Gothic: Banda Quentina - dyskusja ogólna 3410055 7445

O temacie

Autor

Zaczęty 16.09.2012 roku

Wyświetleń 3410055

Odpowiedzi 7445

Psimgoth

Psimgoth

Użytkownicy
posty200
Propsy49
ProfesjaTester
  • Zbanowany
@Sewedir  trza było na początku użyć czaru sen na roscoe. Potem zanosisz pierścień laresa. Na końcu zadanie z baalem

Post połączony: 2017-07-31, 12:04
Czar se snem. Bezi mówi do laresa "ominąłem twoje straże" zyskujemy reputację.

Post połączony: 2017-07-31, 12:06
Sen albo urok. Zaraz pewnie zapytasz gdzie znajdę sen, bo ten od baala oruna zużylem. Pozwól że wyprzedze twoje pytanie. Sen znajduje się w pobliżu dwóch draxa i. Ratforda na wzniesieniu. Poradzisz. Sobie

Post połączony: 2017-07-31, 12:41
Piszę z telefonu więc przepraszam za błędy xd

Kruk666

Kruk666

Użytkownicy
posty39
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Kruk666 uruchom grę jako administrator. Wgraj przy okazji systempacka 1.1 i pokombinuj

Post połączony: 2017-07-29, 14:30
@blackero Filke z krwią białego wilka znajdziesz w samym białym wilku gdy go zabijesz. utarte nasiona ogniociernia możesz sam utrzeć. Rozdrabniacz jest tam gdzie Cor calom. Butelkę rtęci kupisz u npc. Poza tym jedna butelka rtęci jak sie nie myli znajduje w skrzynce tam gdzie jest polanka nad opuszczoną kopalnią za geraltem w dół.
System Packa mi nie chce zainstalować, nie wiem czemu, podaję folder z grą i nic...
Popróbuję z tym administratorem, dzięki

Psimgoth

Psimgoth

Użytkownicy
posty200
Propsy49
ProfesjaTester
  • Zbanowany
Outlander podeślę Ci 50 zł jak coś. Tylko napisz w jakiej sieci masz to ci kupie doładowanie. Mam nadzieję że to cie zmotywuje :)

Musi chcieć ci się zainstalowac.  Masz wgranego playerkit? Pobierasz 1.1 systempacka. Wyślij screena pomogę Ci z Tym. Bez systempacka możesz mieć pasek u góry jeśli nasz win 8

Post połączony: 2017-07-31, 14:49
Nie wspomnę se er strasznie długo się ładuje bez systempacka, ma też mniejsze fpsy.

blackero

blackero

Użytkownicy
posty232
Propsy13
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

Psimgoth

Psimgoth

Użytkownicy
posty200
Propsy49
ProfesjaTester
  • Zbanowany
poprawiłem na 1.4.91 * sorki mój błąd.

blackero

blackero

Użytkownicy
posty232
Propsy13
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Jak mogę zdobyć lub kupić butelkę rtęci?

gothic1210
  • Gość
Outlander podeślę Ci 50 zł jak coś. Tylko napisz w jakiej sieci masz to ci kupie doładowanie. Mam nadzieję że to cie zmotywuje :)

Musi chcieć ci się zainstalowac.  Masz wgranego playerkit? Pobierasz 1.1 systempacka. Wyślij screena pomogę Ci z Tym. Bez systempacka możesz mieć pasek u góry jeśli nasz win 8

Nie wspomnę se er strasznie długo się ładuje bez systempacka, ma też mniejsze fpsy.

Podeślij 20 zł z orange na PW to ci jeszcze dzisiaj wydam patcha który usuwa zadanie ze zdradzeniem Noweg Obozu.

Psimgoth

Psimgoth

Użytkownicy
posty200
Propsy49
ProfesjaTester
  • Zbanowany
Nie no, nie wydawaj tego patcha XDDDD akurat to jest super zrobione (wiem że nie zamierzałeś ale Ci wyszło)  Jak będę miał hajs, to podeślę Ci 50  zł do orange  xd. Zbierzemy donate około 200 zł i wydamy patcha gdzie usuniemy bugi i dodamy kilka nowych drobnych zadań :) O ile będziesz chciał. Masz moje słowo że dam Ci te 50 zł, ale poczekaj cierpliwie kilka dni

Post połączony: 2017-07-31, 15:36
Użytkownik 'gothic1210' zablokował twoją prywatną wiadomość.

