Gothic: Banda Quentina - dyskusja ogólna 3414243 7445

O temacie

Autor

Zaczęty 16.09.2012 roku

Wyświetleń 3414243

Odpowiedzi 7445

WinterKing Kereth

WinterKing Kereth

Gry (themodders@telegram)
posty501
Propsy795
Profesjabrak
  • Gry (themodders@telegram)
Weź nie pierdol. Zachowujesz się w ten sam sposób co psimgoth i nikt nie ma co do tego wątpliwości. Nawet w udawaniu jesteś chujowy.

Digger

Digger

Użytkownicy
posty32
Propsy17
Profesjabrak
  • Zbanowany
Nikogo przy tym nie obrażam, wręcz przeciwnie. Zgłaszam błąd jaki znalazłem w grze. To wszystko.  Modyfikacja jest jedną z najlepszych jak nie najlepszą do gothica1

WinterKing Kereth

WinterKing Kereth

posty501
Propsy795
Profesjabrak
Wskaż, gdzie Cię obrażałem. Śmiało.

Digger

Digger

Użytkownicy
posty32
Propsy17
Profesjabrak
  • Zbanowany
@WinterKing Kereth  Nie powiedziałem że obrażasz mnie. Ja Ci tlyko mówię że Psimgoth ma prawo być na tym forum, w dodatku znalazł dosyć RZADKI błąd. Zgłosił, przywitał się z modem, podziękował.

WinterKing Kereth

WinterKing Kereth

posty501
Propsy795
Profesjabrak
Gdybyś czytał uważnie, to byś widział, że Outlander nie chce tutaj psimgotha czyli Ciebie.

Digger

Digger

Użytkownicy
posty32
Propsy17
Profesjabrak
  • Zbanowany
nawet jeśli staram się mu pomóc i znaleźc błędy w grze?

WinterKing Kereth

WinterKing Kereth

posty501
Propsy795
Profesjabrak
Ale to nie są błędy. To jest szukanie dziury w całym.

gothic1210
  • Gość
Kereth daj mu spokój
psimek chcesz to sobie błędy wpisuj ale ja ci tylko mówię że nie będę poprawiać nic

Digger

Digger

Użytkownicy
posty32
Propsy17
Profesjabrak
  • Zbanowany
Gothic1210 a czy mógłbym za Ciebie poprawić wszystkie błędy?

gothic1210
  • Gość
No możesz ale oznacz swoją wersję tak żeby było widać że to twoja przeróbka
nazwij to np submod tibijski żeby ludzie nie myśleli że to mój patch

Digger

Digger

Użytkownicy
posty32
Propsy17
Profesjabrak
  • Zbanowany
@gothic1210 ja CI proponuję zablokować możliwość zdradzania obozu z kreta na cienia itp... Nie będzie możliwości bugowania. Wilk syty i owca cała.

Post połączony: 2017-07-30, 11:50
najlepiej usuń to zadanie, albo zastąp innym. Albo po prostu Flinta trzeba zabić i tyle.

Post połączony: 2017-07-30, 11:51
@gothic1210 mam wrażenie że jesteś na mnie zły że znalazłem tego buga...

Post połączony: 2017-07-30, 11:56
Mówiłem też Ci o tym że mógłbyś dodać zadanie jak np ten najlepszy kowal pod barierą Tho coś tam (tam blisko cavalorna) mógłby nam zabrać uriziela w końcowej fazie np wtedy gdy chcielibyśmy by nam przerobil miecz. Potem byś go ukrył w czeluściach górniczej doliny i gdybyśmy go znaleźli byłaby epicka walka. Mówię Ci, to najlepsza modyfikacja do gothica 1 było tyle patchy więc warto zrobić coś czym można było jeszcze zaskoczyć gracza gdy zdecyduje się zagrać na nowo.

Post połączony: 2017-07-30, 12:06
no i się obraził... bo znlazłem bug z gildiami -.-

WinterKing Kereth

WinterKing Kereth

posty501
Propsy795
Profesjabrak
no i się obraził... bo znlazłem bug z gildiami -.-

Po prostu wyszedł z forum. Człowieku, ogarnij się.

Sewedir

Sewedir

Użytkownicy
Kozak z Jarkendaru
posty28
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kozak z Jarkendaru
Mam takie pytanie czy jako bandyta, mogę się jakoś dostać do zamku. Zarówno na dziedziniec jak do siedziby gomeza.

Live or die as long battle is worthy and honor is gained.

