Gothic: Banda Quentina - dyskusja ogólna 3413794 7445

O temacie

Autor

Zaczęty 16.09.2012 roku

Wyświetleń 3413794

Odpowiedzi 7445

Duch

Duch

Użytkownicy
posty68
Propsy111
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
Obrażenia od łuku zawsze regulowała zręczność.
Aby ukończyć tego questa musisz zabić wszystkich strażników i tego robotnika oraz zabrać wszystkie dokumenty.

krzysztoff8

krzysztoff8

Użytkownicy
posty19
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
To dobrze, że mam zapis sprzed misji, choć trochę już porobiłem innych rzeczy. Myślę, że to zadanie powinno być jakoś inaczej poprowadzone.

Na pewnym brzegu, znalazłem ciało nowicjusza z podpisem topielec i miał kilka rzeczy w tym sztabkę złota, ktoś coś?

POMIDOROWA JEST CHUJOWA. TWIERDZĘ TAK, PONIEWAŻ JESTEM MAC DUPEM I MI ONA NIE SMAKUJE, WIĘC ONA DLA WSZYSTKICH JEST CHUJOWA.

majster1994

majster1994

Użytkownicy
posty2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jest możliwość że ktoś odpowie mi na pytanie... ? 3 posty wyżej o marvin

Buber

Buber

Użytkownicy
posty25
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Z tego co czytałem marvin jest wyłączony w tym modzie

krzysztoff8

krzysztoff8

Użytkownicy
posty19
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Ja wpisuję marvin i mi działa.

POMIDOROWA JEST CHUJOWA. TWIERDZĘ TAK, PONIEWAŻ JESTEM MAC DUPEM I MI ONA NIE SMAKUJE, WIĘC ONA DLA WSZYSTKICH JEST CHUJOWA.

Mihau

Mihau

Użytkownicy
posty3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam, pomógłby mi ktoś i podałby kody na przedmioty potrzebne do ukończenia misji Transport do kopalni, ponieważ podczas jej robienia tragarze uciekli i nie wiem jak zrobić tą misję ;/

krzysztoff8

krzysztoff8

Użytkownicy
posty19
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Ja chyba znowu dostałem buga. Jestem w 1 rozdziale, wziąłem zadanie od Quentina, szpieg na bagnie. Później przebiegałem sobie obok Artegora i krzyknął, że jestem bandyta i w sumie mogę wejść do kopalni. W środku pogadałem ze strażnikami świątynnymi. Poszedłem do Quentina. A bezi zaczął mówić, że rozmawiał z cor kalomem, oddał mu jaja królowej pełzaczy i coś tam jeszcze. Ja nawet nie byłem na bagnie jeszcze. Żeby się nie okazało, że przez to mi się coś zablokowało potem ;x.

Duch

Duch

Użytkownicy
posty68
Propsy111
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
@Mihau - wczytaj zapis przed i zabij tragarzy najpierw lub nowa gra, lecisz do zamku w SO i patrzysz na kody tragarzy. Zapisujesz je, wczytujesz zapis i przyzywasz ich. Zresztą jeśli dobrze pamiętam, to ci tragarze po jakimś czasie wracają w miejsce gdzie stali w lesie.

@krzysztoff8 - nie spotkałem takiego błędu grając w ER. Będąc szpiegiem na bagnie najpierw robisz quest z kamieniem ogniskującym (trzeba odnieść zapłatę Quentinowi), później robisz zadania z posłańcem, jajami pełzaczy i almanachem. Po tym wszystkim wracasz do Quentina.

krzysztoff8

krzysztoff8

Użytkownicy
posty19
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
No własnie, a ja na bagnie nie byłem nawet, a miałem zdobyć jakieś 2k rudy. Może teraz będe, mógł dalej :p, bo zadanie zaliczyło...

revynar

revynar

Użytkownicy
posty120
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy pójście z Kosą do Wolnej Kopalni robi ze mnie automatycznie członka Nowego Obozu?

Procesor: Intel Core i5-4690k
Karta graficzna: Asus GeForce GTX 980 Strix
RAM: 8GB (do użytku 7,91)
System: Windows 10

krzysztoff8

krzysztoff8

Użytkownicy
posty19
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Nie. On cię zaprowadzi tylko do kotła.

revynar

revynar

Użytkownicy
posty120
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
A jeśli zostanę kretem to mogę przystąpić jeszcze go innego obozu czy to już jest wybór NO?

krzysztoff8

krzysztoff8

Użytkownicy
posty19
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Gdzieś tutaj było to opisane wszystko, spróbuj znaleźć, albo przez Google. Wydaję mi się że tylko NO.

angarus

angarus

Użytkownicy
posty92
Propsy26
  • Użytkownicy
A jeśli zostanę kretem to mogę przystąpić jeszcze go innego obozu czy to już jest wybór NO?

Będzie wtedy jeszcze opcja dołączenia do SO, ale członkiem Bractwa już nie zostaniesz

krzysztoff8

krzysztoff8

Użytkownicy
posty19
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Podbijać siłę, czy zręczność, do wyższych obrażeń od łuku?

Mihau

Mihau

Użytkownicy
posty3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Duch Wykodowałem tych tragarzy na swoim save'ie lecz nie mają oni żadnych itemków ;/

krzysztoff8

krzysztoff8

Użytkownicy
posty19
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Musisz zacząć raczej od nowa. No ja miałem podobnie, powinno coś się dać z tym zrobić.

Podbijać siłę, czy zręczność, do wyższych obrażeń od łuku?
? A i to, że czasem nie trafiam to też wina małej zręczności?

revynar

revynar

Użytkownicy
posty120
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gdzie znajduje się Bal Lukor? Czy opłaca się inwestować w alchemię? Chodzi o to czy się zwróci zainwestowane PN w eliksirach dodających np. siłę.

krzysztoff8

krzysztoff8

Użytkownicy
posty19
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Bal Lukor to ten od wilków i bandytów? Jest na platformie między 2 namiotami.

spec666

spec666

Użytkownicy
posty7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
w 1 rozdziale baal lukor siedzi obok chaty cor caloma

Mam takie zapytanie. Odbilem Wolna Kopalnie, zrobilem ulu mulu, a nadal nie moge wejsc do swiatyni sniacego. Mam zwoj teleportacji, ktorego nie moge uzyc i posazek sniacego podpi... orkowym szamanom, nadal dzwignia ani drgnie. Cos mi sie wydaje (choc moge sie mylic) ze po zrobieniu ulu mulu powinien wskoczyc 5 rozdzial, a nadal mam 4... ogarnal ktos tego Buga? nie chce zaczynac gry od nowa...

0 użytkowników
Do góry