Problemy techniczne 709311 1643

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 709311

Odpowiedzi 1643

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Jeszcze pytanie,czy jak zostałem najemnikiem to nie moge już dołączyć do bractwa ?
No tak, to dość logiczne.

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

Acnefan

Acnefan

Użytkownicy
posty69
Propsy7
  • Użytkownicy

Acnefan

Problemy techniczne
#1181 2016-02-01, 11:05(Ostatnia zmiana: 2016-02-01, 14:40)
@EDIT

NIE POLECAM INSTALOWANIA NAJNOWSZEGO PATCHA ! Bug buga bugiem pogania .. Masakra co jakiś quest to coś jest nie tak ..

Teraz nie moge przejść do 2 rozdziału,jestem najemnikiem z 16 lvl i misje z ornamentami wykonałem,chyba podziękuje temu modowi,tylko dlatego,że spierd*ne polaczki potrafią wszystko zjebać ..

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Nie wiem, gdzie takie bzdury przeczytałeś, ale może chodziło o gildie poboczne jak myśliwi czy zabójcy, bo Bractwo jest gildią główną, więc tak, to ciągle dość logiczne.

SzaQul_512

SzaQul_512

Użytkownicy
posty3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam. Grałem w returninga 2.0 i usłyszałem o możliwości zainstalowania moda l'hiver więc się skusiłem zaimstalowałem zgodnie z instrukcjami w filmiku i odpalilem returnimga włącza mi się jedynie l'hiver proszę o pomoc.

Jakub91

Jakub91

Użytkownicy
posty647
Propsy204
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Poszukaj l hivera tekstur pack, podmienia same tekstury a nie model świata. Powinno działać z returningiem. Jest gdzieś na wogu.

DarylPL

DarylPL

Użytkownicy
posty18
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Witam. Postanowiłem powrócić do Returninga o mam problem. Po zainstalowaniu moda ładnie się odpala ale po wyłączeniu gry i ponownym włączeniu wyświetla mi sie ekran główny z Nocy Kruka ale olałem ten problem i wczytałem grę ale się nie powiodło i nie wiem co zrobić.

Mihu9o

Mihu9o

Użytkownicy
posty14
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam mam pytanko        Czytam różne  opinie na temat patchy do returnig   i tu rodzi się  problem  na którym  grać  ?     Może  mi ktoś  to wyłożyć  zwięźle      który  jest  lepszy  tzw bardziej  stabilny   ( Nie chodzi mi o zmiany bo te można  wyczytać )   1.2 czy 1.3     ( jeśli popełniłem  błąd z numer patcha to sorki :) ) ?
  Może się ktoś  wypowiedzieć  kto grał  w obie  wersje i obiektywnie opisać  krótko  i zwięźle  rozgrywkę własne  odczucie przyjemność  z gry  tak aby  to pomogło  innym  graczom w wyborze   :) 
Dzięki  za pomoc :)

Grahtnakk

Grahtnakk

Użytkownicy
JA BYĆ BROŃ SZAMAN !!!!
posty140
Propsy16
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • JA BYĆ BROŃ SZAMAN !!!!
Witam mam pytanko        Czytam różne  opinie na temat patchy do returnig   i tu rodzi się  problem  na którym  grać  ?     Może  mi ktoś  to wyłożyć  zwięźle      który  jest  lepszy  tzw bardziej  stabilny   ( Nie chodzi mi o zmiany bo te można  wyczytać )   1.2 czy 1.3     ( jeśli popełniłem  błąd z numer patcha to sorki :) ) ?
  Może się ktoś  wypowiedzieć  kto grał  w obie  wersje i obiektywnie opisać  krótko  i zwięźle  rozgrywkę własne  odczucie przyjemność  z gry  tak aby  to pomogło  innym  graczom w wyborze   :) 
Grałem na oby patchach, 1.3 jest trudniejszy, bo np. Nie można już uczyć sie kręgów magii. Dodane zostały nowe bronie, zbroje np.zbroja wybrańcy beliara od Kruka, Miecz "Pan Smoków" w wersji także dystansowej (Tak samo gniew stwórcy), dostosowanie chełmów do gildii tzn.łowca nie może założyc hełmu maga i vice versa.
Jeszcze trudniejsi bossowie, wytrzymałość zużywa sie 2 razy wolniej; głos strażnika jest dostępny od 4 rozdziału, więcej już nie pamiętam.

KRUSHAK KA RUSHTASOK!!!!

Mihu9o

Mihu9o

Użytkownicy
posty14
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Grałem na oby patchach, 1.3 jest trudniejszy, bo np. Nie można już uczyć sie kręgów magii. Dodane zostały nowe bronie, zbroje np.zbroja wybrańcy beliara od Kruka, Miecz "Pan Smoków" w wersji także dystansowej (Tak samo gniew stwórcy), dostosowanie chełmów do gildii tzn.łowca nie może założyc hełmu maga i vice versa.
Jeszcze trudniejsi bossowie, wytrzymałość zużywa sie 2 razy wolniej; głos strażnika jest dostępny od 4 rozdziału, więcej już nie pamiętam.

