OTO ZIEMIA 300949 989

O temacie

Autor Smolo

Zaczęty 19.03.2013 roku

Wyświetleń 300949

Odpowiedzi 989

Gerry Rafferty

Gerry Rafferty

O.D.A.L.
posty478
Propsy839
Profesjabrak
  • O.D.A.L.

Gerry Rafferty
O.D.A.L.

OTO ZIEMIA
#400 2016-02-04, 07:24(Ostatnia zmiana: 2016-02-04, 07:31)
Najbardziej słyszalni, najmniej normalni. Większość osób tak naprawdę tak nie myśli.

Taki jest już problem z internetami. Najwięcej poparcia znajdują tutaj te najbardziej radykalne i krzykliwe ideę i światopoglądy.

CzlowiekGejzer

CzlowiekGejzer

Użytkownicy
Wszyscy skończymy w Choroszczy
posty274
Propsy124
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Wszyscy skończymy w Choroszczy
Islam sam w sobie jest zagrożeniem a to że kilku gałganiarzy twierdzi inaczej nie zmienia nic

Leinnan

Leinnan

Administrator
torsonic polarity syndrome
posty2651
Propsy3600
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • torsonic polarity syndrome
Islam sam w sobie jest zagrożeniem a to że kilku gałganiarzy twierdzi inaczej nie zmienia nic

Aż przypomina mi się moje smutne pierdolenie sprzed paru lat. Podwójne poczucie żenady.

Mit der Dummheit kämpfen die Götter selbst vergebens

steam | slavic castles |  last.fm | moddb.com | Stary, najlepszy lider Sclavinii

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
Zaraz jeszcze wpadnie tu Kyro mówiąc, że on był w krajach muzulmanskich a my nie, ze jestesmy zasciankowi i tak dalej, że przecież nie wszyscy islamisci są źli :lol2:

Prawda jest taka, że z całego Islamu jest tylko jeden odłam, który nie jest zadnym zagrozeniem a jeszcze mogliby pomóc w walce z islamem. Zapomnialem jak on sie nazywal, coś na S bylo.

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
Tak bardzo to:
"Rzygać mi się chce, gdy czytam w sieci komentarze na temat uchodźców.
Sam jestem zwolennikiem modelu australijskiego - zawracanie uchodźców na morzu i udzielanie im pomocy humanitarnej na miejscu, zamiast rozdawać socjal, ale kurwa, gdy patrzę na te tępe mordy polactwa z nizin społecznych i ich komentarze typu "zabijać wszystkich ciapatych", "oczyścić Europę z tego gówna" ogarnia mnie straszne poczucie bezsilnej złości.
Po prostu kurwa nie mogę znieść tego, że ludzie których mijam na ulicy, ludzie tacy jak moi znajomi, jak moi sąsiedzi, z uśmiechem na ustach patrzyliby gdyby zdarzył się nowy holokaust.
Ludzkość to gówno."
Jak to mówią kozak w necie, pizda w życiu. Ludzie mogą sobie mówić co chcą, ale i tak 90% tych kozaczków nie odważyłaby strzelić do takiego araba więc ja traktuje takie teksty z przymrużeniem oka.

Kazzmir

Kazzmir

O.D.A.L.
posty1003
Propsy1681
ProfesjaProducent
  • O.D.A.L.
z punktu widzenia muzułmanów, chrześcijanie też są niebezpieczni. niekoniecznie teraz, w europie, ale dzielna armia amerykańska nadrabia za wszystkich leniwych i tchórzliwych europejczyków.

rekrutacja O.D.A.L, po 18:00 gg:10135138

CzlowiekGejzer

CzlowiekGejzer

Użytkownicy
posty274
Propsy124
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Myślisz że amerykańce pomogli by europie gdyby nagle na Grecję napadli islamiści
Nie oni tylko grają na nosie Putinowi a my dostajemy za to po dupie  :ayfkm:

Post połączony: 2016-02-04, 15:12
Zaraz jeszcze wpadnie tu Kyro mówiąc, że on był w krajach muzulmanskich a my nie, ze jestesmy zasciankowi i tak dalej, że przecież nie wszyscy islamisci są źli :lol2:

Prawda jest taka, że z całego Islamu jest tylko jeden odłam, który nie jest zadnym zagrozeniem a jeszcze mogliby pomóc w walce z islamem. Zapomnialem jak on sie nazywal, coś na S bylo.

Kurdowie walczą z ISIS ale oni nie mają państwa.
Tatarzy którzy boją się reszty muzułmanów z powodu że są heretykami
Reszta to niebezpieczna organizacja terrorystyczna

Kazzmir

Kazzmir

O.D.A.L.
posty1003
Propsy1681
ProfesjaProducent
  • O.D.A.L.
jaki to ma związek z tym co muzułmanie sądzą o chrześcijanach?

Zkirtaem

Zkirtaem

Moderator
Mięso
posty2171
Propsy1689
ProfesjaGracz
  • Moderator
  • Mięso
Jak to mówią kozak w necie, pizda w życiu. Ludzie mogą sobie mówić co chcą, ale i tak 90% tych kozaczków nie odważyłaby strzelić do takiego araba więc ja traktuje takie teksty z przymrużeniem oka.
Ale oni nie muszą wcale strzelać - wystarczy, że nie będą narzekali na to teoretyczne ludobójstwo.

