Dark Saga PL 988037 2103

O temacie

Autor Baggio

Zaczęty 26.11.2012 roku

Wyświetleń 988037

Odpowiedzi 2103

Artus

Artus

Użytkownicy
posty6
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Sorry za spam, jakiś błąd mi wyskakuje przy wysyłaniu, stąd ten multipost.

Gdzie dokładnie w górach jest teleport?

Freddy

Freddy

Użytkownicy
posty232
Propsy64
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Dojdź do końca tej wąskiej, górskiej ścieżki naprzeciwko polany czarnych trolli i tuż przed skrętem w lewo i przejściem przez kamienny łuk spójrz prosto. Aby się tam dostać, musisz wejść na górę od strony opuszczonego fortu i zeskoczyć.

Artus

Artus

Użytkownicy
posty6
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Dzięki, gdyby nie ty musiałbym z 20 razy przejść tą ścieżką, żeby zobaczyć teleport :D.

gothic1210
  • Gość
Wyciągał ktoś może model potwora przypominającego Śniącego? Jeśli tak to proszę o kontakt na PW. 

Draquer

Draquer

Użytkownicy
Problematyk :F
posty360
Propsy23
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Problematyk :F
Zainstalowałem po koleji:
Dark Sage RU 
Playerkita
G2MDK 2.6
Wersję raportową REV2
i na końcu spolszczenie a i tak mod się nie chce uruchomić z exeka na pulpicie ani przez GothicStarter.
Co zrobiłem źle?

Spoiler
#include<iostream>
using namespace std;

int main()
{
      cout << "Hello theModders" <<endl;
      return 0;
}

Mark56

Mark56

Moderator
som veľký magič
posty1632
Propsy1846
ProfesjaAnimator
  • Moderator
  • som veľký magič
Playerkit
G2MDK 2.6
Wersję raportową REV2
Dark Sage RU 

Chyba tak powinno byc

Namiot

Namiot

Użytkownicy
posty399
Propsy48
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Gdzie znajdę tarczę po wyjściu z kopalni?

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
Jaskinia z dwoma demonami ognistymi i berserkerem. W zadaniu bodajże od kusznika orków (gdy wygramy z nim na arenie, to poprosi nas o skladniki ulumulu) pokieruje nas tam, do tej jaskini, bo przed nią bedzie młody troll.

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

Namiot

Namiot

Użytkownicy
posty399
Propsy48
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Gdzie znajdę miecz jednoręczny powyżej 60 obrażeń? Mam 60 siły i 20 PN. Wargi i goblinskie berserki mnie biją :/ Trochę nie w klimat bić potwory po marne 5 obrażeń.

Freddy

Freddy

Użytkownicy
posty232
Propsy64
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Nie pamiętam dokładnie ile obrażeń, pamiętam jednak, że dobrymi broniami jednoręcznymi są Miecz myśliwski, który można dostać jeszcze w drugim rozdziale wykonując jakiegoś tam questa w obozie myśliwych i miecz pilnowany przez mrocznych rycerzy w jaskini, w której wykonywałeś questa z ekwipunkiem paladyna.

Boykaundisputed

Boykaundisputed

Użytkownicy
Klata, plecy, barki, od tego są ciężarki.
posty403
Propsy80
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Klata, plecy, barki, od tego są ciężarki.
Jest ich w chuj i więcej wystarczy poszukać ;)
A tak na rl to popatrz u handlarzy i pozwiedzaj troche a napewno coś znajdziesz ;) Jeżeli jesteś tak silny to możesz wykonać questa z tym pierścieniem od nieznajomej, wtedy możesz ze szkieletów bronie pobrać.

Uri Boyka is the most complete fighter in the world...

Namiot

Namiot

Użytkownicy
posty399
Propsy48
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
U kowala w obozie feroziomków jest szkic na broń 85 obrażeń. Śmieszne jest tylko to, że nauczyciel wymaga 12 bryłek rudy, a wydobyć tego surowca w kopalni się już nie da. Irytujące. Od Marika można na szczęście dostać do 5 bryłek dziennie.

Jeszcze mi się jakiś bład nagle zrobił. Na wszystkich zapisach moja postać i NPC mają zielony styl walki. Nawet na save z przed 6 godzin.

Tank Gips

Tank Gips

Użytkownicy
posty3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ja mam taki problem: W statystykach postaci jest napisane. że nie ,mam nauczonej umiejętności "kowalstwo". lecz Alister potrafi wykuwać praktycznie wszystkie miecze, jakie były dostępne. Natomiast kowal Tobias mówi, że nie może przyjąć na ucznia Alistera, bo nie potrafi kuć... A to blokuje dostęp do questa z rudą dla niego, co znowuż uniemożliwia zakończenie zadań dla myśliwych i zadanie od Timona... Wczytać grę, zacząć od nowa. czy co? Mam wersję 1.0.4 
I również Francis się zbugował i nawet po oddaniu mu rzeczy z jaskini i ataku orków na niego, dalej stoi na łące. 

HellVard

HellVard

Użytkownicy
posty520
Propsy91
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Właśnie ukończyłem DS, mod jest po prostu genialny, a zakończenia, jakie zafundowali nam jego twórcy nigdy bym się nie spodziewał ;) To chyba najlepszy mod do G2, naprawdę ciężko będzie to przebić.

Cragann

Cragann

Użytkownicy
posty766
Propsy604
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Próbował ktoś doinstalować DX11 do Dark Sagi? Jak to wygląda?

Allbelcik84

Allbelcik84

Użytkownicy
posty355
Propsy97
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
@Cragann Wygląda bosko, ale jest dużo błędów.

= D

drayko

drayko

Użytkownicy
posty6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Instaluję według instrukcji i po wybraniu Rozpocznij nową grę program minimalizuje się a wyświetla się taki błąd:

Splash

Splash

Moderator
posty4212
Propsy3414
ProfesjaNierób
  • Moderator
Unknown - nieznane.

Nie zajmuję się multiplayerami do Gothica. Przestańcie zawracać mi tym głowę...
Ps. Siemekk ma downa i śpi w pufie

drayko

drayko

Użytkownicy
posty6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Udało mi się uruchomić moda (Windows XP). Rozwiązaniem jest dodanie 'Gothic2.exe' ewentualnie również 'GothicStarter.exe'  z folderu gothicII\system do wyjątków DEP. W tym celu klikamy Start->Uruchom i wpisujemy sysdm.cpl. W nowym oknie wybieramy Zaawansowane, przy Wydajność klikamy w Ustawienia, w nowym oknie przechodzimy do Zapobieganie wykonaniu danych, wybieramy niżej Włącz funkcjęDEP dla wszystkich programów i usług prócz tych wybranych poniżej: i Dodajemy wymienione powyżej pliki, Klikamy Zastosuj i OK.

drayko

drayko

Użytkownicy
posty6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Na litość boską gdzie są wypisane kody do konsoli, na stronie spolszczenia pisze "instrukcja jest dołączona do paczki ze spolszczeniem" ale w niej nic takiego nie ma.

0 użytkowników
Do góry