Internetowa maszyna czasu 14159 44

O temacie

Autor Kelten

Zaczęty 14.12.2012 roku

Wyświetleń 14159

Odpowiedzi 44

Maybe

Maybe

Użytkownicy
Ноопепт
posty305
Propsy449
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Ноопепт
Mój boże kim ja kurwa byłem

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Anonymized

Internetowa maszyna czasu
#21 2012-12-14, 18:10(Ostatnia zmiana: 2012-12-14, 18:11)
Mój boże kim ja kurwa byłem
Chodziłeś do 5 klasy :lol2:

*temat mojego autorstwa*
Nie no, ten temat jest przykry ;_; Kill it! Kill it with fire! ;_;

Piecyk

Piecyk

Użytkownicy
posty3
Propsy1
  • Użytkownicy
Powrót do przyszłości jak nic x P

Siekacz

Siekacz

Użytkownicy
posty139
Propsy274
  • Użytkownicy
i jeszcze ta ktora pojawiala sie czesto w opowiadaniach tawernianych, ale bytowala jeszcze zanim sam pojawilem sie na forum, nicku nie pamietam.
EliNe, wielu do niej wzdychało :lol2:  (pozdro Zysk, Orc, o Shergarze się nie wypowiadam :D ) była moderatorką na worldofgothic.pl, ale niestety nigdy nie założyła konta na tm. Za to ludzie od nas mieli z nią niezłe akcje właśnie na wogu

Dobre jaja wtedy były. Chyba na wszystkich forach troll-owaliśmy
Nawet pamiętam jak ją zrywałem po pijaku na prymitywa przez gg. Potem okazało sie że to nauczycielka języka angielskiego. :D
Pamiętam jak kombinowaliśmy aby połączyć TM z jakąś sex stroną... Wtedy to mieliśmy ambitne plany.

Luk

Luk

DreamVader 2
Sursum Corda! Wiwat Car!
posty1168
Propsy319
ProfesjaTłumacz
  • DreamVader 2
  • Sursum Corda! Wiwat Car!

Luk
DreamVader 2

#24 2012-12-14, 20:21(Ostatnia zmiana: 2012-12-14, 20:26)
I chwała, że się wam nie udało zboczeńce. Prawdziwa egzystencja forum wygrała: forum dla "paramoderrów", z ambitnymi modami(a właściwie zapowiedziedziami), oraz dzieci goticzka :F  i ich tyrających. Żeby nie było. Sam należe do 1. grupy. I należę do grupy która tłumaczy moda dłużej niż go robiono, ale dobrze ostatnio nam idzie

Spoiler
https://www.youtube.com/watch?v=DsSwvh4npMQ

Maybe

Maybe

Użytkownicy
Ноопепт
posty305
Propsy449
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Ноопепт

Mark56

Mark56

Moderator
som veľký magič
posty1632
Propsy1846
ProfesjaAnimator
  • Moderator
  • som veľký magič

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
nie rozumiem zachwytu biorąc pod uwagę, że nie można czytać tematów : |

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
Wolę mieć mniej, a chociaż z honorem.

Dorośniesz to skończysz pierdolić dyrdymały.

a rosyjski w Ukrainie, Białorusii, Litwie, Rosji...

Za twój rosyjski na zachodniej ukrainie biją po mordach.

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską

Thoro
The Modders

#29 2012-12-14, 23:37(Ostatnia zmiana: 2012-12-14, 23:38)
Jeszcze odnośnie twoich ideowo romantycznych dyrdymałów o krajach postsowieckich to zamiast podniecać się jakąś propagandową wycieczką do lwowa poczytaj lepiej reportaże badera a zwłaszcza białą gorączkę. Ostatnie rozdziały książki koncentrujące się na ukrainach i innych wypizdówkach to syf, kloaka i zezwierzęcenie, które gotuje krew nawet u ludzi o mocnych nerwach. Polecam również moje posty z przed kilku lat opisujące moje wycieczki na ukraine, choć nie jestem pewien czy znajdziesz je w jawnych działach.

Luke_Flamesword

Luke_Flamesword

Użytkownicy
posty188
Propsy402
  • Użytkownicy
No właśnie - przecież Polska w porównaniu z tym syfem to całkiem cywilizowany i przyjemny kraj, gdzie można godnie żyć.