Dnc

Dnc

Użytkownicy
posty73
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Próbowałeś zdjąć pancerz? Może się uda bez

Ponawiam moje pytanie z innego tematu.
Jak źle porozmaeialem z Draxem to zamykam sobie możliwość dołączenia do bandytów? Chodzi o pierwszy dialog gdy trzeba wspomnieć o Bulice

Psimgoth

Psimgoth

Użytkownicy
posty200
Propsy49
ProfesjaTester
  • Zbanowany
Tak, będąc bandyta możesz dostać się do zamku. Jeśli zjebiesz dialog na początku, zablokujesz możliwość dostania bandyta. Ale mam lepszy pomysł. Zbuguj sobie gildie. Zostań najemnikiem zrób ile się da zadań w nowym obozie i idź do starego obozu

Post połączony: 2017-07-31, 08:17
Albo za nim zostaniesz bandyta zostań magiem wody wbij 5 krąg magii i w 2 rozdziale bądź 3 idź do thorusa a on ci wywali gildie (zadanie z flintem jako kret) potem idź do draxa i zostaniesz bandyta z magia xd swoją drogą ciekawe czy nektomanta idzie zostać

Dnc

Dnc

Użytkownicy
posty73
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dobra dzięki, ale nie będę bugowal gildii.
gdy pogadam odpowiednio z Draxem to do innych gildii już nie dołączę, tak?

Psimgoth

Psimgoth

Użytkownicy
posty200
Propsy49
ProfesjaTester
  • Zbanowany
Pogadać na spokojnie możesz. Po wykonaniu 3 zadań i powiedzenia ostatecznie "chce zostać bandyta" zablokujesz sobie możliwość dołączenia do innych gildi. Ale za nim toż robisz zostań kretem porob parę zadań odprowadz flinta thorus zabierze ci gildie kreta i dołącz wtedy do bandytów. Zawsze więcej z gry wyciągniesz :)

Post połączony: 2017-07-31, 10:30
Ja osobiście radziłbym w 2 rozdziale do bandytów dołączyć. Bandyta z magia to byłaby ciekawa sprawa. Dziś pokombinuje z tymi gildiami. Mój plan jest taki

-kret
-szkodnik
-najemnik
-nowicjusz
-strażnik światynny
-guru
3 rozdział
-cień
-strażnik
- mag ognia
- mag wody
- nektomanta.

Zobaczę czy tak się da

Post połączony: 2017-07-31, 10:32
Wy się pytacie po co to robię... Żadnych bugow to nie wywołuje. Nie raz bugowalem gildie. Outlander i tak z wersji na wersję okrajal modyfikacje a dzięki mnie możecie sobie ją wydłużyc tzw rozgrywkę. Po co jeść tylko z jednej miski?

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
Pogadać na spokojnie możesz. Po wykonaniu 3 zadań i powiedzenia ostatecznie "chce zostać bandyta" zablokujesz sobie możliwość dołączenia do innych gildi. Ale za nim toż robisz zostań kretem porob parę zadań odprowadz flinta thorus zabierze ci gildie kreta i dołącz wtedy do bandytów. Zawsze więcej z gry wyciągniesz :)

Nie wyciagniesz z gry tylko zbugujesz. @Dnc szkoda psuć sobie rozgrywki takim podejściem jak psimgoth.

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

Psimgoth

Psimgoth

Użytkownicy
posty200
Propsy49
ProfesjaTester
  • Zbanowany
To nie jest bugowanie. To że thorus zabierze ci kreta to jest akurat normalne. Okej, jak z szkodnika bądź wyżej to wtedy jest to bugowanie. Zdradzasz nowy obóz jako kret. Dozwolone.

Post połączony: 2017-07-31, 10:35
I. Werewolf żadnych bugow czy błędów w grze to nie wywoła. Dołączyłem do gomeza w 3 rozdziale jaki cień i było spoko. Ukończyłem grę z 40 poziomem bo Wycislem z gry więcej niż się dało.

Post połączony: 2017-07-31, 10:36
Outlander to mój ulubiony modder. Zrobił kawał dobrej roboty, dał mi sporo frajdy. Zawsze z chęcią mogę mu pomóc jeśli by tej pomocy chciał.

Sewedir

Sewedir

Użytkownicy
Kozak z Jarkendaru
posty28
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kozak z Jarkendaru
Tak, będąc bandyta możesz dostać się do zamku. Jeśli zjebiesz dialog na początku, zablokujesz możliwość dostania bandyta. Ale mam lepszy pomysł. Zbuguj sobie gildie. Zostań najemnikiem zrób ile się da zadań w nowym obozie i idź do starego obozu

Post połączony: 2017-07-31, 08:17
Albo za nim zostaniesz bandyta zostań magiem wody wbij 5 krąg magii i w 2 rozdziale bądź 3 idź do thorusa a on ci wywali gildie (zadanie z flintem jako kret) potem idź do draxa i zostaniesz bandyta z magia xd swoją drogą ciekawe czy nektomanta idzie zostać
Bo jak odprowadzam flinta, do starego obozu i wstępuje do laresa aby się przyłączyć do szkodników to ciągle mi mówi ,że mam za małą reputację. Zrobiłem zadanie z podstawki odnośnie rudy.
Byłbym wdzięczny za pomoc w czym tkwi problem.
Dzięki z góry.

Live or die as long battle is worthy and honor is gained.

0 użytkowników
Do góry