Gothic: Banda Quentina - dyskusja ogólna 3168650 7440

O temacie

Autor

Zaczęty 16.09.2012 roku

Wyświetleń 3168650

Odpowiedzi 7440

Necro59

Necro59

Użytkownicy
Nekromanta
posty1002
Propsy98
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Nekromanta
Jestem i tak za przyjściem zimy :P

"Jestem NAJLEPSZYM Nekromantą na świecie, jedynym władcą podziemi, ożywieńców, i demonów... Dziwko!"

PC, na którym siedzę:

Karta Graficzna: GeForce GTX 550Ti
Procesor: Intel(R) Core(TM) Quad CPU Q9300 @ 2.50GHz
Pamięć: 3,00GB pamięci RAM (użyteczne 3,00 GB)
System Operacyjny: Windows 7 Ultimate.

Zohrokey

Zohrokey

Użytkownicy
Buggerfall
posty138
Propsy51
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Buggerfall
Jak komuś przeszkadza taka ciemność w dzień to polecam zwiększyć jasność w ustawieniach :ok:

Wg. mnie Out dobrze zrobił z tym oświetleniem :D. Dlaczego? Ano akcja w G1 najprawdopodobniej dzieje się późną jesienią (kolorowe drzewa, spadające liście itp), a wtedy już o 16 - 17: jest ciemno jak w dupie w prawdziwym życiu, a rano żeby było widno trzeba czekać do jakiejś 8 - 9. Podałem jesień, ponieważ w GII NO w GD jest pokryty śniegiem. Więc tam już zima przyszła.

Według mnie to bariera blokuje częściowo promienie słoneczne i dla tego jest tak ciemno :D

Steam

System operacyjny: Windoors 10 Home (64-bitowy)
GeForce GT 740M
8GB RAM
Intel i5-3317U/1.70GHz CPU

Siwriss

Siwriss

Użytkownicy
posty28
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Myśliwi z Nowego Obozu mówili, że idzie zima i muszą nazbierać zapasów, więc coś moze w tym być :D

Hosni

Hosni

Użytkownicy
posty149
Propsy51
ProfesjaAktor głosowy
  • Użytkownicy
Gdzie znajdę kopacza dla quentina?
Zadanie z 4r powiązane z opuszczoną kopalnią.

Użyczyłem głosu w modyfikacjach:
- Wyspa [G1]
- Laer Gjoll [G2]
- Mag [G2]

Mihu9o

Mihu9o

Użytkownicy
posty14
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam mam małe  pytanko  mianowicie  wie ktoś  kto ucz posługiwania  się bronią  jednoroczna w obozie sekty tzw do poziomu  mistrza  ?  Jest taki nauczyciel  ?     
Z góry  dzięki  za pomoc  :)

potezny2

potezny2

Użytkownicy
posty145
Propsy13
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Mihu9o

Mihu9o

Użytkownicy
posty14
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Angar?
Nie jestem  pewny    ostatnio  jak go pytałem  o to to miałem  tylko  opcje  broni  dwurecznej 

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Witam mam małe  pytanko  mianowicie  wie ktoś  kto ucz posługiwania  się bronią  jednoroczna w obozie sekty tzw do poziomu  mistrza  ?  Jest taki nauczyciel  ?     
Gor Na Totha pytaj. To ten drugi na placu ćwiczeń.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

Mihu9o

Mihu9o

Użytkownicy
posty14
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gor Na Totha pytaj. To ten drugi na placu ćwiczeń.

Dzięki  zgłoszę  się  do niego i zobaczę   :ok:

Token

Token

Użytkownicy
posty125
Propsy9
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Co trzeba konkretnie zrobić by uwarzyć miksturę trwale zwiększającą siłę? Rozumiem ze alchemia na maxa ale jeszcze trzeba jakos znac przepis?

Jakub91

Jakub91

Użytkownicy
posty647
Propsy204
Profesjabrak
  • Użytkownicy
trzeba mieć książkę Mikstury trwałe I tom. Podobno Riordian sprzedaje

Token

Token

Użytkownicy
posty125
Propsy9
Profesjabrak
  • Użytkownicy
A czy samo pójście z Draxem do bandytow oznacza naprawdę brak możliwosci dolaczenia do innych obozow juz?

kowixq

kowixq

Użytkownicy
posty7
Propsy2
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  Witam.

Panie i Panowie z prawdziwą przyjemnością przedstawiam wam... zaraz, to nie ta notka...
Zacznijmy jeszcze raz  ;D.
Panie i Panowie na samym początku napiszę iż bardzo podoba mi się ROZSZERZONY stary Gothic...
Pamiętam kiedy skończyłem grać w Gothic'a I, a było to z 8 lat temu...

I w zasadzie nic porządnego nie wyszło poza MT abym mógł być chociaż po części zadowolony z MODÓW czy DODATKÓW lub PATCHY... aż do teraz.

