Wiedźmin 3: Dziki Gorn 666394 1986

O temacie

Autor Drock

Zaczęty 5.02.2013 roku

Wyświetleń 666394

Odpowiedzi 1986

Kuba

Kuba

Złote Wrota
posty1137
Propsy464
ProfesjaScenarzysta
  • Złote Wrota
Hahaha nie mogę :D Kwietnia oczywiście (mądry ja)

Btw. Mam naliczone w sumie 225 godzin? Ile wy macie? Jestem ciekaw czy maksujac podstawke i dodatki dobije do 400h.

Cragann

Cragann

Użytkownicy
posty766
Propsy604
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam 100h, coś koło 40 lvl, ukończony wątek główny, dodatek, sporą część pobocznych.
Liczę tylko żeby dodatek w końcu był trudny, bo to co było do tej pory to tragedia :I

Draks

Draks

Użytkownicy
Gothic 2 Nowy porządek
posty1714
Propsy766
ProfesjaGrafik 3D
  • Użytkownicy
  • Gothic 2 Nowy porządek
Mi najbardziej brakuje poziomu trudności mrocznego, znanego z drugiej części wiedźmina, fajnie by też wprowadzili taki poziom.

Kuba

Kuba

Złote Wrota
posty1137
Propsy464
ProfesjaScenarzysta
  • Złote Wrota
Mam 100h, coś koło 40 lvl, ukończony wątek główny, dodatek, sporą część pobocznych.
Liczę tylko żeby dodatek w końcu był trudny, bo to co było do tej pory to tragedia :I

Akurat Serca z Kamienia miała dość trudne starcia, zwłaszcza z bossami.

W 100h i już masz prawie 40 lvl? :D

Mi najbardziej brakuje poziomu trudności mrocznego, znanego z drugiej części wiedźmina, fajnie by też wprowadzili taki poziom.

Może i dodadzą. Redzi powiedzieli, że Wieska będą rozwijać cały rok i mają kilka pomyslów.

Btw. Nie mogę przekonać się do gwinta. A szkoda bo daje sporo rozbudowanych zadań. Chyba poczekam aż skończę wszystko pozostałe. Przy dobrych układach w 350h się wyrobię.

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6343
Propsy2477
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
Gwint jest zajebisty. Az załuje, że wycofali to z internetowej wersji :(

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

Kuba

Kuba

Złote Wrota
posty1137
Propsy464
ProfesjaScenarzysta
  • Złote Wrota
Nie zdziw się jak powróci :P

No ja po powtórnych odwiedzinach w skarbcu będę miał tyle pieniędzy, że na coś będzie je trzeba wydać to może na talie (jak skompletuje najfajniejsze zbroje i miecze z gry, zbieram te które najbardziej mi się podobały i wrzucam sobie do Kear Morhen z którego zrobiłem baze wypadową, chowam tam w skrzyni wszystkie rzeczy których nie mogę targać ze sobą a nie chce sprzedawać). Generalnie ja nie korzystam z mutagenów i glifów, nigdy takich zabawek nie lubiłem a mam tego od ciula w plecaku, da się nieźle zarobić.

Kuba

Kuba

Złote Wrota
posty1137
Propsy464
ProfesjaScenarzysta
  • Złote Wrota
Spoiler

Nowe, FANTASTYCZNE screeny z KiW. Jest też informacja, że kolejne informacje w maju. Screeny są świetne. Mamy potwierdzenie areny, nowe zbroje (zbroja Wiecha z W1) i nowe potwory skolopondromorfy.

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany

Maciej

Wiedźmin 3: Dziki gon
#1307 2016-04-22, 16:47(Ostatnia zmiana: 2016-04-22, 16:58)
Te kolory wypalaja mi oczy :C

Ja nie rozumiem, w czym przeszkadza aby zrob bardziej stonowane kolory. Przyjemniej by sie gralo nawet.

Kuba

Kuba

Złote Wrota
posty1137
Propsy464
ProfesjaScenarzysta
  • Złote Wrota
A tam, w trakcie gry to się wcale w oczy nie rzuca.

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
posty6343
Propsy2477
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

Ja nie rozumiem, w czym przeszkadza aby zrob bardziej stonowane kolory. Przyjemniej by sie gralo nawet.

Ja nie rozumiem, jak mozna nie rozumiec, że są rózne gusta i innym moze sie podobać to co jest teraz? :facepalm:

Zresztą, wrzucenie jakiegos sweetfx ciemniejącego koloru jest proste nawet dla Ciebie, dyniek :P

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler

Kuba

Kuba

Złote Wrota
posty1137
Propsy464
ProfesjaScenarzysta
  • Złote Wrota
Warto też zauważyć, że dotychczasowe screeny pejzazy pokazują, że świat będzie naprawdę duży. Myślę, że dobije do wielkości Velen.

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany

Maciej

#1311 2016-04-22, 17:20(Ostatnia zmiana: 2016-04-22, 17:27)

Ja nie rozumiem, jak mozna nie rozumiec, że są rózne gusta i innym moze sie podobać to co jest teraz? :facepalm:

Zresztą, wrzucenie jakiegos sweetfx ciemniejącego koloru jest proste nawet dla Ciebie, dyniek :P
Szkoda tylko, ze kazda nowa gra tak wyglada. Ja mam w dupie ze komus sie podoba taki styl. Ale nie moge strawic ze to jest wyznacznik dzisiejszych gier.
Gdyby wiekszosc gier bylo robionych w 2d bylbys zadowolony? Zastanow sie.

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
posty6343
Propsy2477
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Ja mam w dupie ze komus sie podoba taki styl.

Moge odpowiedziec tak samo - ja mam w dupie, ze komus sie nie podoba taki styl.

Gdyby wiekszosc gier bylo robionych w 2d bylbys zadowolony? Zastanow sie.

Modderzy by to zmienili, tak jak w przypadku wiekszosci nowych gier mozesz sobie wgrać sweetfx.

KOMPUTER:
Spoiler

Kuba

Kuba

Złote Wrota
posty1137
Propsy464
ProfesjaScenarzysta
  • Złote Wrota
Tylko, że w grze te kolory tak po oczach nie walą.

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
posty6343
Propsy2477
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Powgrywalem kilka modów i teraz mam taki problem:

Spoiler
Error [content0]game\player\playerwitcher.ws(148): Function 'LogWithName' does not take 1 param(s)
Error [content0]game\player\playerwitcher.ws(1542): Could not find function 'RemoveOilBuff'
Error [content0]game\player\playerwitcher.ws(1592): Could not find function 'AddOilBuff'
Error [content0]game\player\playerwitcher.ws(4159): Could not find function 'RemoveOilBuff'
Error [content0]game\gameplay\focus\focus.ws(199): Function 'LogWithName' does not take 1 param(s)
Error [content0]game\gameplay\focus\focus.ws(253): Function 'LogWithName' does not take 1 param(s)
Error [content0]game\gui\menus\gwintgamemenu.ws(104): Function 'LogWithName' does not take 1 param(s)
Error [content0]game\player\playerweaponholster.ws(501): Could not find function 'AddOilBuff'
Error [content0]game\player\states\playerdialogstate.ws(48): Function 'LogWithName' does not take 1 param(s)
Error [content0]game\player\states\aimthrow.ws(42): Function 'LogWithName' does not take 1 param(s)
Error [content0]game\player\states\combat.ws(124): Function 'LogWithName' does not take 1 param(s)
Error [content0]game\player\states\exploration.ws(55): Function 'LogWithName' does not take 1 param(s)
Error [content0]game\player\states\swimming.ws(252): Function 'LogWithName' does not take 1 param(s)
Error [content0]game\player\states\vehicles\horseriding.ws(49): Function 'LogWithName' does not take 1 param(s)
Error [content0]game\player\states\vehicles\sailing.ws(56): Function 'LogWithName' does not take 1 param(s)

Warning [content0]engine\telemetrykeyword.ws(9): Native function 'Log' was not exported from class 'CR4TelemetryScriptProxy' in C++ code.

O co chodzi? Przekopiowalem telemetrykeyword z modkita...

@Halk_Hogan_PL  wiesz? :P

KOMPUTER:
Spoiler

Jurigag

Jurigag

Użytkownicy
posty869
Propsy285
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Mod nieaktualny z aktualną wersją gry obstawiam.

