Gothic: Banda Quentina - dyskusja ogólna 3168715 7440

O temacie

Autor

Zaczęty 16.09.2012 roku

Wyświetleń 3168715

Odpowiedzi 7440

saint269

saint269

Użytkownicy
posty109
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Będzie  wychodził nowy patch poprawiający inne bugi?

Zohrokey

Zohrokey

Użytkownicy
Buggerfall
posty138
Propsy51
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Buggerfall
Będzie  wychodził nowy patch poprawiający inne bugi?

Raczej nie

Steam

System operacyjny: Windoors 10 Home (64-bitowy)
GeForce GT 740M
8GB RAM
Intel i5-3317U/1.70GHz CPU

tuldor88

tuldor88

Użytkownicy
Spamer, hejter, męczydupa
posty187
Propsy41
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Spamer, hejter, męczydupa
- Duże koło zębate (Cytadela Magnata)
- Złamany wytrych
- Oddech śniącego (skręt z bagiennego ziela, chata Sekty Śniącego)
- Amulet orków (Cmentarzysko orków)

Ktoś mi powie czy powyższe maja jakiekolwiek zastosowanie? Trzymam toto w Ekwipunku i nie wiem po co a nie chciałbym sprzedawać jeśli potem trzeba będzie odkupywać...

UnknownJAY

UnknownJAY

Użytkownicy
posty41
Propsy2
ProfesjaGrafik 2D
  • Użytkownicy
- Złamany wytrych

Ktoś mi powie czy powyższe maja jakiekolwiek zastosowanie? Trzymam toto w Ekwipunku i nie wiem po co a nie chciałbym sprzedawać jeśli potem trzeba będzie odkupywać...

Nie znalazłem zastosowania dla niego żadnego w trakcie grania w ER, sprzedalem

- Złamany wytrych
 Nie znalazłem zastosowania dla niego żadnego w trakcie grania w ER, sprzedałem

Jak jesteś członkiem obozu bractwa  to masz zadanie żeby znaleźć  dilera który je będzie sprzedawał,  NO nowicjusz kolo Laresa, lecz wpierw musisz pogadać z kolesiem kolo tej chatki.

Nie znalazłem zastosowania dla niego żadnego w trakcie grania w ER, sprzedałem

I dodam ze mogą być użyteczne jeśli gra się właściwa gildia, lecz nie koniecznie.

One i tak wrócą, jeśli się nimi nie zajmiesz jak należy !!..!!

Siekiera

Siekiera

Użytkownicy
posty55
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Mam pytanie [UWAGA SPOJLER], bo wykonuje zadanie "Poszukiwania Rączki", i tak rozmawiałem już z Dexterem i Diego przeszukałem dom Rączki znalazłem klucz do skrzyni, otworzyłem skrzynie znalazłem jakieś niepotrzebne itemy i księge o zamkach do skrzyń przeczytałem wpis w dzienniku i nie wiem co robić. Ktoś pomoże ??

EDIT:Przepraszam nie ta podkategoria do ER  :facepalm: Sorry za zaśmiecanie głównego wątku zaraz napiszę w podkategorii "Problemy z zadaniami"  :redface:

quentin123

quentin123

Użytkownicy
posty154
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam was ponownie !

Nadal waham się jaki obóz mam wybrać, mianowicie Stary Obóz czy Obóz Bractwa. 
Nie mam tyle czasu aby grać 2x, dlatego prosze o konretną radę.

Korci mnie Obóz Bractwa Śniacego, w G1 podstawce był on pominiety bardzo.
Warto teraz do niego wstapic? Misje sa naprawde tajemnicze i ciekawe tak jak pisze w zapowiedzi ? ? ?  :)

Draquer

Draquer

Użytkownicy
Problematyk :F
posty360
Propsy23
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Problematyk :F
Edycja Rozszerzona daje Ci przede wszystkim możliwość zostania guru, w SO zostania magnatem. Od siebie nie mogę za dużo dodać o tych dwóch gildiach ponieważ grałem jedynie bandytą. Zadaj sobie pytanie czy wolisz wojownika, czy maga, jeżeli wojownika to idź na magnata, oczywiście zostać świątynnym strażnikiem też możesz, ale jak już grasz w tego moda to korzystaj z niego, więc dla maga polecam guru.

Spoiler
#include<iostream>
using namespace std;

int main()
{
      cout << "Hello theModders" <<endl;
      return 0;
}

UnknownJAY

UnknownJAY

Użytkownicy
posty41
Propsy2
ProfesjaGrafik 2D
  • Użytkownicy
Edycja Rozszerzona daje Ci przede wszystkim możliwość zostania guru, w SO zostania magnatem. Od siebie nie mogę za dużo dodać o tych dwóch gildiach ponieważ grałem jedynie bandytą. Zadaj sobie pytanie czy wolisz wojownika, czy maga, jeżeli wojownika to idź na magnata, oczywiście zostać świątynnym strażnikiem też możesz, ale jak już grasz w tego moda to korzystaj z niego, więc dla maga polecam guru.

Zostanie Magnatem nie jest już aktualne od paru wersji na pierwszej stronie jest napisane, SO jest w porządku ale zgraj obozem bractwa jest dużo ciekawszy niż w podstawówce sam gram i polecam a w nim awansuje sie nie tak jak w SO bo Guru zostaje się po awansie na strażnika świątynnego.

quentin123

quentin123

Użytkownicy
posty154
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Aha, rozumiem.

Wiec chyba ciekawiej bedzie w obozie bractwa zagrać :)

Dzieki za pomoc koledzy.

Komachi

Komachi

Użytkownicy
posty271
Propsy17
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czesc. Kto może nauczyć nas pozyskiwania klow trolla ziemnego? Bo mi na bron jest potrzebny. Z góry dziekuje ;)

VergilSparda

VergilSparda

Użytkownicy
posty239
Propsy50
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Obóz myśliwych z SO. Idąc drogą na orkową arenę będą po prawej stronie za stadem zębaczy.

Komachi

Komachi

Użytkownicy
posty271
Propsy17
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Siekiera

Siekiera

Użytkownicy
posty55
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Ponawiam pytanie Mam pytanie [UWAGA SPOJLER], bo wykonuje zadanie "Poszukiwania Rączki", i tak rozmawiałem już z Dexterem i Diego przeszukałem dom Rączki znalazłem klucz do skrzyni, otworzyłem skrzynie znalazłem jakieś niepotrzebne itemy i księge o zamkach do skrzyń przeczytałem wpis w dzienniku i nie wiem co robić. Ktoś pomoże ??  Bo chyba podkategoria "Problem z zadaniami" dostała raka i wszyscy o niej zapomnieli :v.

saint269

saint269

Użytkownicy
posty109
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
1. Gdzie mogę znaleźć przepis na miksturę potęgi i władzy?
2. Nie mogę zrobić mikstury siły bo nie mam składników a mam wszystkie składniki kociankę nasiona ogniociernia itd. o co chodzi?

Necro59

Necro59

Użytkownicy
Nekromanta
posty1002
Propsy98
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Nekromanta
Musisz mieć całego ogniociernia.

"Jestem NAJLEPSZYM Nekromantą na świecie, jedynym władcą podziemi, ożywieńców, i demonów... Dziwko!"

PC, na którym siedzę:

Karta Graficzna: GeForce GTX 550Ti
Procesor: Intel(R) Core(TM) Quad CPU Q9300 @ 2.50GHz
Pamięć: 3,00GB pamięci RAM (użyteczne 3,00 GB)
System Operacyjny: Windows 7 Ultimate.

saint269

saint269

Użytkownicy
posty109
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Już nie mam całego ogniociernia ;( poszło wszystko na marne!

UnknownJAY

UnknownJAY

Użytkownicy
posty41
Propsy2
ProfesjaGrafik 2D
  • Użytkownicy
2. Nie mogę zrobić mikstury siły bo nie mam składników a mam wszystkie składniki kociankę nasiona ogniociernia itd. o co chodzi?

Jak dobrze pamiętam Mag Wody Riordian ma księgę z tymi przepisami, sprawdź  :ok:
A co do ogniociernia sprawdź handlarzy  któryś powinien mieć jakieś na sprzedaż i przeszukaj dokładnie kolonie jakieś znajdziesz na pewno. A nic nie poszło na marne bo utarte nasiona przydadzą się do władzy lub potęgi takze nie martw się :ok:   

Post połączony: 2016-03-07, 20:54
Ponawiam pytanie Mam pytanie [UWAGA SPOJLER], bo wykonuje zadanie "Poszukiwania Rączki", i tak rozmawiałem już z Dexterem i Diego przeszukałem dom Rączki znalazłem klucz do skrzyni, otworzyłem skrzynie znalazłem jakieś niepotrzebne itemy i księge o zamkach do skrzyń przeczytałem wpis w dzienniku i nie wiem co robić. Ktoś pomoże ??  Bo chyba podkategoria "Problem z zadaniami" dostała raka i wszyscy o niej zapomnieli :v.

Idz do NO i pogadaj z Silasem w karczmie na jeziorze bo on chciał jemu coś ukraść  i powinno truchło Rączki się pokazać tam  o odpowiedniej godzinie raczej,  chyba nie w dzień tylko jakoś wieczorem albo po północy musisz posprawdzać to bo ostatni raz robiłem ta misje z rok temu dobre. Na pewno trup będzie w tej karczmie ;)

saint269

saint269

Użytkownicy
posty109
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Riordian nie ma księgi z przepisami na miksture potęgi i władzy. Jestem nadal w III rozdziale

Siwriss

Siwriss

Użytkownicy
posty28
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Riordian nie ma księgi z przepisami na miksture potęgi i władzy. Jestem nadal w III rozdziale
ma dopiero w 4 z tego co pamiętam
jest chyba tylko ogniocierń i roztarty ogniocierń

Duke Nukem

Duke Nukem

Gry (themodders@telegram)
Król Duke Nukem
posty826
Propsy422
ProfesjaNierób
  • Gry (themodders@telegram)
  • Król Duke Nukem
1. Czy kostury wymagają many czy siły i czy dają jakieś dodatkowe bonusy ?
2. Czy w wersji 1.451 są jakieś bugi dzięki którym nie da się zrobić wszystkich zdań ?

0 użytkowników
Do góry