Eador 2059 3

O temacie

Autor shergar

Zaczęty 24.05.2013 roku

Wyświetleń 2059

Odpowiedzi 3

shergar

shergar

The Modders
Darth Revan
posty872
Propsy1300
Profesjabrak
  • The Modders
  • Darth Revan
Jak ktoś lubi turówki w starym stylu to niech sprawdzi Eador:
http://www.gry-online.pl/S020.asp?ID=8952

Znajomy który recki na golu pisze mnie zachęcił i gra mnie strasznie wciągnęła. Nie jest tak monotonna jak Herosy, ma sporo z Civ i trochę ze strategii ekonomicznych, aż dziwne, że dopiero ruscy na to wpadli. Fakt, że jest zdeka zabugowana, ale nie przeszkadza to w grze, a updaty dość często wychodzą.

Każda podróż zaczyna się od pierwszego kroku... Ale to nie cel podróży kształtuje ludzką duszę, tylko droga, która do niego zmierza...

Jakub91

Jakub91

Użytkownicy
posty647
Propsy204
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam, odkopuje gdyż chce polecić może ktoś się skusi. Na prawdę warto.

Jedairusz

Jedairusz

Złote Wrota
Grafik 3D w Boombit
posty1022
Propsy1297
NagrodyVV
ProfesjaGrafik 3D
  • Złote Wrota
  • Grafik 3D w Boombit
Przez post shergara przez dużą część wakacji grałem zamiast robić grafikę. Super gra, fakt.

Jakub91

Jakub91

Użytkownicy
posty647
Propsy204
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dopiero rozpocząłem przygodę z grą 7 tura. Kolejny odłamek zdobyty (jestem na etapie małych plansz, poziom doświadczony)  no i po zwycięstwie dostałem informacje, że pokonał mnie chaos. Wiem, że to możliwe ale pytam czemu tak szybko i co zrobiłem nie tak ? Na planie astralnym mam dopiero 3 graczy a wiem, że jest ich  więcej. Każdą turę wykorzystywałem do walki o odłamek i każdą wygrywałem. Razem z dzisiejszą grą rozegrałem jakieś 25 godzin gry (lubię podbić całą mapę i zwiedzić wszystkie lokacje) i nie uśmiecha mi się zaczynać od nowa kampanii ;( Dodam tylko że jak wczytałem poprzedni plan astralny, czyli zapis przed atakiem na odłamek mogłem na klikać mnóstwo tur i chaos mnie nie ogarnął ;/ Pytam wiec szanownych współforumowiczów jakie są zasady i czego nie robić. Szukałem na oficjalnym forum ale żadnych konkretów nie znalazłem. Ktoś miły wie ?

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry