania Returninga. Po zainstalowaniu oryginału pobranego z Catshare (Od Silverka), potem spolszczenia, a następnie patcha 1.2. Wszytko zdawało się być OK, ale kiedy odpaliłem Rebalance 2.1 (Okno startowe z Returninga) hra uruchomiła się jako normalna Noc Kruka (Zainstalowałem 2.6 fix). Co zrobiłem źle???

KRUSHAK KA RUSHTASOK!!!!

szperekkuchar

szperekkuchar

Użytkownicy
posty65
Propsy2
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Mam problem z Rebalance 2.1 + patch 1.3.1 zaczynam 7 rozdział i gra crashuje.Dzieje się po filmiku przed rozmową z Pyrokarem.Mam Service pack returning.

skolas1234

skolas1234

Użytkownicy
posty3
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
grahtnakk ustaw na gothic starter uruchom za pom.. adminisrratora i zmien tryb zgodnosci albo na win7 albo na xp sp3 powinno pomoc

Grahtnakk

Grahtnakk

Użytkownicy
JA BYĆ BROŃ SZAMAN !!!!
posty140
Propsy16
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • JA BYĆ BROŃ SZAMAN !!!!

KRUSHAK KA RUSHTASOK!!!!

Thompson

Thompson

The Modders
posty692
Propsy158
  • The Modders
Co zrobiłem źle???

Nie przeczytałeś czegoś, co jest pierwszym postem tematu w którym pisałeś o pomoc.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry