Różne 199694 670

O temacie

Autor

Zaczęty 21.01.2008 roku

Wyświetleń 199694

Odpowiedzi 670

FraseR
  • Gość
Słabiutko. Postać źle ze skalowana. Tło do dupy. Ten napis w lewym dolnym rogu - kosz. Nie wiem nawet po co się tam znajduje, przecież i tak nikt nie będzie chciał ci tego ukraść, a w dodatku tylko szpeci. 0 jakiejkolwiek spójności i kompozycji.

EdekSumo

EdekSumo

Wyspa Khorinis
posty1739
Propsy925
ProfesjaLvl designer
  • Wyspa Khorinis
Gothic się nie nadaje do takich rzeczy :ayfkm:  zrób jakiś ładny model ładny render i w tedy nawet taki efekt by jako tako wyglądał ale z tym kanciakiem wyszło gówno.

Dracon

Dracon

Użytkownicy
posty1068
Propsy904
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Da się zrobić ładną tapetę z Gothica, ale wymaga to więcej pracy, niż jest to warte...
Ale to to jet tragedia. W ogóle zero estetyki.

,,Dobry, to człowiek, który nie ukrywa siedzącego w nim zwierzęcia. A taki co usiłuje udawać dobrego, jest wręcz niebezpieczny. Najgroźniejsi są ci, którzy sami głęboko wierzą, że są dobrzy. Odrażający, ohydny przestępca może zamordować jednego człowieka, dziesięciu, stu, ale nigdy nie zabija milionów. Miliony mordują ci, którzy mają się za samą dobroć.''

Wiktor Suworow, Akwarium

MaxZajka

MaxZajka

Użytkownicy
posty60
Propsy9
  • Użytkownicy
Dobra dziękuję wam za "rady', ale co zrobić z Diegiem, żeby nie był "kanciasty" oświećcie mnie  :naughty:

Dracon

Dracon

Użytkownicy
posty1068
Propsy904
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Nic. Najlepiej nic z Diegiem.

,,Dobry, to człowiek, który nie ukrywa siedzącego w nim zwierzęcia. A taki co usiłuje udawać dobrego, jest wręcz niebezpieczny. Najgroźniejsi są ci, którzy sami głęboko wierzą, że są dobrzy. Odrażający, ohydny przestępca może zamordować jednego człowieka, dziesięciu, stu, ale nigdy nie zabija milionów. Miliony mordują ci, którzy mają się za samą dobroć.''

Wiktor Suworow, Akwarium

gothic1210
  • Gość

gothic1210
Gość

Różne
#445 2011-11-18, 19:50(Ostatnia zmiana: 2011-11-18, 21:00)
oświećcie mnie

Myślałem, że ty nas oświecisz.  :lol2:  
Najlepiej nie bawmy się żarówką, bo korki wypierdoli.  :lol2:

edit// @Down Już wystarczy. Nie przesadzajmy

WoYo

WoYo

DreamVader
artysta
posty398
Propsy236
ProfesjaGrafik 3D
  • DreamVader
  • artysta
Chcąc uzyskać takową tapetę w innym formacie (png,bmp,jpg) i bez mojego podpisu, proszę pisać na GaduGadu.
po co

MaxZajka

MaxZajka

Użytkownicy
posty60
Propsy9
  • Użytkownicy

MaxZajka

Różne
#447 2011-11-19, 17:07(Ostatnia zmiana: 2011-11-19, 17:54)
Twoje wypowiedzi @gothic są żałosne. Na ile trzeba być tępym aby dawać foty z GG. Może film prezentujący płodzenie ciebie też nam tu umieścisz?? :naughty:  Czekam....

EdekSumo

EdekSumo

Wyspa Khorinis
posty1739
Propsy925
ProfesjaLvl designer
  • Wyspa Khorinis
Morze a jakie bałtyckie?

gothic1210
  • Gość

gothic1210
Gość

Różne
#449 2011-11-19, 17:53(Ostatnia zmiana: 2011-11-19, 17:59)
Twoje wypowiedzi @gothic są żałosne. Na ile trzeba być tępym aby dawać foty z GG. Morze film prezentujący płodzenie ciebie też nam tu umieścisz?? :naughty:  Czekam....
:facepalm:   Forum nie służy do prywatnych konwersacji i kłótni. Sam jesteś żałosny. Nic nie potrafisz, a zarzucasz coś komuś. Przez takich idiotów jak ty moderatorzy mają tyko robotę z czyszczeniem tematów.

