Dark Saga PL 983871 2103

O temacie

Autor Baggio

Zaczęty 26.11.2012 roku

Wyświetleń 983871

Odpowiedzi 2103

Magic

Magic

Użytkownicy
posty36
Propsy4
  • Użytkownicy
Wykonaj wszystkie zadania dla paladynów, sam do Ciebie zagada, przyłącz się do Myśliwych i fabuła idzie dalej.

Dariusz

Dariusz

Użytkownicy
posty190
Propsy15
  • Użytkownicy

Dariusz

Dark Saga PL
#141 2012-12-04, 21:45(Ostatnia zmiana: 2012-12-05, 08:46)
naprawde musze wykonywac zadania paladynow ? ;/ zostaly mi " zlamana kusza " i " zakochany edwin " ... a do mysliwych juz dawno dolaczylem

a jezeli juz to mam pytanie gdzie znajduje sie plaskowyz czarnych troli ?

Greg

Greg

Użytkownicy
posty60
Propsy8
  • Użytkownicy
Witam. Mam kilka problemów.

Jeden z nich to znalezienie... łopaty. Rick mi jej nie dał. Jedyny sposób jaki znalazłem to pobicie Ricka. Ale on potem się obraża.

Inna sprawa to czy z obozu orków lepiej iść do piratów czy myśliwych? Tzn u których nauczę się szybciej broni jednoręcznej/siły i kradzieży kieszonkowej?

Button

Button

Użytkownicy
posty62
Propsy7
  • Użytkownicy
Witam. Mam kilka problemów.

Jeden z nich to znalezienie... łopaty. Rick mi jej nie dał. Jedyny sposób jaki znalazłem to pobicie Ricka. Ale on potem się obraża.

Przy opuszczonej latarni morskiej na plaży będzie jaskinia ze szkielatami-piratmi. Tam również możesz znaleźć łopatę.

koksikmajor

koksikmajor

Użytkownicy
posty692
Propsy89
  • Użytkownicy
za pewne nie rozmawiałeś ze wszystkimi paladynami, albo wszystkich questów tam nie zrobiłeś

Dariusz

Dariusz

Użytkownicy
posty190
Propsy15
  • Użytkownicy
został mi jeden quest mianowicie - zakochany Edwin , ale nie mam pojecia gdzie jest ten plaskowyz troli...

Pawciow

Pawciow

Użytkownicy
posty533
Propsy70
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
został mi jeden quest mianowicie - zakochany Edwin , ale nie mam pojecia gdzie jest ten plaskowyz troli...
a co ma jedno do 2giego? płaskowyż trolli jest jak wychodzisz z obozu myśliwych w stronę lasu(nie to z mostem), idziesz w lewo drogą i znów w lewo pod górę i wyżej również w lewo ; masz problem z zadaniem Edwina?

Greg

Greg

Użytkownicy
posty60
Propsy8
  • Użytkownicy
Witam. Mam pytanie. Wiem że po zrobieniu zadania nowi Niewolnicy piraci giną ale czy będę mógł wypełnić potem zadania dla Ferokijczyków? Czy najpierw wypełnić dla piratów i myśliwych a na koniec te z Niewolnikami? I czy broń jednoręczna ma wpływ na 2 bronie?

PS Ma ktoś jakieś rady odnoście misji z tablicami dla tego kupca? Tej z namiotu nie mogę za nic wykraść. Obok Pakara tez nie wiem jak wykraść ze skrzyni. I największy problem to jak od tego szamana zabrać klucz? mam chyba ze 20 zręczności a na 2 poziom kradzieży szkoda punktów. Bo mam zamiar inwestować w 2 bronie.Witam. Mam pytanie. Wiem że po zrobieniu zadania nowi Niewolnicy piraci giną ale czy będę mógł wypełnić potem zadania dla Ferokijczyków? Czy najpierw wypełnić dla piratów i myśliwych a na koniec te z Niewolnikami? I czy broń jednoręczna ma wpływ na 2 bronie?

PS Ma ktoś jakieś rady odnoście misji z tablicami dla tego kupca? Tej z namiotu nie mogę za nic wykraść. Obok Pakara tez nie wiem jak wykraść ze skrzyni. I największy problem to jak od tego szamana zabrać klucz? mam chyba ze 20 zręczności a na 2 poziom kradzieży szkoda punktów. Bo mam zamiar inwestować w 2 bronie.

Jakub91

Jakub91

Użytkownicy
posty647
Propsy204
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak pokonać upiornych wojowników którzy pojawiają się po wyjściu z jaskini gdzie zdobywamy 2 klucz ? Mam tylko zaczarowany miecz i na nich nie skutkuje a srebrnych mieczy niestety nie znalazłem u żadnego z żyjących handlarzy.

Pawciow

Pawciow

Użytkownicy
posty533
Propsy70
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Jak pokonać upiornych wojowników którzy pojawiają się po wyjściu z jaskini gdzie zdobywamy 2 klucz ? Mam tylko zaczarowany miecz i na nich nie skutkuje a srebrnych mieczy niestety nie znalazłem u żadnego z żyjących handlarzy.
bo srebrny miecz można wykuć tylko u Prada

Dariusz

Dariusz

Użytkownicy
posty190
Propsy15
  • Użytkownicy
a co ma jedno do 2giego? płaskowyż trolli jest jak wychodzisz z obozu myśliwych w stronę lasu(nie to z mostem), idziesz w lewo drogą i znów w lewo pod górę i wyżej również w lewo ; masz problem z zadaniem Edwina?
jak to co ma jedno do drugiego , mam zabrac z plaskowyzu troli gorskie ziele zeby wykonac zadanie zakochany edwin..

Magic

Magic

Użytkownicy
posty36
Propsy4
  • Użytkownicy

Magic

Dark Saga PL
#151 2012-12-05, 22:34(Ostatnia zmiana: 2012-12-05, 22:42)
[quote author=Greg#msg date=135474327933; nadal masz podświetlony przedmiot mimo że jestes już kilkanaście/dziesiąt metrów od przedmiotu. Chowasz broń i wystarczy wcisnąć teraz ctrl i już jest w plecaku.

Cytat: Dariusz
jak to co ma jedno do drugiego , mam zabrac z plaskowyzu troli gorskie ziele zeby wykonac zadanie zakochany edwin..

No tak i z czym masz problem w tym zadaniu? Jeśli chodzi o trole to masz dwa wyjścia:
1. eliksir szybkości (bez też się powinno udać), bierzesz co masz zabrać, biegniesz dalej wgłąb góry i zboczem góry można się spokojnie ześlizgnąć do kuźni Tobiasa, jak Trol spadnie za Tobą to Tobias sam sobie z nim poradzi.
2. Zrób zadanie polowanie na Trola, z pomocą Astisa i/lub Vincenta wyczyścisz tam wszystko z potworów.

No i oczywiście możesz sam wszystkich pozabijać i też problemu nie będzie:)

Jakub91

Jakub91

Użytkownicy
posty647
Propsy204
Profesjabrak
  • Użytkownicy
bo srebrny miecz można wykuć tylko u Prada
Czy jest więc szansa by wykonać to zadanie (Miraż cały czas walczy i nie da rady z nim porozmawiać) tzn. czy przejde pozostała część świątyni bez Miraża ? Prad nie żyje...

Dariusz

Dariusz

Użytkownicy
posty190
Propsy15
  • Użytkownicy
teraz mam problem z Oswaldem ... ide z nim na cmentarz i stoi na drodze cep co przyzywa 10tys szkieletow  :facepalm:    zaraz zobacze czy jak uciekne a Oswald zostanie to bedzie gdzies przy cmentarzu ... mam nadzieje ze tak  :[

bartoffel

bartoffel

Użytkownicy
posty14
Propsy56
ProfesjaGrafik 3D
  • Użytkownicy

bartoffel

Dark Saga PL
#154 2012-12-06, 01:37(Ostatnia zmiana: 2012-12-06, 13:38)
Nie no gra nawet fajna... bardzo ciekawa... ale można się zaplątać, za dużo npc jest śmiertelnych.. potem tylko dowiadujemy się, że trzeba z kimś porozmawiać a on już nie żyje:D "nic nie poradzę że nie lubię orków" jak to mniej więcej powiedział milten :)  hmm.. ale fakt gra bardzo ciekawa... oczywiście wielkie dzięki za spolszczenie.. i cóż pozostaje mi zacząć od początku... hmm a co tam może za czwartym razem się uda.. :D

hmm i zacząłem 4 raz... no i doszło do rozmowy z ushakiem no i doprowadziłem do bójki... bo miałem skinąć głową:D  a nie się wydrzeć... no i pokonałem go w walce... i nic dalej... znowu zawieszenie gry... szkoda, że są takie luki... no to zaczynam piąty raz :D  i już chyba na spokojnie bo widzę, że oddawanie rudy jest nieuniknione:(

Andre202

Andre202

Użytkownicy
posty60
Propsy8
  • Użytkownicy
Gdzie dokładnie jest ten przycisk w obozie myśliwych "4. Przy wyjściu z obozu od strony mostu, gdzie są jaszczury, z lewej strony wejścia" no za nic w świecie nie mogę go znaleźć. To jest na drewnienej palisadzie, za mostem na którejś ze skał? Szukam i szukam i znaleźć nie mogę! :O

Gother

Gother

Użytkownicy
Nieskromny Mistrz Gothica
posty457
Propsy260
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • Nieskromny Mistrz Gothica
Nie no gra nawet fajna... bardzo ciekawa... ale można się zaplątać, za  dużo npc jest śmiertelnych.. potem tylko dowiadujemy się, że trzeba z  kimś porozmawiać a on już nie żyje:D "nic nie poradzę że nie lubię  orków" jak to mniej więcej powiedział milten:D hmm.. ale fakt gra bardzo  ciekawa... oczywiście wielkie dzięki za spolszczenie.. i cóż pozostaje  mi zacząć od początku... hmm a co tam może za czwartym razem się uda..
Zgadzam się. Z tego powodu już miałem porzucić granie, gdyby nie tyson, który podrzucił mi świetne savy za co jestem mu bardzo wdzięczny.

Gdzie dokładnie jest ten przycisk w obozie myśliwych "4. Przy wyjściu z  obozu od strony mostu, gdzie są jaszczury, z lewej strony wejścia"  
Szukaj na plaży.

Greg

Greg

Użytkownicy
posty60
Propsy8
  • Użytkownicy
Witam. Mam takie pytanie. Czy broń jednoręczną ma wpływ na walkę 2 mieczami? Czyli czym więcej broni jednoręcznej tym lepiej uderzam 2 ostrzami?

Dariusz

Dariusz

Użytkownicy
posty190
Propsy15
  • Użytkownicy
to nic ze ginie marik i inni imienni NPC podczas odbijania obozu orkow ? cos mi nie w smak ze nie porozmawiam sobie z Marikiem po uwolnienu go -,- ani z innymi chlopkami z kopalni. Zaznaczam ze jak juz schodze na najnizszy poziom to oni leza na glebie i bije sie tylko kilku paladynow i Bill , jezeli to bug to prosilbym o sejva przed wejsciem do kopalni podczas ataku ..

chesterking

chesterking

Użytkownicy
posty60
Propsy31
  • Użytkownicy

chesterking

Dark Saga PL
#159 2012-12-06, 14:25(Ostatnia zmiana: 2012-12-06, 14:31)
@Greg
Z tego co zauważyłem to własnie tak to działa. Im lepiej posługujesz się bronia jednoręczną tym lepiej walczysz dwoma mieczami( tak przynajmniej jest w moim przypadku).

0 użytkowników
Do góry