Problemy techniczne 605445 1643

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 605445

Odpowiedzi 1643

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Schować bron.

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

revynar

revynar

Użytkownicy
posty120
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
No ale czemu ubywa, gdy nie jestem atakowany???

Procesor: Intel Core i5-4690k
Karta graficzna: Asus GeForce GTX 980 Strix
RAM: 8GB (do użytku 7,91)
System: Windows 10

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Bo się skończyła wytrzymałość.

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.

revynar

revynar

Użytkownicy
posty120
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy dodali to w patch-u 1.2???

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
lol to jest od początku returninga pierwszy raz grasz czy jak ?

revynar

revynar

Użytkownicy
posty120
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ostatnio jakoś tak nie miałem, więc dlatego się dziwie. 

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
to w jaka ty wersje grałeś ?

xxzenek123

xxzenek123

Użytkownicy
"Skurwiały leń" :D
posty105
Propsy6
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • "Skurwiały leń" :D
Czy w patchu 1.3 broń na zręczność nadal będzie zabijać npc czy kłaść ich na glebę ?

juki

juki

Użytkownicy
posty11
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy wam też czasami, po wczytani zapisu, zaczynają migotać tekstury ?

Pulaski

Pulaski

Użytkownicy
Złodziej Z Hogwartu
posty520
Propsy17
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Złodziej Z Hogwartu
Czy wam też czasami, po wczytani zapisu, zaczynają migotać tekstury ?
Też tak mam musisz zmienić rozdzielczośc i potem znowu dbać tą poprzednią

Jeszcze  dostaniesz za swoje Bękarcie

juki

juki

Użytkownicy
posty11
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dzęki za odpowiedź. Już myślałem, że to problem z którymś z moich podzespołow. Wychodzi na to, że to wina moda.

Dziordzios

Dziordzios

Użytkownicy
posty1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Zainstalowałem The returinga i jak daje nowa gra to się ładuje i zaraz mi się Gothic wyłącza co zrobić  ?

WiteXDan

WiteXDan

Użytkownicy
posty27
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
witam mam straszny blad. pewnie to forum juz nie funkcjonuje ale warto sprobowac. zainstalowalem the returning  i spolszczenie i dzialal bez zarzutow, pogralem troche po czym nastego dnia  the returning nie dziala.  otwieram starter, klikam zeby grac... i wyskakuje mi czasami blad o tej tresci: rundll32.exe - Błąd aplikacji   W aplikacji wystąpił wyjątek unknown software exception (0xc0020043) w lokalizacji 0x74facf69. Kliknij przycisk OK, aby przerwać działanie aplikacji     kiedy nacisne OK i jeszcze raz spróbuje uruchomic TR starter na chwile sie zminimalizuje po czym wróci spowrotem. Próbowałem wszystkiego. Reinstalowałem gre i moda z 6 razy, cofalem sysytem, szukalem na internecie pomocy, ale nic. Dodam że nic nie robiłem pomiędzy uruchamianiem.  Z gory dziekuje. (przepraszam za miejscowy brak polskich znaków, ale piszę z telefonu)

Keldorn

Keldorn

Użytkownicy
posty439
Propsy77
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

Keldorn

Problemy techniczne
#753 2014-08-20, 09:55(Ostatnia zmiana: 2014-08-20, 10:15)
Dziordzios nie wiem co i doradzić, możesz spróbować zainstalować jeszcze raz mod na już istniejący czyli bez deinstalacji obecnej wersji. Objawia się to jakimś błędem albo zwieszką systemu ?