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders

Thoro
The Modders

#31 2012-12-14, 23:46(Ostatnia zmiana: 2012-12-14, 23:48)
Miałem identyczne odczucia po lekturze. Kilkanaście tysięcy ludzi żyjących w kilku miastach na syberii zgromadzonych wokół reinkarnacji jezusa, noworodek zjedzony przez świnię, która spierdoliła z zagrody, przehandlowanie nerki za kasę, która wystarczyła na wstawienie nowej bramy, uprowadzanie kobiet i regularne gwałcenie w ramach "praktyki zawodowej" oraz strzelanie do wariatów z okien na głównej arterii miasta(bo każdy ma broń, którą zapierdolił po jakiejś lokalnej gównowojnie), czego następstwem jest wizyta milicji i... spisanie to rzeczy, które w głowie się nie mieszczą. Sam doświadczyłem różnych incydentów i widziałem rzeczy, które w polsce zdarzają się raz na kwartał a tam stanowią codzienność. Kończąc przytaczam moje stare klasyczne twierdzenie: Cywilizacja Europejska kończy się za Zamkiem Królewskim w Lublinie.

W ogóle czasami czytam sobie jakieś książki kolumbów, wspomnienia partyzantów i my to ogólnie mamy dzisiaj hajlajf. Tylko w dupach nam się poprzewracało.

Koziek

Koziek

Użytkownicy
posty313
Propsy359
Nagrody
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Babcia mojej koleżanki mieszka sobie do dzisiaj na syberii. może thoro rzucił trochę za bardzo literaturą, ale dobrze uchwycił patologiczne zwyrodnienia młodszych braci w cywilizacji.

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
choćby mi głód miał w rzyć zajrzeć to nie jadę sprzedawać dupy pracować za najniższą stawkę w Niemczech.
Jest jeszcze inna opcja: jak zdobędziesz wykształcenie, to możesz zarabiać nawet więcej niż przeciętny Niemiec. Nie wiem czy o tym pomyślałeś...

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

Buła

Buła

Użytkownicy
wyłącz komputer i wyjdź z domu
posty2402
Propsy3163
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • wyłącz komputer i wyjdź z domu

Dracon

Dracon

Użytkownicy
posty1068
Propsy904
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ja pierdolę, pamiętam jak pod koniec 2007, czy tam początek 2008 wchodziłem na forum i czytałem tutoriale o moddingu Goticzka :lol2: . Po jakimś dłuższym czasie się zarejestrowałem...
Beka, gdy Kyro dał mi banana za jakiś flame z SnapperHunterem, czy jak mu tam było i zamiast na 3 dni dał mi miesiąc :D . Trułem mu później na gg, żeby mnie odblokował.

,,Dobry, to człowiek, który nie ukrywa siedzącego w nim zwierzęcia. A taki co usiłuje udawać dobrego, jest wręcz niebezpieczny. Najgroźniejsi są ci, którzy sami głęboko wierzą, że są dobrzy. Odrażający, ohydny przestępca może zamordować jednego człowieka, dziesięciu, stu, ale nigdy nie zabija milionów. Miliony mordują ci, którzy mają się za samą dobroć.''

Wiktor Suworow, Akwarium

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders

Thoro
The Modders

#36 2012-12-15, 11:08(Ostatnia zmiana: 2012-12-15, 12:12)
choćby mi głód miał w rzyć zajrzeć to nie jadę sprzedawać dupy pracować za najniższą stawkę w Niemczech.
Jest jeszcze inna opcja: jak zdobędziesz wykształcenie, to możesz zarabiać nawet więcej niż przeciętny Niemiec. Nie wiem czy o tym pomyślałeś...

Możesz to robić i bez wykształcenia. Perspektywy są wszędzie, jednak nie dla mentalnych robaków polant stronk, polskie wilno, nie pracujem dla szwaba a jak grażyna wysra noworola to hen za odre zrywać obsty.

EdekSumo

EdekSumo

Wyspa Khorinis
posty1739
Propsy925
ProfesjaLvl designer
  • Wyspa Khorinis

Amand

Amand

Użytkownicy
jestę studentę xD
posty238
Propsy94
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • jestę studentę xD
Buła, ile ty miałeś lat jak to pisałeś oO ?

Wystąpił błąd podczas próby wyświetlenia sygnatury

WoYo

WoYo

DreamVader
artysta
posty398
Propsy236
ProfesjaGrafik 3D
  • DreamVader
  • artysta
Po prostu mnie zachód nie insteresuje. Nie, że jestem ksenofobem, bo nic do nich nie mam, ale bardziej mnie interesuje wschód, a zwłaszcza po zlocie płastów we Lwowie. Moje dwa ulubione inne kraje to Ukraina i Rosja. Fakt mieszkam ok. 60 km. od Szczecina, ale jedno jest pewne, choćby mi głód miał w rzyć zajrzeć to nie jadę sprzedawać dupy pracować za najniższą stawkę w Niemczech. To robi nam reputacje. Nie dajmy czarnej roboty naszym; i tak przyjedzie jakiś Polak i będzie murzynił za najniższą stawkę. Wolę mieć mniej, a chociaż z honorem. A poza tym: Po angielsku dogadam się wszędzie, a po niemiecku tylko w niektórych krajach, a rosyjski w Ukrainie, Białorusii, Litwie, Rosji...

pierdolenie...

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry