O temacie
Autor
Zaczęty 16.09.2012 roku
Wyświetleń 3420369
Odpowiedzi 7445
Jao
Thalias
XiriokPl
gothic1210 Gość
Werewolf
- w ofercie Stanleya pojawiły się składniki alchemiczne uzupełniane co rozdział (drobne ilości)- wzrost cen składników alchemicznych- żeby pochwalić się kontaktami Gomezowi trzeba je faktycznie mieć- spadek cen najpopularniejszych ziół - Fortuno nie daje prezentów jeśli dołączymy do innego obozu niż bractwo- naprawiony błąd z podaną złą ilością PN za naukę po przeskoczeniu progu- naprawa błędu który niektórym graczom może uniemożliwić zostanie najemnikiem w drugim rozdziale- zablokowano możliwość zostania najemnikiem w pierwszym rozdziale- naprawiono błąd z handlem u Cronosa- Gilberta nie można już zaprowadzić do bractwa (w miejscu w którym jest pełni dość ważną rolę)- gdy wyprowadzamy Flinta z obozu nie zaczepia nas Jarvis tylko jego kumpel, dialog został zmieniony tak żeby pasował nawet po buncie - pod klawiszem P dostępne jest menu zdolności myśliwskich (wcześniej było jako przedmiot w ekwipunku)- zmieniony wygląd lorda Mertinosa- lordowie zostali wzmocnieni
Psimgoth
Fayors
Duke Nukem Gry (themodders@telegram)
Witam wszystkich. Nie mam czasu być na bieżąco, więc zadam pytanie. W najbliższym czasie będą jakieś patche? Planowane jest jeszcze dodanie jakichś nowości itp.? Bardzo chcę wrócić do ER ale chcę mieć pewność czy nie jest w planach dodanie czegoś nowego do ER, co mogłoby urozmaicić rozgrywkę
Blaster
bojka222
Bal-Sagoth