Edycja Rozszerzona 1.4.5.1 wprowadza bardzo dużo rozmaitych rzeczy jak chociażby rozwinięcie poszczególnych etapów w posługiwaniu się bronią czy regeneracja many zależna od poziomu kręgu magii bądź też bardzo przyzwoity QUEST w Bractwie Śniącego na możliwość zostania GURU czy QUEST w fabule głównej tj. przywołanie posłańca Śniącego... Mógłbym pisać i pisać i pisać.. Jednym słowem za dużo tego.

Ostatecznie jako baaardzo gorący fan Gothic'a I i po przejrzeniu wszystkich modów i edycji G1 z przyjemnością i czystym sumieniem mogę pochwalić ekipę, która przyczyniła się do powstania ROZSZERZONEJ EDYCJI bo nie jest to praca zrobiona na odpierdol aczkolwiek są małe niedopatrzenia, a ogólnie to gra się miło.

-  Brak dubbingu w rozszerzonych dialogach.

Ocena ogólna 4 / 5

Mam nadzieję, że prace w polepszaniu ER cały czas trwają .

Matma to chleb powszedni...

Rathgar2

Rathgar2

Użytkownicy
posty3
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam, czy można dołączyć do bandytów i przejść ich wątek bez problemu(ukończyć grę w ich gildii)?
Nagrywam właśnie serię, a nei chcę później się babrać jak miałem to dawniej
w zwyczaju.

UnknownJAY

UnknownJAY

Użytkownicy
posty41
Propsy2
ProfesjaGrafik 2D
  • Użytkownicy
Ja grałem gildią bandytów ale niestety u mnie był problem z ukończeniem 2 misji a dokładnie z dostawami dla karczmarzy i z opuszczona kopalnia która uniemożliwiła mi ukończenie gry ta Ścieszka :facepalm:

One i tak wrócą, jeśli się nimi nie zajmiesz jak należy !!..!!

Psimgoth

Psimgoth

Użytkownicy
posty200
Propsy49
ProfesjaTester
  • Zbanowany
Witam serdecznie wszystkich graczy! :) Czy ktoś mógłby mi powiedzieć jak bez kodów zdobędę Urok albo sen? Ok, sen wiem, ale będzie potrzebny do questa w obozie na bagnie. Bo chciałbym rzucić zaklęcie na roscoe i dostać expa za ten tajemniczy i dosyć ciekawy skrypt :p

Post połączony: 2016-03-01, 09:38

Rathgar2

Rathgar2

Użytkownicy
posty3
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
A jeśli nie mogę skończyć moda po stronie bandytów to która frakcja oferuje więcej nowych rzeczy?

TheKarrypto!

TheKarrypto!

Użytkownicy
posty30
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Podobno w starym obozie jest ciekawie. Co do bandytów to właśnie jestem w 4 rozdziale przed sprawą z kopalnią. Dam znać czy ukończyłem. Jak nie to się lekko...wkurw...eeehh :v

Post połączony: 2016-03-01, 15:25
Mam szukać Doyle'a i Draxa, których porwano. Gdzie oni są ? I gdzie jest Jim ? Wiem, że powinienem sam poszukać, ale nie mam czasu na przemierzanie koloni po raz setny i sprawdzanie każdej nory.

UnknownJAY

UnknownJAY

Użytkownicy
posty41
Propsy2
ProfesjaGrafik 2D
  • Użytkownicy
Podobno w starym obozie jest ciekawie. Co do bandytów to właśnie jestem w 4 rozdziale przed sprawą z kopalnią. Dam znać czy ukończyłem. Jak nie to się lekko...wkurw...eeehh :v

Post połączony: 2016-03-01, 15:25
Mam szukać Doyle'a i Draxa, których porwano. Gdzie oni są ? I gdzie jest Jim ? Wiem, że powinienem sam poszukać, ale nie mam czasu na przemierzanie koloni po raz setny i sprawdzanie każdej nory.

Dokładnie daj kolego znać czy poszło ci dalej, bo jesli tak to ja bede lekko... wkurw..  :facepalm:
Drax wącha kwiatki od strony podłoża na drodze do starej kopalni a Doyle jest u Aidana w obozie razem z kilkoma najemnikami   :ok:
 A Jim to Jim nie mam pojecia gdzie jest zawsze byl w starym obozie na targowisku  :hmmm:

Polecam również Obóz Bractwa tez mamy tam sporo nowości.

One i tak wrócą, jeśli się nimi nie zajmiesz jak należy !!..!!

KUBA - 4477

KUBA - 4477

Użytkownicy
Człowiekowi wilkiem, wilkowi człowiekiem.
posty83
Propsy21
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Człowiekowi wilkiem, wilkowi człowiekiem.
Panowie, jeśli ktoś może w tej chwili potwierdzić możliwość ukończenia gry Bandytą, to bardzo proszę zrobić to jak najszybciej. Właśnie jestem w momencie, w którym już niczego innego zrobić nie mogę w całej Kolonii, i chciałbym zagrać już dalej, ale nie mam pojęcia, czy warto zostać człowiekiem Quentina, czy nie. Jeśli ktoś może wreszcie oficjalnie potwierdzić tą informację, niech zrobi to bez wahania - zostanie moim bohaterem  :D .

Siłą watahy - wilk. Siłą wilka - wataha.

0 użytkowników
Do góry