A według mnie, takie chujostwo jak "Nie oddam bo wstyd" powinien byc karany małym warnem. Bo tu tak zrobi, zrobi w nastepnej bitwie i tak bedzie ciagle. Skoro zadeklarowalo sie ileś tam osob to ileś tam osob powinno to zrobic. Mieli na to duzo czasu. To tak jak z dniem screena. "Nie bierzemy udziału, bo Rzeka i tak wygra" a juz jakas grupa (której nazwy zapomnialem) kiedys wygrala z rzeką.
Ludzie, nie robicie tego nie wiadomo po co. Kazdy tu praktycznie sie zna, i nikt nikogo nie bedzie jebał czy toczył beke "Bo jego model wyglada tak, tamtego wyglada srak". Kazdy tu robi, zeby sie sprawdzic, a przy okazji wprowadza lekką nutke rywalizacji, a jak wiadomo dobra rywalizacja jest zdrowa i pomaga samemu sie rozwijać (co sprawdza sie praktycznie wszedzie, w prawdziwym zyciu, na treningach, w grach, w game dev itd). Model wypadł słabo? Trudno, poprzeglądaj wiecej tutoriali, pomysl troche bardziej, rozwin wyobraznie, nastepnym razem wyjdzie o wiele lepiej. Zreszta, zawsze to "słabo" jest wiecej niz osoby (takie jak ja) które nie biorą udziału w ogole.
Najbardziej podoba mi sie praca Jedaitha. Wiadomo, słabo sie trzyma, ale jak to ktos napisal (chyba Sawik) ta bron jest ceremonialna, ma pokazywac i budzic szacunek noszącego ją, a nie uzywac do walki.