Gothic: Banda Quentina - dyskusja ogólna 3416165 7445

O temacie

Autor

Zaczęty 16.09.2012 roku

Wyświetleń 3416165

Odpowiedzi 7445

Baggio

Baggio

DreamVader
posty968
Propsy426
ProfesjaGracz
  • DreamVader
Siema. 
Kto nas nauczy na początku gry walkę bronią dwuręczną? Jest taka możliwość w ogóle? Jeśli nikt nas nie uczy w 1 rozdziale to trzeba nauczyć się najpierw walki bronią 1h?

Abaddon

Abaddon

Moderator działu
posty2147
Propsy1623
ProfesjaScenarzysta
  • Moderator działu
Aby nauczyć się walki bronią dwuręczną, należy nauczyć się walki bronią jednoręczną. Tak jak w czystym G1. 

WotanGolS

WotanGolS

Użytkownicy
posty112
Propsy22
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Siema.
Kto nas nauczy na początku gry walkę bronią dwuręczną? Jest taka możliwość w ogóle? Jeśli nikt nas nie uczy w 1 rozdziale to trzeba nauczyć się najpierw walki bronią 1h?

Jak chcesz się uczyć 2H w 1 rozdziale to przyłącz się do najemników a potem idź do Lee.

Lobuuzek

Lobuuzek

Użytkownicy
posty19
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam taki malutki problem z questem, Tym co musimy przynieść składniki na truciznę w obozie koło kopalni
Mam już wszystko oprócz butelki wody.. skąd ową butelkę można kupić/znaleźć ? ;D 

ZarzaPL

ZarzaPL

Użytkownicy
Nie.
posty445
Propsy83
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Nie.
Mam taki malutki problem z questem, Tym co musimy przynieść składniki na truciznę w obozie koło kopalni
Mam już wszystko oprócz butelki wody.. skąd ową butelkę można kupić/znaleźć ? ;D

Masz temat od zadań.
Proszę stąd znikać.

frendzel13521

frendzel13521

Użytkownicy
FrendzeL
posty8
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • FrendzeL
Ziomeczki gdzie jest ten zbeszczeszczony ołtarz beliara? Jim mówił że za obozem ale nw w której jakini

Kravis

Kravis

Użytkownicy
posty276
Propsy76
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Obok dwóch strażników po lewej stronie, którzy stacjonują tuż przed wejściem na ziemie orków.

frendzel13521

frendzel13521

Użytkownicy
FrendzeL
posty8
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • FrendzeL
Dobra to mam jeszcze problem z paczuszkami z gwoździami jedną znalazłem pod rusztowaniami drugą w skrzyni w zawalonej chacie ale nie wiem gdzie jest trzecia

styxu

styxu

Użytkownicy
posty64
Propsy1
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Dobra to mam jeszcze problem z paczuszkami z gwoździami jedną znalazłem pod rusztowaniami drugą w skrzyni w zawalonej chacie ale nie wiem gdzie jest trzecia
Ja znalazłem jedna w obozie myśliwych koło znudzonego myśliwego lub jeszcze jedną koło chaty Cavalorna.

gothic1210
  • Gość
Dodałem ankietę. Zapraszam do głosowania.

brohin

brohin

Użytkownicy
posty3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Instaluję podstawkę, moda, System pack i lipa, drax nie ma opcji do jakiego należy obozu, czyli mod nie chodzi.

ok, poradziłem sobie -->> trzeba uruchomić starter jako administrator

Amanare

Amanare

Użytkownicy
posty4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Siemka. W jaki sposób mogę się nauczyć kręgów magii od Jima? Dołaczyłem do Cieni i wykonałem zadanie z przesyłką dla magów, ale nie pojawia mi się opcja dialogowa z nauką, a nie dostałem żadnych innych questów.

sebinho

sebinho

Użytkownicy
posty339
Propsy44
Profesjabrak
  • Użytkownicy

gothic1210
  • Gość
W 1.4 zostało to usnięte. Ile razy jeszcze mam to powtarzać?

szmotsu

szmotsu

Użytkownicy
posty54
Propsy20
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam, chciałbym pogratulować twórcom znakomitego moda :D Jak dla mnie jest to najlepszy addon do G1 - nie zaburza klimatu (jak to wg mnie mialo miejsce w Mrocznych Tajemnicach); uzupełnia jedynie zawartość, która została prawdopodobnie wycięta z gry. Czekam z niecierpliwością na kolejne wersje. Swoją drogą nareszcie ma się wrażenie grania w pełnokrwiste cRPG a nie slashera (jak to niestety miało miejsce w oryginale w późniejszych aktach).

SchiZZy

SchiZZy

Użytkownicy
posty3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Da się zostać magnatem?

Workenius

Workenius

Użytkownicy
posty6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam. 
Mam problem z odpaleniem tego rozszerzenia. Tekstury widocznie mi sie poprawily ale niestety nie mam zadnej postaci dodatkowej i diego zaczyna rozmowe tak jak w oryginalnej wersji. zrobilem i zainstalowalem wszystko jak bylo w dziale technicznym player kit mi wykrywa rozszerzenie ale wlacza sie jakby to byla tylko oryginalna wersja.. 

szmotsu

szmotsu

Użytkownicy
posty54
Propsy20
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Windows 7? Tryb zgodności ustawiłeś?

Workenius

Workenius

Użytkownicy
posty6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
gra ruszyla z teksturami i postaciami wszystko dziala po zmianie zgodnosci tylko jezyk mi sie zmienil na niemiecki nie wiem czemu? da sie to jakos zmienic?

SchiZZy

SchiZZy

Użytkownicy
posty3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
O co chodzi dokładnie w zadaniu Test Draxa, bo chcę aby zabrał mnie do obozu bandytów :)

0 użytkowników
Do góry