WiteXDan to forum żyje i radzi sobie całkiem dobrze. Sprawdź czy któryś z procesów w menadżerze nie blokuje ci aplikacji. Zainstalowałeś coś po instalacji moda, jakiś program do myszki/klawiatury ? U mnie aplikację gothic.exe blokuje proces od logitecha SetPoint.exe W przypadku twojego błędu ten proces to możliwe że jest to właśnie rundll32.exe Czyli odpalasz menadżer zadań i wyłączasz proces rundll32.exe bądź inny (co jest wysoce możliwy)

http://www.solvusoft.com/pl/files/b%C5%82%C4%85d-usuwanie-wirusa/exe/windows/microsoft/platforms-sdk-ddk/rundll32-exe/ tutaj masz opis błędów spowodowanych przez rundd32.exe Autor nie poleca pobierania tego pliku z neta bo jest to nośnik wirusów więc działasz na własną rękę.
http://forum.hotfix.pl/problemy/problem-z-komputerem-blad-rundll32-exe-t6426.html tutaj tez jest trochę opisane

Wpisz sobie w google rundll32.exe - Błąd aplikacji poczytaj trochę o tym bo wygląda to na infekcję wirusową lub błędy po leczeniu antywirusem.

WiteXDan

WiteXDan

Użytkownicy
posty27
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

WiteXDan

Problemy techniczne
#754 2014-08-20, 10:41(Ostatnia zmiana: 2014-08-20, 17:28)
Już wcześniej  powyłączałem niektóre procesy, ale bez skutku. Przez ten czas nic nie robiłem a komputer nie miał dostępu do internetu od paru dni  (returninga pobrałem kilka miesięcy temu). Problem jest taki że jak wyłączam rundll to gothic też przestaje działać (jest na liście procesów, ale się nie wyświetla a po wyłączeniu rundll, znika). Odinstalowałem TR i teraz nawet zwykły gothic mi nie chce się włączyć (raz zadziałał po wyłączeniu rundll, ale to było przed odinstalowaniem). Zrobie pełne skanowanie, może to coś da ;)

EDIT: Przeskanowałem i znalazłem 7 zarażonych plików jednak nie były związane z rundll. zreinstalowalem gothica... nie chcial sie wlaczyc. zainstalowalem TR. Gothic po uruchomieniu gry i wyłączeniu rundll działa (zamiast noc kruka pokazuje sie ikonka returning, a podczas walki wwidać na ziemi krew), jednak sam TR nie chce się włączyć. kiedy wyłączam rundll znika także z procesow gothic.

Post połączony: 2014-08-20, 17:28
poczytałem trochę o tym rundll, jednak nic nie działa :/ w sosobotę wracam do domu to może tam uda mi się coś zrobić

totti112

totti112

Użytkownicy
posty82
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam jestem 7 rodziale i mam problem .Kiedy wchodze do Jarkendaru to mi  gra sie wylacza bez bledu ,pare razy próbowałem wchodzic i bez skutku .Prosze o pomoc.

Agannalo

Agannalo

Użytkownicy
posty1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam,
mam problem od niedawna z G2 Returning, na który nigdzie nie potrafiłem znaleźć odpowiedzi (jak dotąd).
Nie działa mi żadne zaklęcie zamrażające - postać w momencie wykonywania go (czy to lodowa bryła czy lodowa fala) zacina się i nie reaguje na nic.
Czy pomógłby ktoś to rozwiązać ? Dodam, że na początku gry było wszystko ok, problemy zaczęły się po jakiś 2 godzinach gry.

WiteXDan

WiteXDan

Użytkownicy
posty27
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
może mi chociaż ktoś powiedzieć gdzie mogę znaleźć płk .exe rebalance albo snc? bo mam same ikony a włączenie tych z pulpitu uruchamia ten starter

Keldorn

Keldorn

Użytkownicy
posty439
Propsy77
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
bo właśnie starter tym steruje poprzez poszczególne pliki .ini. Jest tylko jeden plik gothic2.exe i jego parametry. EXE masz w Gothic II\System

Taliasan

Taliasan

Użytkownicy
posty378
Propsy171
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam,
mam problem od niedawna z G2 Returning, na który nigdzie nie potrafiłem znaleźć odpowiedzi (jak dotąd).
Nie działa mi żadne zaklęcie zamrażające - postać w momencie wykonywania go (czy to lodowa bryła czy lodowa fala) zacina się i nie reaguje na nic.
Czy pomógłby ktoś to rozwiązać ? Dodam, że na początku gry było wszystko ok, problemy zaczęły się po jakiś 2 godzinach gry.
Zaklęcie zamrażające zamrażające nie działają na bossów w grze, to nie jest błąd

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry