Gothic: Banda Quentina - dyskusja ogólna 3418158 7445

O temacie

Autor

Zaczęty 16.09.2012 roku

Wyświetleń 3418158

Odpowiedzi 7445

jura0897

jura0897

Użytkownicy
posty7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam jeszcze jeden problem.. " Test myśliwski " mam zbierać informacje i utknąłem.. gadałem z Adian;em, Cronosem i Swiney. wiem ze krety wydobyły 30 skrzyń i że transport bedzie prawdopodobnie w nocy ale jeszcze nie ma planu. Poźniej okazało sie, że nic mi nie powie na ten temat a w notatniku zdanie zaczyna się od " Zawaliłem.. Swiney nic mi nie powie na temat transportu.. " i nie wiem z kim mam jeszcze gadać na ten temat i jak sobie z tym poradzić..

tasiema321

tasiema321

Użytkownicy
posty10
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Witam, mam problem z zadaniem od Quentina pierścienie magnatów, a mianowicie nie wiem którego mam zaszantażować cienia, żeby za mnie poręczył, nie wiem też z którym informatorem mam porozmawiać, proszę o pomoc :(

Mark56

Mark56

Moderator
som veľký magič
posty1632
Propsy1846
ProfesjaAnimator
  • Moderator
  • som veľký magič
Witam, mam problem z zadaniem od Quentina pierścienie magnatów, a mianowicie nie wiem którego mam zaszantażować cienia, żeby za mnie poręczył, nie wiem też z którym informatorem mam porozmawiać, proszę o pomoc :(

http://themodders.org/index.php?topic=23717.0

xendix

xendix

Użytkownicy
posty497
Propsy98
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Ponowie pytanie.
Czy da się zrobić wszystkie zadania innych obozów poza bandytami.Następnie ukończyć ich wątek ale ostatecznie dołączyć do kopaczy?
Jak zrobić skręta dla gravo?

Nefario

Nefario

Użytkownicy
Bractwo Gothic'a
posty410
Propsy437
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
  • Bractwo Gothic'a
Błąd Logiczny. Milten nie zauważył jak jego martwy mistrz przechodzi obok niego.

Abaddon

Abaddon

Moderator działu
posty2147
Propsy1623
ProfesjaScenarzysta
  • Moderator działu
Ponowie pytanie.
Czy da się zrobić wszystkie zadania innych obozów poza bandytami.Następnie ukończyć ich wątek ale ostatecznie dołączyć do kopaczy?
Jak zrobić skręta dla gravo?

Na nowym patchu można jedynie przyjąć zadanie "Test Draxa", ale nie należy go kończyć, bo jego wykonanie blokuje zadania wi nnych obozach. Co do skręta dla Gravo to kup miodowy tytoń w Bractwie i zmieszaj go na stole alchemicznym z zielonym nowicjuszem.

WotanGolS

WotanGolS

Użytkownicy
posty112
Propsy22
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Ponawiam pytanie. Zna ktoś może kod na ubranie myśliwego? jest mi potrzebne do wykonania questa z szpiegiem Kaloma.

Boykaundisputed

Boykaundisputed

Użytkownicy
Klata, plecy, barki, od tego są ciężarki.
posty403
Propsy80
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Klata, plecy, barki, od tego są ciężarki.
Cięzko ci wejść w mangusa i zrzucić z niego zbroje, najechać na nią. Wpisać edit focus, i ci kod wyskoczy. Posługiwanie konsolą się kłania.

Uri Boyka is the most complete fighter in the world...

WotanGolS

WotanGolS

Użytkownicy
posty112
Propsy22
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Dzięki^^ ale u mnie posługiwanie konsolą się nie kłania bo trybu MARVINA  nigdy nie używałem aż do teraz.

Serekgothic

Serekgothic

Użytkownicy
posty17
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jest może kod na gwoździe? Bo sprzedałem przypadkiem ;/

Jakub91

Jakub91

Użytkownicy
posty647
Propsy204
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mógłby ktoś podać od kogo w zadaniu z Gor na linem dostajemy info, że chodzi wieczorem do jaskini mieszaczy ? Prośba do twórców, czy moglibyście napisać listę zadań  jakie zostały dodane w poszczególnych rozdziałach i kto je zleca ?

WotanGolS

WotanGolS

Użytkownicy
posty112
Propsy22
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Mógłby ktoś podać od kogo w zadaniu z Gor na linem dostajemy info, że chodzi wieczorem do jaskini mieszaczy ? Prośba do twórców, czy moglibyście napisać listę zadań  jakie zostały dodane w poszczególnych rozdziałach i kto je zleca ?

Pogadaj z Senyanem a potem z Mazinem.

Misiex

Misiex

Użytkownicy
posty138
Propsy44
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
zaginał josep gdzie go znajdę ???

WotanGolS

WotanGolS

Użytkownicy
posty112
Propsy22
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
zaginał josep gdzie go znajdę ???

Jak zaginął to powinien być w jaskini z kapliczką beliara za obozem tam gdzie był opętany kopacz od zadania Jima.

Misiex

Misiex

Użytkownicy
posty138
Propsy44
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
to nie to zadanie chyba tam go nie ma dostałem informacje ze josep zaginał polował w pobliżu nowego obozu i nie mogę go znaleść

sebinho

sebinho

Użytkownicy
posty339
Propsy44
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jest jednym ze zbieraczy.

CybeR0990

CybeR0990

Użytkownicy
posty45
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
jestem w 4 rozdziale, mam misje żeby odnalezc draxa i doyla, doyla znalazałem a drax gdzie jest ??

gothic1210
  • Gość
jestem w 4 rozdziale, mam misje żeby odnalezc draxa i doyla, doyla znalazałem a drax gdzie jest ??
Przeszukaj las pomiędzy Starym Obozem a Starą Kopalnią.

WotanGolS

WotanGolS

Użytkownicy
posty112
Propsy22
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Czy jak wykonałem wszystkie questy jako Strażnik z SO  w III rozdziale kończąc na tym jednym od Gomeza to nie ma już więcej zadań? Wiadomo 4 rozdział to koniec przygód w tym obozie ; ) dlatego chce się upewnić.

A i czy zadanie "Blizna na sumieniu" jest możliwe do ukończenia będąc Strażnikiem?

PanBlady

PanBlady

Użytkownicy
posty3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam jak zrobić zadanie "Strażnik w Karczmie"? :)

0 użytkowników
Do góry