O temacie
Autor
Zaczęty 16.09.2012 roku
Wyświetleń 2824592
Odpowiedzi 7424
VergilSparda
kwaril
GaroK
Malxik
2x up w grze są książki które opisują czego potrzeba, do kupienia np. u Riordiana.Up Coś źle wpisujesz bo konsola normalnie działa.
Witam. Czy istnieje sposób na włączenie konsoli do kodowania gry w edycji rozszerzonej klasyczne "b marvin b" nie działa. Czy jest ktos kto mógł by mi pomóc?
Wilkor
kush0
fangothica12
Dzięki za pomoc konsola działa ;) Trzeba sie czasem po prostu namęczyć włączyć wyłączyć ekwipunek (czemu nie wiem).Ale mam tutaj kolejne pytanie czy istnieje jakas możliwosc na przywołanie Clawa mysliwego. Podczas misji dla niego aby załatwić mu lekarstwo zniknął mi i a czas na jego odnalezienie leci i nie moge go znaleźć ma ktos jakis pomysł?
Jak Spi a ja go nie widziałem i biegałem na kodzie K w tę i z powrotem sprawdzać czy on moze gdzies na drodze nie stoi to mnie zastrzelcie zaraz sprawdzam ;) Dzięki za pomoc z góry.
pawbuj
Myślę, że to ze skipowaniem to bug gry. Czasem też mi się pojawia przy pojedynczych kwestiach. Ze ścierwojadami również zdarzają się jakieś bugi, ale przyzwyczaiłem się, że AI jest zjebane w tej grze.
Nethius
Lehona
CytujMyślę, że to ze skipowaniem to bug gry. Czasem też mi się pojawia przy pojedynczych kwestiach. Ze ścierwojadami również zdarzają się jakieś bugi, ale przyzwyczaiłem się, że AI jest zjebane w tej grze. Robię ala fix moda do G1 na ikariusie & lego. na razie tych błędów nie mam, ale nie mam aktywnych FF, więc tu jest pies pogrzebany. @Lehona mysli nad Semi - Lego g1/g2. To nie są bugi gry.
wareldin
Simon Said Moderator
Lokson