Dark Saga PL 986500 2103

O temacie

Autor Baggio

Zaczęty 26.11.2012 roku

Wyświetleń 986500

Odpowiedzi 2103

Mr.Chuck

Mr.Chuck

Użytkownicy
posty62
Propsy3
  • Użytkownicy
mam pytanie czy u piratów można nauczyć się zreczności i dlaczego gdy uczę się dwóch broni to nie dostaje drugiego miecza ?? Czy sam musze go zdobyć (gdzie ??) ???

tyson90

tyson90

DreamVader
posty389
Propsy143
ProfesjaTłumacz
  • DreamVader
A Ty gdybyś był nauczycielem, rozdawałbyś za darmo miecze? No właśnie, oni też nie rozdają. Musisz sam zdobyć miecz do drugiej ręki. Najprościej to zrobić zabijając jakiegoś szkieleta, który posługuje się dwoma mieczami.

Co do nauczyciela zręczności to nie pamiętam kto tego uczy w obozie piratów. Moja rada: pytaj wszystkich piratów.

Start | News | FAQ | Solucja | Poradnik | Download | Final Song | MP3

-Dlaczego kucharze faceci są lepsi od kobiet?
-Bo żeby zrobić prawdziwy żurek, trzeba mieć jaja.

Monstrum

Monstrum

Użytkownicy
posty59
Propsy3
  • Użytkownicy
Powie mi ktoś jak dojść do obozu piratów ? bo chyba nie tą stroną co się idzie co ten kamień szybkości jest , dużo goblinów , karakusy chyba , cieniostwory itp?

Beliarssseth

Beliarssseth

Użytkownicy
posty59
Propsy14
  • Użytkownicy
Skaczesz z wodospadu do nich, z tej rzeki która wychodzi od obozu orków.
Złoto rób na kowalstwie, a z czasem coraz więcej źródeł dochodu będziesz miał. W trakcie jednego questa u Ferokijczyków trafisz do kopalni - tam wszystkie bryłki wykop i staraj sie poprzez save-load mieć jak największą efektywność. Później je przetop i wpada kasa na "drobne wydatki" na początek.
Jeśli grasz bronią 1h to siła na 90-100 i reszte miksturkami, bo więcej Ci się nie przyda.

Monstrum

Monstrum

Użytkownicy
posty59
Propsy3
  • Użytkownicy
Skaczesz z wodospadu do nich, z tej rzeki która wychodzi od obozu orków.
Złoto rób na kowalstwie, a z czasem coraz więcej źródeł dochodu będziesz miał. W trakcie jednego questa u Ferokijczyków trafisz do kopalni - tam wszystkie bryłki wykop i staraj sie poprzez save-load mieć jak największą efektywność. Później je przetop i wpada kasa na "drobne wydatki" na początek.
Jeśli grasz bronią 1h to siła na 90-100 i reszte miksturkami, bo więcej Ci się nie przyda.
No właśnie nie wiem , wolałbym grać 2h ( przy czym najbardziej interesuje mnie granie orkową , ale na to tyle trzeba mieć siły że masakra) A z tego wodospadu już raz skoczyłem i widziałem że to nie jest wejście już do obozu , ale ok

Mr.Chuck

Mr.Chuck

Użytkownicy
posty62
Propsy3
  • Użytkownicy
móglby ktoś zapodać save z wyuczoną orkową bronią ? (ponieważ coś chce przetestować)z góry thx

tyson90

tyson90

DreamVader
posty389
Propsy143
ProfesjaTłumacz
  • DreamVader
A z tego wodospadu już raz skoczyłem i widziałem że to nie jest wejście już do obozu , ale ok
Bo to nie jest wejście do ich obozu, ale to jest najszybsza* droga i pozwala ominąć mnóstwo potworków, których spotkasz idąc "normalną drogą" do nich.

*najszybsza - patrząc z punktu widzenia obozu orków oraz do czasu, kiedy aktywujesz PTS

diegomez

diegomez

Labirynt
posty452
Propsy63
  • Labirynt
Ja tam uczyłem się siły do ok. 50 - 60 punkt. następna stówka sama przyszła.

przemek273

przemek273

Użytkownicy
Dark Dragon, Kapłan Słowa
posty1073
Propsy217
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Dark Dragon, Kapłan Słowa
Witam mam problem. Od 3 rozdziału ciągle wyskakuje mi access violation co 5 minut gry, szczególnie kolo ferokijczyków i paladynów. Gram na wersji 1.0.1.5 PL dobrze zainstalowanej. Probowałem uruchomić w 256 kolorach, w rozdzielczości 640 i jako administrator i nic nie pomogło. Bardzo proszę, gdyż grałem już długo i nie chce zaczynać od nowa. W savach nic nie mieszałem.

