Nie wiem czy mogę to pisać tutaj. (Jak co to przenosić/kasować.) Jeśli planujecie wydać patcha moglibyście co nieco poprawić:
- dzisiaj wykułem sobie Ostrze na Smoki (+10 dwureka) Mając 100% posługiwania wczesniej zalozyłem i sciagnałem. Zostało tylko 90%. Nie wiem czy w zwykłym gothicu tak było i czy da się to naprawić, ale uprzejmie informuje.
- Są 2 skrzynie (kopalnia złota w GD i jaskinia przed wejsciem do starego obozu bractwa), gdzie z każdym otworzeniem pojawia się szkielet, tu nie ma żadnej spiny, ale nie wiem czy tak powinno być //edit (chodzi o exp - mozna go zdobyć mnóstwo)
- Cięzka zbroja straznika swiatynnego. Jest z nią problem i wielu ludzi ma tak samo. Aby ją zdobyć trzeba mieć wykonane wszystkie zadania. Ale czasami zostaję się straznikiem wczesniej niz ma się 60 many i nie można już wykonać tego zadania. Fajnie by było gdybysie sprawili, że każde zadanie z obozu bractwa można wykonać już po dołączeniu do guru/s.ś. Lub np dodać mozliwośc kupna tej zbroi po wykonaniu zadania z przejęciem okrętu dla szefunia. (5 rozdział po znalezieniu mapy Irdorath - inne klasy mniej wiecej wtedy dostają najlepsze pancerze)