@Warka,
Regulamin działu jawnie mówi, że zamieszczając oferty pracy należy podać kontakt do siebie, oraz by przedstawić informacje dotyczące projektu - wypadałoby zatem zostawić dane kontaktowe do siebie (GG, mail, cokolwiek...) oraz przynajmniej przybliżyć czym jest ów mod "Dolina" (jedną z najważniejszych kwestii w tym przypadku jest rozmiar modyfikacji - co innego testowanie moda pokroju "Gothic Fussball", a co innego projektu w stylu "Mroczne Tajemnice"). My nawet nie wiemy czy mod ten jest pod G1 czy pod G2:NK.
Wracając do kwestii samych testów, to jestem wstępnie zainteresowany, chociaż chciałbym najpierw dowiedzieć się czegoś więcej o przedmiocie owych.
2 słowa o mnie: jestem fanem serii Gothic, w szczególności drugiej części. Grałem w ogromną większość polskojęzycznych modyfikacji. Testowałem (głównie pod względem poprawności językowej) takie modyfikacje jak:
- Battle of the Kings 2,
- Bruderschaft Geburtstagsmod (nie pamiętam polskiej nazwy ;p ),
- Podróżnik - Za Liniami Wroga,
- The Dark Saga PL;
Aktualnie miałbym czas na testowanie małej/średniej modyfikacji (zakładając, że na testy przeznaczony jest limitowany rozsądny czas ich trwania).
GG do mnie masz w profilu.