Mr.Chuck

Mr.Chuck

Użytkownicy
posty62
Propsy3
  • Użytkownicy
mam pytanie gdy dotarłem do obozu piratów po nowych niewolników, mógłbym z powrotem wrócić do obozu orków na arenę... czy będe miał jakieś konsekfencje...

Hagrid

Hagrid

Użytkownicy
posty234
Propsy40
  • Użytkownicy
Orków możesz odwiedzić zawsze. Nawet gdy zostaniesz Ferokijczykiem, to możesz ich odwiedzić bez żadnych konsekwencji.

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Jest możliwość zrobienia pancerza z płytek pełzaczy? Jeśli tak to gdzie.

Mr.Chuck

Mr.Chuck

Użytkownicy
posty62
Propsy3
  • Użytkownicy
gdzie mógłbym znaleść miecz na lewą ręke (gdzie mógłbym go kupić) lub gdzie znajduje się szkielet posługujący się dwoma broniami

diegomez

diegomez

Labirynt
posty452
Propsy63
  • Labirynt
Orków możesz odwiedzić zawsze. Nawet gdy zostaniesz Ferokijczykiem, to możesz ich odwiedzić bez żadnych konsekwencji.

Taaa... zawsze. Chyba, że ich zniszczysz.

gdzie mógłbym znaleść miecz na lewą ręke (gdzie mógłbym go kupić) lub gdzie znajduje się szkielet posługujący się dwoma broniami

-Mini quest ze skrzynią w obozie ferokijczyków (w solucji będzie)
-Kadogar ma (od questa z nieznajomą)
-Szkielety ze statku kapitana Sharda (Solucja -> Stary Pirat)

Pawciow

Pawciow

Użytkownicy
posty533
Propsy70
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Jest możliwość zrobienia pancerza z płytek pełzaczy? Jeśli tak to gdzie.
takiego pancerza nie można chyba wykonać, ale można taki znaleźć, w podziemiach fortu w ostatnim pokoju

przemek273

przemek273

Użytkownicy
posty1073
Propsy217
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ponawiam pytanie.

"Witam mam problem. Od 3 rozdziału ciągle wyskakuje mi access violation co 5 minut gry, szczególnie kolo ferokijczyków i paladynów. Gram na wersji 1.0.1.5 PL dobrze zainstalowanej. Probowałem uruchomić w 256 kolorach, w rozdzielczości 640 i jako administrator i nic nie pomogło. Bardzo proszę, gdyż grałem już długo i nie chce zaczynać od nowa. W savach nic nie mieszałem. "

Pawciow

Pawciow

Użytkownicy
posty533
Propsy70
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy

Pawciow

Dark Saga PL
#1276 2013-04-21, 14:43(Ostatnia zmiana: 2013-04-21, 14:44)
Ponawiam pytanie.

"Witam mam problem. Od 3 rozdziału ciągle wyskakuje mi access violation co 5 minut gry, szczególnie kolo ferokijczyków i paladynów. Gram na wersji 1.0.1.5 PL dobrze zainstalowanej. Probowałem uruchomić w 256 kolorach, w rozdzielczości 640 i jako administrator i nic nie pomogło. Bardzo proszę, gdyż grałem już długo i nie chce zaczynać od nowa. W savach nic nie mieszałem. "
nie wiem jak tu można pomóc, albo reinstall albo wrzuć sejwa ...

przemek273

przemek273

Użytkownicy
posty1073
Propsy217
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Na każdym save tak samo, reinstall robiony i nic.

Jak uruchomie te savy z 1.0.1.5 na wersji gry 1.0.1.7 to część zmian zadziała i nie zbuguje się ? Bo patch 1.0.1.7 poprawia błędy z wywalaniem.

tyson90

tyson90

DreamVader
posty389
Propsy143
ProfesjaTłumacz
  • DreamVader

tyson90
DreamVader

Dark Saga PL
#1278 2013-04-21, 16:56(Ostatnia zmiana: 2013-04-21, 17:01)
Ja tam uczyłem się siły do ok. 50 - 60 punkt. następna stówka sama przyszła.
No ja powiem szczerze jeszcze lepiej miałem grając drugi raz. Siły tylko troszkę sobie podpompowałem w kopalni - do 30 czy 40 pkt. Reszta przyszła "sama", a miałem pod koniec gry ponad 200 siły (uwzględniając m.in. Pradawny pas straży i chyba też jakiś pierścień).

Jak uruchomie te savy z 1.0.1.5 na wersji gry 1.0.1.7 to część zmian zadziała i nie zbuguje się ? Bo patch 1.0.1.7 poprawia błędy z wywalaniem.
Cytat: Opis patcha 1.0.1.7#msg1080376
Konieczne będzie rozpoczęcie nowej gry.

diegomez

diegomez

Labirynt
posty452
Propsy63
  • Labirynt
@Tyson
A który udało Ci się wbić na koniec gry?
Mi dokładnie 40.

0 użytkowników
Do góry