O temacie
Autor Drock
Zaczęty 5.02.2013 roku
Wyświetleń 666394
Odpowiedzi 1986
Kuba Złote Wrota
Cragann
Draks
Mam 100h, coś koło 40 lvl, ukończony wątek główny, dodatek, sporą część pobocznych. Liczę tylko żeby dodatek w końcu był trudny, bo to co było do tej pory to tragedia :I
Mi najbardziej brakuje poziomu trudności mrocznego, znanego z drugiej części wiedźmina, fajnie by też wprowadzili taki poziom.
Werewolf
Maciej
Te kolory wypalaja mi oczy :CJa nie rozumiem, w czym przeszkadza aby zrob bardziej stonowane kolory. Przyjemniej by sie gralo nawet.
Cytat: Mac Dun w 2016-04-22, 16:47Te kolory wypalaja mi oczy :CJa nie rozumiem, w czym przeszkadza aby zrob bardziej stonowane kolory. Przyjemniej by sie gralo nawet.Ja nie rozumiem, jak mozna nie rozumiec, że są rózne gusta i innym moze sie podobać to co jest teraz? Zresztą, wrzucenie jakiegos sweetfx ciemniejącego koloru jest proste nawet dla Ciebie, dyniek
Ja mam w dupie ze komus sie podoba taki styl.
Gdyby wiekszosc gier bylo robionych w 2d bylbys zadowolony? Zastanow sie.
Jurigag
mgr Fartuess
4 osoby wybrane przez jakąś tam redakcje 29 września będą mogli przez 7h pograć w KiW.
Halk_Hogan_PL
Powgrywalem kilka modów i teraz mam taki problem:SpoilerError [content0]game\player\playerwitcher.ws(148): Function 'LogWithName' does not take 1 param(s)Error [content0]game\player\playerwitcher.ws(1542): Could not find function 'RemoveOilBuff'Error [content0]game\player\playerwitcher.ws(1592): Could not find function 'AddOilBuff'Error [content0]game\player\playerwitcher.ws(4159): Could not find function 'RemoveOilBuff'Error [content0]game\gameplay\focus\focus.ws(199): Function 'LogWithName' does not take 1 param(s)Error [content0]game\gameplay\focus\focus.ws(253): Function 'LogWithName' does not take 1 param(s)Error [content0]game\gui\menus\gwintgamemenu.ws(104): Function 'LogWithName' does not take 1 param(s)Error [content0]game\player\playerweaponholster.ws(501): Could not find function 'AddOilBuff'Error [content0]game\player\states\playerdialogstate.ws(48): Function 'LogWithName' does not take 1 param(s)Error [content0]game\player\states\aimthrow.ws(42): Function 'LogWithName' does not take 1 param(s)Error [content0]game\player\states\combat.ws(124): Function 'LogWithName' does not take 1 param(s)Error [content0]game\player\states\exploration.ws(55): Function 'LogWithName' does not take 1 param(s)Error [content0]game\player\states\swimming.ws(252): Function 'LogWithName' does not take 1 param(s)Error [content0]game\player\states\vehicles\horseriding.ws(49): Function 'LogWithName' does not take 1 param(s)Error [content0]game\player\states\vehicles\sailing.ws(56): Function 'LogWithName' does not take 1 param(s)Warning [content0]engine\telemetrykeyword.ws(9): Native function 'Log' was not exported from class 'CR4TelemetryScriptProxy' in C++ code.O co chodzi? Przekopiowalem telemetrykeyword z modkita...@Halk_Hogan_PL wiesz?
Cytat: Kuba Czaker w 2016-04-20, 12:074 osoby wybrane przez jakąś tam redakcje 29 września będą mogli przez 7h pograć w KiW.Ja jakoś nie mogłem podstawki przemęczyć. Grę mam jakoś od października i nadal jej nie skończyłem.