A szkoda bo chciałem CI 100 zł wysłać, ale jak sobie chcesz...

gothic1210
  • Gość
nie wariuj świrze, stówy nie chcę. mówiłem 2 dychy. kto wie komu byś zajebał. odblokowałem.

Psimgoth

Psimgoth

Użytkownicy
posty200
Propsy49
ProfesjaTester
  • Zbanowany
to muszę lecieć do sklepu ;D jak już będę miał podeślę Ci.

WinterKing Kereth

WinterKing Kereth

Gry (themodders@telegram)
posty501
Propsy795
Profesjabrak
  • Gry (themodders@telegram)
To jest jakiś kabaret, czy gdzie ja jestem? :lol2:

Psimgoth

Psimgoth

Użytkownicy
posty200
Propsy49
ProfesjaTester
  • Zbanowany
@gothic1210  co do gildii... dobra strollowałeś mnie ;x

gothic1210
  • Gość

Psimgoth

Psimgoth

Użytkownicy
posty200
Propsy49
ProfesjaTester
  • Zbanowany
no to znaczy że thorus reaguje jak ma sie szkodnika albo maga wody....

Post połączony: 2017-07-31, 18:52
ale... od siebie mogę dodać że gdy zdradzamy nowy obóz i zabiera nam tego Kreta, to nie idziemy od razu do Gomeza po Cienia. Zostajemy kopaczem, zrobimy więcej zadań , zaniesiemy liste do nowego obozu, ukończymy też zadanie "test zaufania" no i jako kopacz dostaniemy kilka zadań no i potem możemy zostać Cieniem. No ale gratuluję, że przewidziałeś że ktoś będzie chciał magiem wody iść do thorusa ;x

Kruk666

Kruk666

Użytkownicy
posty39
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Podstawkę G1 w oknie mi dawało (mam W10...) nie wiem co robić, do SystemPacka...mam zaznaczony folder z grą i nic...nie wiem co źle robię...

Post połączony: 2017-07-31, 19:02
Z Mrocznymi Tajemnicami też mam Access Violation, a włączam przez GothicStartera...
Ostatnie pytanie-
Najpierw instalować mody a potem GothicStarter SystemPack itd czy najpierw Fix, Packi i Gothic Starter?

Post połączony: 2017-07-31, 19:09
Nie wspominając o Białym Ekranie z Dx11...

Psimgoth

Psimgoth

Użytkownicy
posty200
Propsy49
ProfesjaTester
  • Zbanowany
@gothic1210  Można 2 razy zostać kretem XDDD - po odebraniu gildii kreta przez thorusa, możemy ponownie dołączyć do kretów. Niestety dublującego się questa z Flintem u Okyla nie ma ;xxxx

gothic1210
  • Gość
leć to napisz sylwii na streamie, niech tak zrobi xd

Psimgoth

Psimgoth

Użytkownicy
posty200
Propsy49
ProfesjaTester
  • Zbanowany
mówiłem XD Mówiła że nie lubi bugować gildii. Powiedziałem jej też że outlander w najnowszym patchu psuje zabawe Psimgothowi. Poza tym, sylwia dołączyła do obozu bractwa. Najlepiej mi się grało na wersji 1.4.8 bo wtedy nie było przypisanych tyle zadań do określonej gildii. A już zupełnie mi się najubardziej podobało jak to Quentin mianował nas bandytą ;xxx złote czasy.

gothic1210
  • Gość
nie wrócą xD sorry pismek, ale muszę być twardy w pewnych kwestiach

Psimgoth

Psimgoth

Użytkownicy
posty200
Propsy49
ProfesjaTester
  • Zbanowany
CZEMU Psimek, a nie Psimgoth? Skąd znasz moją ksywkę?

0 użytkowników
Do góry