Dark Saga PL 981070 2103

O temacie

Autor Baggio

Zaczęty 26.11.2012 roku

Wyświetleń 981070

Odpowiedzi 2103

Pawciow

Pawciow

Użytkownicy
posty533
Propsy70
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy

Pawciow

Dark Saga PL
#100 2012-12-02, 13:39(Ostatnia zmiana: 2012-12-02, 13:39)
posłać strzałę i pobiec z nim za mury (np)
1.jak załatwić nawróconych palladynów na cmentarzu -armia ciemności,kusza,nic nie daje rady...
2.w którym miejscu jest ołtarz Innosa do poświęcenia-okolice starego fortu (a może w środku?)
1.uciekaj a później po kolei wywabiaj i z kuszy, ale takiej trochę lepszej
2.opuszczony fort z nieumarłymi niedaleko obozu orków? jak wejdziesz przez bramę od strony mostu, idź w lewo i przeskocz przez mur i pójdź dalej, to natrafisz

Gother

Gother

Użytkownicy
Nieskromny Mistrz Gothica
posty457
Propsy260
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • Nieskromny Mistrz Gothica

Gother

Dark Saga PL
#101 2012-12-02, 14:21(Ostatnia zmiana: 2012-12-02, 14:33)
1.jak załatwić nawróconych palladynów na cmentarzu -armia ciemności,kusza,nic nie daje rady...
2.w którym miejscu jest ołtarz Innosa do poświęcenia-okolice starego fortu (a może w środku?)                                        

1. Obok są ogniste jaszczury. Doprowadzasz do walki między paladynem, a gadem i pomagasz gadowi.
Możesz spróbować też tak uciekać by doprowadzić nawróconego pod obóz tych dobrych paladynów. Może mu dowalą.

A oto moja historia.
Hurt zginął na początku drugiego może w końcu pierwszego rozdziału. Po tym jak wyzwoliłem kopaczy z łap orków okazało się, że facet jest potrzebny aby dalej ciągnąć grę!
Mam woja 90 siły, 80% jednoręczności bez dopalaczy, dwie wypite mikstury siły, ukończone wszystkie questy poboczne oprócz piedestałów. Ma kto savy z podobną postacią sprzed wykonania zadania Podróżnik?

Działam na polskiej wersji moda 1.0.0.4

Andre202

Andre202

Użytkownicy
posty60
Propsy8
  • Użytkownicy
To co z tym szczawiem królewskim? Wie ktoś gdzie można takowy znaleźć w pobliżu obozu orków? :)

koksikmajor

koksikmajor

Użytkownicy
posty692
Propsy89
  • Użytkownicy

koksikmajor

Dark Saga PL
#103 2012-12-02, 14:55(Ostatnia zmiana: 2012-12-02, 14:58)
To co z tym szczawiem królewskim? Wie ktoś gdzie można takowy znaleźć w pobliżu obozu orków?

jak coś znalazłem, to było przypadkowo, spróbuj u handlarzy

Magic

Magic

Użytkownicy
posty36
Propsy4
  • Użytkownicy
To co z tym szczawiem królewskim? Wie ktoś gdzie można takowy znaleźć w pobliżu obozu orków? :)

Szczaw królewski był na wysepce gdzie miałeś ratowac tego pirata z rąk bandytów, a dokładnie na "schodkach" jak się po nich wspiąłeś, poza tym jest do kupienia chyba u Oswalda albo tego paladyna-alchemika.

Pytania mam dwa:

1. O co chodzi ze Svenem? Po wykonaniu dla niego misji i po gadce o nim z Dorianem, Sven czeka na mnie przed obozem myśliwych, niby zaczyna się kwestia dialogowa, ale nic nie widać, odrazu znika a on zaczyna biegać, najpierw w stronę obozu piratów, potem znowu do myśliwych. I tak za każdym razem jak do niego podejdę. Bug?

2. Kamień dodający zręczność. Na jakiej zasadzie działają te kamienie? Czasem dodają Ci właściwości, a czasem tylko się mocniej świeci jak do niego podejdziesz. Na początku myślałem, że wystarczy odczekać trochę między skorzystaniem, ale nie. Cały czas jak podbiegam do tego od zręczności to tylko się mocniej świeci.

Furia

Furia

Użytkownicy
posty8
Propsy1
  • Użytkownicy
mam 2 pytania, na które nie znalazłem odpowiedzi w faq i na forum:
1- Gdzie i kiedy znajdę nauczyciela, co nauczy mnie czytać tabliczki? chyba że kogoś przeoczyłem, a jestem w 3 rozdziale
2- Jak używać kamieni teleportacyjnych? Niby pisze że trzeba ich używać koło kamieni mocy - co też próbowałem, chyba że te kamienie to nie były kamienie mocy...

SuperCheese

SuperCheese

Użytkownicy
posty192
Propsy25
  • Użytkownicy

SuperCheese

Dark Saga PL
#106 2012-12-02, 17:01(Ostatnia zmiana: 2012-12-02, 18:32)
1 - Hart - kopacz w kopalni. Kopie przy posągu beliara

Co zrobić aby otrzymać od Draksa zadanie z listem do palladynów? Mam już chyba wszystkie questy za sobą, a chcę się na 2 poziom dostać

Spoko, Pakar przylazł jak się przespałem. Pobiłem Ur-shaka i nie wiem czy to jednak dobrze czy źle bo nie chce ze mną rozmawiać

Tituf

Tituf

Użytkownicy
posty1481
Propsy813
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Tituf

Dark Saga PL
#107 2012-12-02, 21:20(Ostatnia zmiana: 2012-12-03, 09:19)

1. Obok są ogniste jaszczury. Doprowadzasz do walki między paladynem, a gadem i pomagasz gadowi.
Możesz spróbować też tak uciekać by doprowadzić nawróconego pod obóz tych dobrych paladynów. Może mu dowalą.

A oto moja historia.
Hurt zginął na początku drugiego może w końcu pierwszego rozdziału. Po tym jak wyzwoliłem kopaczy z łap orków okazało się, że facet jest potrzebny aby dalej ciągnąć grę!
Mam woja 90 siły, 80% jednoręczności bez dopalaczy, dwie wypite mikstury siły, ukończone wszystkie questy poboczne oprócz piedestałów. Ma kto savy z podobną postacią sprzed wykonania zadania Podróżnik?

Działam na polskiej wersji moda 1.0.0.4

-ognistych jaszczurów brak,a dobrzy paladyni lubią tych niedobrych-próbowałem...muszę chyba przyciągnąć armatę...
-ktoś kiedyś miał chyba taki problem:bardzo powolne bieganie i nie chodzi tu o nocne koszmary (swoją drogą jak je uleczyć),wczytuję wcześniejsze save gdzie było OK i też to samo!-uff n-te wczytanie pomogło i zaskoczył z biegiem-ale koszmary nadal aktualne

Magic

Magic

Użytkownicy
posty36
Propsy4
  • Użytkownicy

Magic

Dark Saga PL
#108 2012-12-02, 23:28(Ostatnia zmiana: 2012-12-03, 00:15)
nieaktualne, do kasacji.

Greg

Greg

Użytkownicy
posty60
Propsy8
  • Użytkownicy
jak wyszedłem z kopalni to nie mogę już do niej wrócić? Bo wrota są zamknięte.

Tituf

Tituf

Użytkownicy
posty1481
Propsy813
Profesjabrak
  • Użytkownicy
jak wyszedłem z kopalni to nie mogę już do niej wrócić? Bo wrota są zamknięte.
a kołowrotek z lewej jest?!

Greg

Greg

Użytkownicy
posty60
Propsy8
  • Użytkownicy
Dzięki. Nie zauważyłem go. Mam teraz inny problem. Jak wychodzę z kopalni nie odpala mi się filmik. Czy to jakiś bug czy co? Wczytywałem wcześniejszym zapis zanim wyszedłem z kopalni i filmiku dalej nie ma. Czy to w jakiś sposób może mi uniemożliwić grę? A kolejny problem to nie mogę znaleźć Zor-Toka i Gor-Hara.

Tituf

Tituf

Użytkownicy
posty1481
Propsy813
Profesjabrak
  • Użytkownicy
no ja wiem,że gra jest bez ograniczeń wiekowych...ale...pobiegaj trochę i znajdziesz

Dariusz

Dariusz

Użytkownicy
posty190
Propsy15
  • Użytkownicy
skąd wziąć 3 czarne perły ?? potrzebne mi do zadania " prezent od nekromanty " 1 juz mam , pytalem chyba wszystkich kupcow i nikt nie ma ;//

ZarzaPL

ZarzaPL

Użytkownicy
Nie.
posty445
Propsy83
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Nie.
Czy Bill z kopalni to ważna postać? Czy bez niej da się wyjść z kopalni?
I nie chodzi mi o zadanie "Zabić Bill'a". Tylko jak zwykle nasze "Kochane" NPC w tym modzie krzyczą "morderca" gdy kogoś pobijemy (Arena).
W moim przypadku jest to tylko Bill, i czy jest on ważną postacią, czy nie?

Dariusz

Dariusz

Użytkownicy
posty190
Propsy15
  • Użytkownicy
nie , nie jest wazna postacia , mozemy albo go zabic albo wydac zleceniodawce ( radze zrobic to drugie lepsze nagrody ) :)

Pawciow

Pawciow

Użytkownicy
posty533
Propsy70
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Czy Bill z kopalni to ważna postać? Czy bez niej da się wyjść z kopalni?
I nie chodzi mi o zadanie "Zabić Bill#msg1062393a". Tylko jak zwykle nasze "Kochane" NPC w tym modzie krzyczą "morderca" gdy kogoś pobijemy (Arena).
W moim przypadku jest to tylko Bill, i czy jest on ważną postacią, czy nie?
to raczej nie jest ważna postać, nie ma z nim dialogów, ale ja go nie ruszałem

Tituf

Tituf

Użytkownicy
posty1481
Propsy813
Profesjabrak
  • Użytkownicy
skąd wziąć 3 czarne perły ?? potrzebne mi do zadania " prezent od nekromanty " 1 juz mam , pytalem chyba wszystkich kupcow i nikt nie ma ;//
do zrobienia "uczeń nekromanty" a później handelek z czarnym magiem

Dariusz

Dariusz

Użytkownicy
posty190
Propsy15
  • Użytkownicy
do zrobienia "uczeń nekromanty" a później handelek z czarnym magiem
niestety to sie nie uda, nekromanta po podejsciu do niego atakuje mnie ;/ musialem zla odpowiedz mu dac na poczatku rozmowy i niestety ucieklem i zapisalem -,- nie ma ktos innego pomyslu na te perły ?

Tituf

Tituf

Użytkownicy
posty1481
Propsy813
Profesjabrak
  • Użytkownicy
to zabieraj się za czytanie na 100% masz odpowiedź w temacie

0 użytkowników
Do góry