Tj w następnej wersji znikneły te funkcje z opcją wywołania ich z jednym parametrem np.

Skrypter/Tester - Szukasz testera/skryptera - Pisz !

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
posty6343
Propsy2477
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
No fajnie, tylko nie wiem nawet który xD

KOMPUTER:
Spoiler

mgr Fartuess

mgr Fartuess

Użytkownicy
Kiedyś to były czasy!
posty1485
Propsy890
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kiedyś to były czasy!
4 osoby wybrane przez jakąś tam redakcje 29 września będą mogli przez 7h pograć w KiW.

Ja jakoś nie mogłem podstawki przemęczyć. Grę mam jakoś od października i nadal jej nie skończyłem.

Popisuje się ciągle menda jedna...

Halk_Hogan_PL

Halk_Hogan_PL

Użytkownicy
Halkster
posty916
Propsy890
ProfesjaGrafik 2D
  • Użytkownicy
  • Halkster
Powgrywalem kilka modów i teraz mam taki problem:

Spoiler
Error [content0]game\player\playerwitcher.ws(148): Function 'LogWithName' does not take 1 param(s)
Error [content0]game\player\playerwitcher.ws(1542): Could not find function 'RemoveOilBuff'
Error [content0]game\player\playerwitcher.ws(1592): Could not find function 'AddOilBuff'
Error [content0]game\player\playerwitcher.ws(4159): Could not find function 'RemoveOilBuff'
Error [content0]game\gameplay\focus\focus.ws(199): Function 'LogWithName' does not take 1 param(s)
Error [content0]game\gameplay\focus\focus.ws(253): Function 'LogWithName' does not take 1 param(s)
Error [content0]game\gui\menus\gwintgamemenu.ws(104): Function 'LogWithName' does not take 1 param(s)
Error [content0]game\player\playerweaponholster.ws(501): Could not find function 'AddOilBuff'
Error [content0]game\player\states\playerdialogstate.ws(48): Function 'LogWithName' does not take 1 param(s)
Error [content0]game\player\states\aimthrow.ws(42): Function 'LogWithName' does not take 1 param(s)
Error [content0]game\player\states\combat.ws(124): Function 'LogWithName' does not take 1 param(s)
Error [content0]game\player\states\exploration.ws(55): Function 'LogWithName' does not take 1 param(s)
Error [content0]game\player\states\swimming.ws(252): Function 'LogWithName' does not take 1 param(s)
Error [content0]game\player\states\vehicles\horseriding.ws(49): Function 'LogWithName' does not take 1 param(s)
Error [content0]game\player\states\vehicles\sailing.ws(56): Function 'LogWithName' does not take 1 param(s)

Warning [content0]engine\telemetrykeyword.ws(9): Native function 'Log' was not exported from class 'CR4TelemetryScriptProxy' in C++ code.

O co chodzi? Przekopiowalem telemetrykeyword z modkita...

@Halk_Hogan_PL  wiesz? :P
Jakie dokładnie mody masz?

4 osoby wybrane przez jakąś tam redakcje 29 września będą mogli przez 7h pograć w KiW.

Ja jakoś nie mogłem podstawki przemęczyć. Grę mam jakoś od października i nadal jej nie skończyłem.
Wstydź się.  :ayfkm:
Ja dałbym wszystko, żeby móc całkowicie od nowa poznawać tą wspaniałą historię i jeszcze raz zajebiście spędzać czas przez te ponad 200h. Jak sobie przypomnę te moje pierwsze godziny w Wieśku to aż łezka się w oku kręci. :pokerface:
Fajnie by było się cofnąć rok wstecz. :P

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
posty6343
Propsy2477
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

Werewolf

#1319 2016-04-23, 09:10(Ostatnia zmiana: 2016-04-23, 09:16)
@Halk_Hogan_PL

Co ciekawe uruchomilem Wiedzmina z kazdym modem osobno i tylko w przypadku Increased Creature Loot i Twojego moda Wiedzmin 3 odpala. Reszta, mimo, że jest na odpowiednia wersje, nie dziala. Lol?

KOMPUTER:
Spoiler

0 użytkowników
Do góry