To teraz takie pytanko - ma ktos jakis sposob na tych slug nekromanty co mi sie pojawiaja w 3 rozdziale na drodze?[...]przyzywaja trupy w nieskonczonosc 
Sposobów jest kilka, m.in:
- unikanie ich do momentu, aż napakujesz sobie postać
- atak z dużej odległości łukiem/kuszą w połączeniu ze sprytnym chowaniem się za drzewem
- używanie mocnych czarów z wyższych kręgów
Wiecie moze gdzie w poblizu obozu orkow znajde smoczy korzen i 3 korzenie lecznicze?
A dlaczego akurat w pobliżu ich obozu? Musisz szukać wszędzie, nie jest powiedziane, że w pobliżu obozu orków znajdziesz owe zioła.
EDIT cos spieprzyliscie ze spolszczeniem. W solucji jest napisanekorzeniach leczniczych, Lafer mowi o roslinach lecznicztch, a w dxienniku jest napisane o zielach leczniczych.
Dzięki za zgłoszenie błędu, w wersji 1.1 zostanie to naprawione.
Penetrowaliście uważnie obóz myśliwych? Nie znaleźliście czegoś podejrzanego?
Ja tam od razu zwróciłem na to uwagę :) Taki mini easter-egg.
A może mi ktoś powiedzieć ile i jakie zadania trzeba wykonać w obozie myśliwych bo myślę że twórcy nie wymagają wszystkich zadań.
Z moich obserwacji wynika, że trzeba wykonać prawie wszystkie zadania (max 1 lub 2 niewykonane).
Tak poza tym to ktoś skutecznie utrudnił grę blokując konsole, bo przecież "moda da się przejść bez kodów" :facepalm: ]
pomijając bugi uniemożliwiające grę to konstruowania nielogicznych questów nie da się wybaczyć. Chociażby niemożliwość wykopywania bryłek rudy po zostaniu najemnikiem orków, a jednocześnie zapotrzebowanie ich w innych etapach gry, lub w takiej sytuacji jak z tymi trofeami :[
Ja przeszedłem grę. Pawciow przeszedł. Bag... A z resztą, jakbym miał wymienić wszystkie osoby, które przeszły tego moda, to bym dostał pewnie mega warna za spam na forum. Chyba mój przekaz jest jasny?!
To teraz powiedz mi gdzie znajdę te trofea, bez konsoli - przecież skąd miałem wiedzieć że będzie to wymagane do ukończenia gry :(
Strażników krypty jest co najmniej 3 w całej grze. A co do rudogryzów, to prawdopodobnie gdzieś można znaleźć pojedyńcze szczypce (być może gdzieś w obozie myśliwych lub w samej kopalni).
Czy oby na pewno to ostateczna/dopracowana wersja moda? Żeby się nie okazało, że na darmo pobierałem 2GB.
Nie, to nie jest ostateczna dopracowana wersja moda.Mówiąc o polskiej wersji, mówimy o wersji 1.0.0.4, a już jest rosyjaka wersja 1.0.0.8, która eliminuje dość sporo błędów, bugów i niedopracowań. Ponadto ma się ukazać wersja 1.1 - teoretycznie pozbawiona wszelkich błędów/bugów. Kiedy wyjdzie, w możliwie jak najszybszym czasie zostanie wydana odpowiednia łatka polonizacyjna.