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Muzułmanie nie mysla o chrzescijanach, że są niebezpieczni. NIE TERAZ Kazzmir. Moze kiedys, w erze Krucjat jak najbardziej - ponoć jeden z lenników saladyna zesrał sie w gacie (dosłownie i naprawde) na wieść, że przybywa Ryszard Lwie Serce podczas trzeciej krucjaty. Ale to bylo kiedys, a nie teraz. Dlaczego sie teraz nie boją? Ponieważ Europejscy rzadzący sami nas dopierdalaja i muzulmany nic robic nie musza, jestesmy rozbrojeni, brak nam podstawowego przeszkolenia i broni.

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler

Kazzmir

Kazzmir

O.D.A.L.
posty1003
Propsy1681
ProfesjaProducent
  • O.D.A.L.
nie jest istotna denominacja, możesz być ewangelikiem a jesteś dla nich chrześcijaninem... przecież zauważyłem to że europa jest daleko w tyle, można się z nas tylko śmiać.

niekoniecznie teraz, w europie, ale dzielna armia amerykańska nadrabia za wszystkich leniwych i tchórzliwych europejczyków.

Leinnan

Leinnan

Administrator
posty2651
Propsy3600
ProfesjaProgramista
  • Administrator
Podbijam Zkirteama. Dla triumfu zła potrzeba tylko, żeby dobrzy ludzie nic nie robili.

steam | slavic castles |  last.fm | moddb.com | Stary, najlepszy lider Sclavinii

CzlowiekGejzer

CzlowiekGejzer

Użytkownicy
posty274
Propsy124
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Ale oni nie muszą wcale strzelać - wystarczy, że nie będą narzekali na to teoretyczne ludobójstwo.
Jesteś niepełno sprytny czy co,muzułmanie w trakcie sylwestra w SAMYCH Niemczech zgwałcili i pobili ponad 80 kobiet a ty pierdolisz że ludzie nie chcą muslimów
Brawo Kurwa otrzymujesz złoty medal tępaka miesiąca

Zkirtaem

Zkirtaem

Moderator
Mięso
posty2171
Propsy1689
ProfesjaGracz
  • Moderator
  • Mięso
Dzięki.

Leinnan

Leinnan

Administrator
posty2651
Propsy3600
ProfesjaProgramista
  • Administrator
Muzułmanie nie mysla o chrzescijanach, że są niebezpieczni. NIE TERAZ Kazzmir. Moze kiedys, w erze Krucjat jak najbardziej - ponoć jeden z lenników saladyna zesrał sie w gacie (dosłownie i naprawde) na wieść, że przybywa Ryszard Lwie Serce podczas trzeciej krucjaty. Ale to bylo kiedys, a nie teraz. Dlaczego sie teraz nie boją? Ponieważ Europejscy rzadzący sami nas dopierdalaja i muzulmany nic robic nie musza, jestesmy rozbrojeni, brak nam podstawowego przeszkolenia i broni.

Tobie brakuje podstawowego przeszkolenia z polskiej ortografii. :F

Co do zamachów w Polsce i służb, to najlepiej o nich świadczy fakt, że żadnego u nas nie było.

mgr Fartuess

mgr Fartuess

Użytkownicy
Kiedyś to były czasy!
posty1485
Propsy890
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kiedyś to były czasy!

Może do uzbrojonego araba by się bali strzelić, ale opluć twarz hindusowi na ulicy Krakowa już się nie boją.

Co do tego, że mają za złe chrześcijanom... Komunikat ze zhackowanej na półtora godziny strony Politechniki Poznańskiej:
W komunikacie napisanym w języku angielskim czytamy m.in., że „Muzułmanie są zabijani każdego dnia przez syjonistów czy chrześcijan”. Hakerzy pytają dlaczego tak się dzieje. - Bo islam to prawdziwa religia? Bo powiecie, że islam to religia terroryzmu. Stalin zabił więcej niż 24 mln osób w imię komunizmu. Kto zaczął I i II wojnę światową, w których zginęło 120 milionów osób? Bush zniszczył Irak i Afganistan w imię demokracji? Kto zrzucił bombę na Hiroszimę? Kto zabił 2 miliony Aborygenów w Australii? Czy to muzułmanie? Jeśli potrącisz kogoś samochodem podczas wypadku, nie obwiniam auta tylko ciebie. Przestańcie zabijać muzułmanów. Islam to prawdziwa religia, religia pokoju - piszą hakerzy.

Hakerzy dziwią się, że w chwili, gdy zaczynają się bronić, są nazywani terrorystami. - Po tym wszystkim, co robicie przeciwko nam, naszej religii kim mamy być. Tchórzami? Poddać się? (…) Będę bronić mojej rodziny, kraju do śmierci i nie obchodzi mnie to, że nazwiecie mnie terrorystą. Nie boję się śmierci”.

Widocznie przypisują kurewstwo Amerykanów chrześcijaństwu jako religii. Bo strona polskiej uczelni nie za wiele ma wspólnego z Ameryką wykorzystującą to, że jest supermocarstwem i nikt nie może im fiknąć.

Popisuje się ciągle menda jedna...

Kazzmir

Kazzmir

O.D.A.L.
posty1003
Propsy1681
ProfesjaProducent
  • O.D.A.L.
historycznie rozumiem te argumenty.

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
W krajach muzułmańskich podobało mi się bardziej niż w Kutnie :D

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Cóż, biorąc pod uwage temat o Twojej arabizacji zalozony przez zelazka to wcale Ci sie nie dziwie, że lepiej jest w krajach Muzulmanskich niz w Kutnie. Wszak w Kutnie nie ma kóz które można gwałcić. :)

KOMPUTER:
Spoiler

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
Widzę, że bardzo nad tym ubolewasz

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

0 użytkowników
Do góry