Jesteś wkurwiony o to, że pokazałem screen w który udowadniasz, że jesteś idiotą. Tak rzeczywiście jest. Spójrz na swoje posty.
Piszesz mi na gg, że mam 10 lat, a to kto niby napisał:
Może film prezentujący płodzenie ciebie też nam tu umieścisz?? :naughty:  Czekam....
16 latek? Wątpię...

MaxZajka

MaxZajka

Użytkownicy
posty60
Propsy9
  • Użytkownicy
No właśnie! Do prywatnych:
, nie rób skandalów.

Ezzam

Ezzam

Użytkownicy
posty391
Propsy367
  • Użytkownicy
nie rób skandalów.
Raczej skandali.

Dracon

Dracon

Użytkownicy
posty1068
Propsy904
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dobre... DOBRE! Kontynuujcie...

Wiktor Suworow, Akwarium

MaxZajka

MaxZajka

Użytkownicy
posty60
Propsy9
  • Użytkownicy
Szkoda słów...  :lol:

Buła

Buła

Użytkownicy
wyłącz komputer i wyjdź z domu
posty2402
Propsy3163
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • wyłącz komputer i wyjdź z domu

Buła

Różne
#454 2011-11-26, 14:10(Ostatnia zmiana: 2011-11-26, 14:10)
PNG zajmuje mniej niż BMP i też ma 'The best Jakoś'.

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
Prosze Moderacje o zakonczenie tej farsy. Czuje sie personalnie oburzony obecnoscia dzieci na forum. Od czasow kiedy zniknal Shergar nikt juz nie wrzuca takich rzeczy na forum.

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

Godefroy93

Godefroy93

Rzeka
posty289
Propsy196
NagrodyV
Profesjabrak
  • Rzeka
Witam, kolejna praca wykonana w gimpie, prosta praca, bez teksturowania.

"Pierre is enjoying his new bicycle!"

Spoiler
1.Co to są ryry?

Ryrami płynie woda

2.Obrybiacie bonk?

Tak! Obrybiamy bonk.

To nie zgydne z prywem!

3.Pierre lubi swój nowy rower!

Bardzo mnie to cieszy, a co to za Pierre?

To taki chłopak z wioski.

4.Ładna kurtka!

My alpiniści nazywamy to wiatrochronem.

Niech jej Pan pod żadnym pozorem nie zdejmuje!

Allo!,allo!

Faren

Faren

RaveN Studio
Farelka
posty1172
Propsy1496
Profesjabrak
  • RaveN Studio
  • Farelka
drzewa niestety chujowe. Z jakiegoś powodu ułożone są tak, żeby każde z nich było widać całe.

makin' bacon

Dracon

Dracon

Użytkownicy
posty1068
Propsy904
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jakby zamknąć jedno oko, potem drugie... wygląda niemal jak abstrakcja Picassa. :D

Wiktor Suworow, Akwarium

Godefroy93

Godefroy93

Rzeka
posty289
Propsy196
NagrodyV
Profesjabrak
  • Rzeka
No niestety te drzewka nienaturalnie poumieszczałem, staram się żeby to lepiej wyglądało, ale popełniam sporo błędów. Korzystam z podstawpwych pędli gimpa. Mam nadzieję, że później lepiej mi to pójdzie i nie będę popełniać tylu błędów.

"Pierre is enjoying his new bicycle!"

Spoiler
1.Co to są ryry?

Ryrami płynie woda

2.Obrybiacie bonk?

Tak! Obrybiamy bonk.

To nie zgydne z prywem!

3.Pierre lubi swój nowy rower!

Bardzo mnie to cieszy, a co to za Pierre?

To taki chłopak z wioski.

4.Ładna kurtka!

My alpiniści nazywamy to wiatrochronem.

Niech jej Pan pod żadnym pozorem nie zdejmuje!

Allo!,allo!

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry