Sawik chciał zrobić bitwę dla wszystkich, a nawet nie jest świadomy tego, że prawie nikt tutaj nie bedzie umiał sprostać jej wymaganiom,
No kurwa zaraz jebnę, jak chciałem zrobić bitwę z zaniżonymi wymaganiami to kurwa zostałem okrzyknięty debilem, idiotą i nie wiadomo czym kurwa jeszcze, zrobiłem bitwę z "normalnymi" wymaganiami, jednak w tematyce której powinno podołać więcej osób i nagle kurwa "oni nie sprostają jej wymaganiom"?
Kurwa, WWZa zignorowałem, ale to już zwykłe czepienie się na siłę bo to kurwa ja. Weźcie zdecydujcie się czy zaniżanie wymagań to dobry czy kurwa zły pomysł, bo już mózgojeba dostaję.
Nie ma też co pierdolić "oni nie sprostają" bo trzy/cztery lata temu się cieszyliście z zrobienia domku do gothiczka, termin dany długi by każdy mógł w swoim czasie zrobić, a w razie potrzeby douczyć się tego czy tamtego, bo przecież w bitwach o to głównie chodzi nie? O doszkalanie się i szlifowanie umiejętności, chyba że wszystko co się dla was liczy to jebany pucharek i parę propsów.
Nikt nie będzie umiał sprostać jej wymaganiom? No kurwa, debilizm tego stwierdzenia aż boli i będę do tego nawracał zapewne jeszcze parę razy, co tam masz takiego trudnego? Wszystko co jest tam do wykonania to podstawy podstaw, takie modele są jednymi z pierwszych jakie się robi na różnych kursach gamedevu, bo są po prostu łatwe, a do i wykonania wykorzystuje się podstawowe polecenia, extrude, scale, rotate itp. Z czym mają mieć problem? Z UV? Z normalmapą? Jeżeli nie potrafią tego zrobić to najwyższa pora nadrobić zaległości, do wszystkiego są tutoriale, założę się że nawet tutorial do samego modelu futurystycznej broni by się znalazł, bo jak już wspomniałem to jest dość popularna tematyka.
Tak tym razem macie rację - pruję dupę, tak samo jak Buła się czepia byle się czepiać.