Dzięki   twoja opinia  przyda  się  :)   :ok:

Pawlak673

Pawlak673

Użytkownicy
Wyrwę wam języki i wytrę se nimi dupe
posty272
Propsy36
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Wyrwę wam języki i wytrę se nimi dupe

Jeżeli 1 raz będziesz grał w Returning to zacznij od 1.2 . Jak po jakimś czasie znów wrócisz do niego, to zagraj już na 1.3.1 . Nie polecam 1.3.2 bo to strata czasu .

Smutek z dymem wylewam z płuc na zewnątrz .. <3

Mihu9o

Mihu9o

Użytkownicy
posty14
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Jeżeli 1 raz będziesz grał w Returning to zacznij od 1.2 . Jak po jakimś czasie znów wrócisz do niego, to zagraj już na 1.3.1 . Nie polecam 1.3.2 bo to strata czasu .

Dzięki  będę  miał  to na uwadze  :)   :ok:

Kubsi95R

Kubsi95R

Użytkownicy
posty3
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
mam taki problem.
Na "Czystym" Gothicu II NK robie wszystko tak, jak jest w instrukcji i podczas instalacji spolszczenia wyskakuje mi taki blad :
"Program Spolszczenie Returning nie zostal poprawnie zainstalowany z nastepujacego powodu:
Data\ModVDF\SNC_1.1_PL.mod: Ten plik zawiera nieprawidlowe dane. (error 21FC)

Co ja mam z tym teraz zrobic? :D

Grahtnakk

Grahtnakk

Użytkownicy
JA BYĆ BROŃ SZAMAN !!!!
posty140
Propsy16
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
mam taki problem.
Na "Czystym" Gothicu II NK robie wszystko tak, jak jest w instrukcji i podczas instalacji spolszczenia wyskakuje mi taki blad :
"Program Spolszczenie Returning nie zostal poprawnie zainstalowany z nastepujacego powodu:
Data\ModVDF\SNC_1.1_PL.mod: Ten plik zawiera nieprawidlowe dane. (error 21FC)

Co ja mam z tym teraz zrobic? :D

Kurde nie wiem o końca jak ci pomóc, miałem taki sam problem, przez 2 godziny bez przerwy próbowałęm czegoś, pousuwałem mody do Gothica, a samego Gothica reinstalowałem jakieś 7 razy. Za którumś razem mi wyszło  :trollface: Pokombinuj, może coś z tego wyjdzie.

KRUSHAK KA RUSHTASOK!!!!

Kubsi95R

Kubsi95R

Użytkownicy
posty3
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Dalej nie wiem co jest nie tak -.-
probowalem wszystkiego, czy to moze byc wina zlotej edycji gothica?
sam juz nie wiem, podczas samej instalacji Returninga pokazuje mi parokrotnie bledy pliku ale z tego co wyczytalem w niczym to nie przeszkadza. Prosze o pomoc, chcialem sobie dzisiaj pograc ale widze ze nic z tego nie bedzie ;-;

Grahtnakk

Grahtnakk

Użytkownicy
JA BYĆ BROŃ SZAMAN !!!!
posty140
Propsy16
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Dalej nie wiem co jest nie tak -.-
probowalem wszystkiego, czy to moze byc wina zlotej edycji gothica?
sam juz nie wiem, podczas samej instalacji Returninga pokazuje mi parokrotnie bledy pliku ale z tego co wyczytalem w niczym to nie przeszkadza. Prosze o pomoc, chcialem sobie dzisiaj pograc ale widze ze nic z tego nie bedzie ;-;
Ile razy instalowałeś? Zainstaluj jedną wersję,.np Rebalance 2.1 i zobacz czy działa.

KRUSHAK KA RUSHTASOK!!!!

Kubsi95R

Kubsi95R

Użytkownicy
posty3
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Probowalem wszystkiego, bez spolszczenia wszystko smiga, problem z instalacja spolszczenia ono wlasnie nie chce sie zainstalowac :D

Keldorn

Keldorn

Użytkownicy
posty439
Propsy77
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Mam pytanie do posiadaczy laptopów z dwoma kartami i Win8.1

Kilka dni temu postanowiłem zainstalować sobie Win8.1 na długo już używany Win7, problem polega na tym iż mimo ustawienia w Menadżerze NVidii odpalania G2 z karty 860m gra za każdym razem odpala się z Intela HD 4600. Wcześniej na Win7 takiego problemu nie było, gra hulała na gtx 860 i było płynniej niż na intelu.
Nie mam pojęcia co powoduje te anomalie ale wkurza mnie to bo przez to gra często zwalnia i niedomaga fps`ami

Jest jakaś solucja na wymuszenie pomimo iż nie działa to z menadżera Nvidii ?

Kurgan

Kurgan

Użytkownicy
posty85
Propsy7
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Witam, istnieje jakaś wersja spolszczenia którą można ręcznie wypakować do odpowiednich folderów? Nie mam już siły ani ochoty użerać się z tym błędem przy instalacji.

Łeb jest mój, no i chuj.

amadeo7755

amadeo7755

Użytkownicy
posty9
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Istnieje jakiś kod na teleportacje do złotego smoka? wywala czarny ekran po wejściu w teleport i nic się nie dzieje. Zmieniłem miksturą poziom trudności, teraz wytrzymałość mi nie schodzi podczas walki, bug czy tak jest na b. łatwym? patch 1.32

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Tak, to jest na b. łatwym.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry