Gothic: Banda Quentina - dyskusja ogólna 3409483 7445

O temacie

Autor

Zaczęty 16.09.2012 roku

Wyświetleń 3409483

Odpowiedzi 7445

Glaca

Glaca

Użytkownicy
TheRouke (Роук)
posty540
Propsy49
ProfesjaNierób
  • Zbanowany
  • TheRouke (Роук)
Jeszcze jedno pytanie mam rozwiązać problem mordraga o złym że zabił neka rozwiązałem. Ale Że świstak okrada magnatów to nie wiem... Gravo ustawił mnie na rozmowę z Bartholo a Bartholo powiedział że zabrał tam amulet i chyba 2 pierscienie... I co dalej robić?

PL|RU|EN

Ukończone mody:

G1 Mroczne Tajemnice
G1 Edycja Rozszerzona
G1 Orcades
G2 Returning ReBalance 2.1
G2 Kyrus
G2 Podróżnik za Liniami Wroga
G2 Złote Wrota
G2 Dark Saga
G2 Z życia Złodzieja

Abaddon

Abaddon

Moderator działu
posty2147
Propsy1623
ProfesjaScenarzysta
  • Moderator działu
Musisz okraść chatę Świstaka i opróżnić jego kufer. Potem pogadaj z Bartholo i Thorusem. 

Power233Ful

Power233Ful

Użytkownicy
posty25
Propsy1
ProfesjaReżyser
  • Użytkownicy
ja spytam.... O której Gor Na Lin wychodzi do tej jaskini? Czekam do trzeciej, a on siedzi.

Tak samo mam. A gor na lin siedzi dalej w knajpie. Mam herbatę wszystko.
Co dalej?

[pmg]http://www.iv.pl/images/28432827944751380814.png[/pmg]

Dariusz

Dariusz

Użytkownicy
posty190
Propsy15
  • Użytkownicy
1.Dostarczyłem alkohol do 3 obozów, ale nie mam zadnej opcji dialogowej ani z Quentinem ani z Braianem( czy jak mu tam ) cos jeszcze musze zrobic czy bład jakis ??
2. No i juz 3 raz prosze o odpowiedz kto jest drugim kopaczem do kopalni złota????

Ps. Jak zainstaluje teraz system pack nie bede musial zaczynac gry od nowa ?? czesto mnie zaczelo wywalac do
pulpitu....

@down dzieki, ale chodziło mi o to czy jak zainstaluje system pack to nie bede musial zaczynać od nowa :)

WotanGolS

WotanGolS

Użytkownicy
posty112
Propsy22
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
1.Dostarczyłem alkohol do 3 obozów, ale nie mam zadnej opcji dialogowej ani z Quentinem ani z Braianem( czy jak mu tam ) cos jeszcze musze zrobic czy bład jakis ??
2. No i juz 3 raz prosze o odpowiedz kto jest drugim kopaczem do kopalni złota????

Ps. Jak zainstaluje teraz system pack nie bede musial zaczynac gry od nowa ?? czesto mnie zaczelo wywalac do pulpitu....

Drugą osobą jaką musisz zwerbować dla Will'a jest Shrat z sekty. Spróbuj wgrać system pack'a +GMDK  powinno przestać wywalać.

PS

Nie zapomnij o ochroniarzu Magnusie z obozu myśliwych.

Dariusz

Dariusz

Użytkownicy
posty190
Propsy15
  • Użytkownicy
No i kolejny problem... znalazłem kryjówke na złoto, mam mape z zaznaczonym miejsce, ale nie mam zadnych opcji dialogowych z tym typkiem od kopalni ;/ jak żyć ??
Teraz zauważylem ze na tej mapie jest wgl gdzie indziej te miejsce zaznaczone niz tam gdzie jest ta kryjówka  :lol2:  :hmmm:

Dlaczego nie moge zainstalować System Pack?? wybieram folder z Gothicem ale nie moge kliknac ok zeby zatwierdzic... ??

WotanGolS

WotanGolS

Użytkownicy
posty112
Propsy22
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Dlaczego nie moge zainstalować System Pack?? wybieram folder z Gothicem ale nie moge kliknac ok zeby zatwierdzic... ??

Musisz wpierw wgrać FPS Patch'a zdejmującego limit klatek.

Narvil

Narvil

Użytkownicy
posty10
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak zrobić zadanie strażnik w karczmie. Gadałem ze Snafem to mi powiedział, że Rączka wychodzi gdzieś w nocy. Poszedłem do knajpy to on leży martwy. WTF? Jest tam jakiś inny cień, bo jak nie ma to ja nie wiem o co chodzi, bo Silas nie ma opcji dialogowych.

Necro59

Necro59

Użytkownicy
Nekromanta
posty1002
Propsy98
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Nekromanta
Jak dostać się do zamku będąc Bandytą? Nie mam opcji dialogowej nawet u Thorusa żebym mu zapłacił te 1000 bryłek rudy, a z kurierem od MW też nici, nie mam przepustki. Mam 3 rozdział i chciałbym odnieść tą listę MO :/

"Jestem NAJLEPSZYM Nekromantą na świecie, jedynym władcą podziemi, ożywieńców, i demonów... Dziwko!"

PC, na którym siedzę:

Karta Graficzna: GeForce GTX 550Ti
Procesor: Intel(R) Core(TM) Quad CPU Q9300 @ 2.50GHz
Pamięć: 3,00GB pamięci RAM (użyteczne 3,00 GB)
System Operacyjny: Windows 7 Ultimate.

sebinho

sebinho

Użytkownicy
posty339
Propsy44
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Spróbuj ze Scattym.

Jak wykonać zadanie ze sprzedawcą nowego ziela (te od nowicjuszy)?

WotanGolS

WotanGolS

Użytkownicy
posty112
Propsy22
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Gdzie dokładnie jest ten skarb od Hugo? nie mogę go znaleźć ;)

xendix

xendix

Użytkownicy
posty497
Propsy98
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Ja mam inne pytanie.
Czy da rade zrobić wszystkie zadania,potem ukończyć zadania bandytow a na końcu dołączyć do kopaczy?

adameq1996

adameq1996

Użytkownicy
posty3
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Mam problem z dołączeniem do bandytów :/ zrobiłem ten Test Draxa zaprowadził mnie do obozu bandytów i miałem porozmawiać z Doylem lecz nie mam u niego żadnego dialogu :/ Da się to naprawić jakoś ?? 

Nefario

Nefario

Użytkownicy
Bractwo Gothic'a
posty410
Propsy437
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
  • Bractwo Gothic'a
Gdzie mam zaprowadzić Corristo? Spróbowałem do tej jaskini blisko wieży Xardasa ale nie rozpoczyna dialogu. Pomocy?

Abaddon

Abaddon

Moderator działu
posty2147
Propsy1623
ProfesjaScenarzysta
  • Moderator działu
Gdzie mam zaprowadzić Corristo? Spróbowałem do tej jaskini blisko wieży Xardasa ale nie rozpoczyna dialogu. Pomocy?

Albo do świątyni na starej orkowej arenie, albo do gorzelni szkodników.

Boykaundisputed

Boykaundisputed

Użytkownicy
Klata, plecy, barki, od tego są ciężarki.
posty403
Propsy80
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Klata, plecy, barki, od tego są ciężarki.
Gdzie uciekł Grimes w IV rozdziale? Prawdopodobnie chodzi o niego, ponieważ robię questa z ponownym uruchomieniem opuszczonej kopalni i nigdzie nie mogę znaleźć tego starego grzbieta. Where is he?

Uri Boyka is the most complete fighter in the world...

jura0897

jura0897

Użytkownicy
posty7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam. Mam problem z zadaniem " nieudolni magicy " zadanie zacząłem przypadkowo w rozmowie z Orikiem. Poszliśmy nad wodospad zabić jednego z magików. Zabiliśmy jego i golema zabrałem ekwipunek tego nieszczęśnika ( nie pamiętam już co tam miał ) golem się rozpłynął. Następnie dostałem właśnie zadanie z kradzieżą Cronosa. Potrzebuje 2 amulet, niebieski kamień i runę bryła lodu. Zabiłem braci na polanie nad obozem i zabrałem amulety. Oddałem je Cronosowi. Zabiłem także tego z obozu koło Bustera czy jak mu tam. Zabrałem mu kryształ. Problem w tym, że to wszystko co mogę zrobić.. Nie mam po oddaniu tych 3 przedmiotów dialogu z Cronosem.. czyli wychodzi mi na to, że nie ma bryły lodu.. Co mam z tym zrobic ? ma ktoś taki problem ? Nie wiem czy to jakiś Bug czy coś..

Migulo

Migulo

Użytkownicy
posty19
Propsy4
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
W ukrytej jaskini pod wodospadem niedaleko Nowego Obozu jest jeszcze jeden.

WotanGolS

WotanGolS

Użytkownicy
posty112
Propsy22
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Witam ma ktoś może kod na ten strój myśliwego??? jest mi bardzo potrzebny niestety nie zauważyłem że jak się sprzeda zbroję handlarzom to oni nie mają jej później w ekwipunku a jest on mi strasznie potrzebny dla tego szpiega Kaloma.

Dariusz

Dariusz

Użytkownicy
posty190
Propsy15
  • Użytkownicy
@boyka Grimes jest w jaskini niedaleko SO tego typka co trzeba sie wdrapać po półkach skalnych siedzi z jakąs tam kobitką ;)

a ja mam pytanie dotyczące tej kopalni złota, znalazłem dwie skrytki już na to złoto, ile ich ma być i jeżeli ktoś juz je odkrył to niech mi napisze...

0 użytkowników
Do góry