To nie jest błąd, po założeniu RAZ amuletu przeklętych, chyba już do końca będą Cię męczyć koszmary. Dowiedzieć się tego można z listu Tildy do Geralda ;)
Lewa jego mać.
1. Wykonałem wszystkie zadania u Ferokijczyków i koniec. Dorian nie chce mnie przyjąć.
1a. Przypomniało mi się, że było jeszcze jedno zadanie. Miałem wyzwać któregoś gościa (chyba Vincenta) na pojedynek. Gostek powiedział, że nie musze nawet wygrać a Vincent, że będziemy walczyć na śmierc i życie więc powiedziałem mu, że się zastanowie. Potem Vincent wyprowadził się do obozu piratów i nie chce ze mną gadać.
2. Jak działa pierścień regeneracji many ? Kupiłem, założyłem i nie regeneruje many.
2. Dotyczy Mini Zadania u ferokijczyków. Z tego co zrozumiałem to trzeba po kolei te wszystkie przyciski nacisnąć dzięki czemu możemy dostać klucz którym otwieramy skrzynie z nagrodą. Ja natomiast znalazłem tylko przycisk przy kamieniu adanosa (tam gdzie paliło się pole) i potem szwedając się po obozie znalazłem przycisk na ziemi wykopałem klucz i otworzyłem skrzynię

. Widze, że grupy modderskie starają się jak mogą, żeby urozmaicić rozgrywkę ale silnik Gothica już dawno osiągnął swój limit i pewnych rzeczy nie przeskoczysz.