O temacie
Autor
Zaczęty 16.09.2012 roku
Wyświetleń 3413751
Odpowiedzi 7445
ZarzaPL
Fexo
WotanGolS
Mark56 Moderator
1.Gdzie znajdę nowych szwaczy dla Świstaka?2.Jak poprawnie wykonać questa "dziwne zachowania" ? otóż Josep'a nie ma już w obozie myśliwych więc nie mam jak go śledzić.3. Gdzie znajdę złoty miecz dla Bartholo?
Cytat: WotanGolS w 2015-01-26, 01:121.Gdzie znajdę nowych szwaczy dla Świstaka?2.Jak poprawnie wykonać questa "dziwne zachowania" ? otóż Josep'a nie ma już w obozie myśliwych więc nie mam jak go śledzić.3. Gdzie znajdę złoty miecz dla Bartholo?Spoiler1. - Nowi szwacze dla Świstaka to dwaj myśliwi z obozu myśliwych (To Ci bez imienia)2. - Jeżeli zniknął z obozu to jest w jaskini z kapliczką Beliara.3. Złoty miecz dla Bartholo. Znajduje się przy klasztorze zmiennokształtnych. Dokładnie przy parce dwóch zębaczy, łatwo znaleźć. Proszę
JaNóż
radex115544 The Modders
Dlaczego Lewus mnie nie zaczepia?Jak z nim zagadam,to kończy się na "Porozmawiamy później.".
mati152
Boykaundisputed
sebinho
Arthas19
Narkan
CytujDlaczego Lewus mnie nie zaczepia?Jak z nim zagadam,to kończy się na "Porozmawiamy później.".Takie coś występuje ogólnie w G1 po prostu on zagaduje w określonych godzinach o ile się nie mylę w godzinach pracy na polu ryżowym
Strefa_zony
Xiress
brohin