Gothic: Banda Quentina - dyskusja ogólna 3420090 7445

O temacie

Autor

Zaczęty 16.09.2012 roku

Wyświetleń 3420090

Odpowiedzi 7445

sebinho

sebinho

Użytkownicy
posty339
Propsy44
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ktoś wie jak zrobić zadanie z zaginioną figurką i kluczem w NO? A także z kupcem na nowe ziele.

E: klucz znalazłem, ma go zleceniodawca na figurkę :P

Boykaundisputed

Boykaundisputed

Użytkownicy
Klata, plecy, barki, od tego są ciężarki.
posty403
Propsy80
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Klata, plecy, barki, od tego są ciężarki.

Uri Boyka is the most complete fighter in the world...

kamil6131

kamil6131

Użytkownicy
posty31
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Też tak miałem, to chyba bug, dlatego skasowałem śmiecia przynajmniej warto, za zadanie od Gomeza aż 1500 bryłek :D
no tak tylko jak teraz go zabiłem to zadania wogóle się nie da skończyć

albanxxx

albanxxx

Użytkownicy
posty11
Profesjabrak
  • Użytkownicy
W tego moda nie da się nawet grać...

Gdy na początku gry szedłem z Kosą, nie dostawałem expa za ubite potwory... pomińmy to...

Gdy doszedłem z Kosą do Nowego Obozu, mówi on, że idziemy już dalej do obozu kopaczy, po czym w ogóle nie chce iść dalej i stoi nieruchomo...

Gdy mnie ktoś pobije, nie da się wtedy wejść w menu, nie ma nazw postaci, pasków hp itp...

Jednym słowem... Jak ten mod można było dopuścić do premiery skoro jest niegrywalny?

gothic1210
  • Gość
Bugi u Kosy nie stanowią dla mnie wystarczającej podstawy do nazwania moda niegrywalnym. To raz. A twój problem z pobiciami nie wystąpił na żadnym z komputerów testerów, więc mod przeszedł procedurę testową.

albanxxx

albanxxx

Użytkownicy
posty11
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Bugi u Kosy nie stanowią dla mnie wystarczającej podstawy do nazwania moda niegrywalnym. To raz. A twój problem z pobiciami nie wystąpił na żadnym z komputerów testerów, więc mod przeszedł procedurę testową.

Dokładnie chodzi o to, że gdy idzie się na początku samemu do Wolnej Kopalni, stoi dwóch typów, którzy chcą 10 bryłek. Gdy nie ma się tyle rudy, pobiją oni nas, po czym właśnie występuje ten bug, jaki napisałem.

Takie błędy nie mają związku z komputerem gracza, bo nie ma to nic do tego. Widocznie mod może nie został wystarczająco przetestowany.

Razakel

Razakel

Quest Pack Team
Dużo gada, mało robi
posty304
Propsy58
ProfesjaTester
  • Quest Pack Team
  • Dużo gada, mało robi
@albanxxx to się ich omija, albo wyciąga broń i się przebiega koło nich :D

gothic1210
  • Gość
Aaa źle cię zrozumiałem. Już wiem o co ci chodzi. Tak. Przyznam ci rację, że ścieżka Kreta nie została tak dopieszczona jakbym chciał. Będzie to poprawione w patchu, który się wkrótce pojawi. Co do hejtów, że niedotestowany to nie zamierzam sam zbierać batów. Moda robił team, czyli grupa ludzi. Ja nie byłem w stanie wszystkiego sam ogarnąć.

Modyfikacja wymaga jeszcze troszeczkę pracy. Postaram się zrobić co w mojej mocy. Jedynie mogę ci poradzić, ze jeżeli nie masz do tego cierpliwości to po prostu nie graj w tego moda. Wstrzymaj się na jakiś czas lub zapomnij o nim całkowicie.

Nefario

Nefario

Użytkownicy
Bractwo Gothic'a
posty410
Propsy437
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
  • Bractwo Gothic'a
Super. Więc muszę zaczynać od nowa.

gothic1210
  • Gość
Może poczekaj na patch? 

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
Kiedy mniej więcej można się spodziewać? Bo chyba nie opłaca mi się grać przed patchem  :)

EDIT: Czyli muszę czekać -_-

Nefario

Nefario

Użytkownicy
Bractwo Gothic'a
posty410
Propsy437
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
  • Bractwo Gothic'a
Nie można jakoś zmienić sobię gildii na szkodnika bez zepsucia czegoś?

gothic1210
  • Gość
A masz gildię Kret? To możesz awansować. Z Okylem pogadaj. 

Nefario

Nefario

Użytkownicy
Bractwo Gothic'a
posty410
Propsy437
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
  • Bractwo Gothic'a
Zrobiłem misję z tym Cieniem co szpieguje Wolną Kopalnie. Zabiłem go. Okyl skierował mnie do Laresa i zrobiłem misję z zielem. Teraz ani Okyl ani Lares nie mają dialogów.

gothic1210
  • Gość
A nie możesz wykonać jeszcze jakiejś roboty dla Laresa żeby zdobyć punkty reputacji? 

Nefario

Nefario

Użytkownicy
Bractwo Gothic'a
posty410
Propsy437
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
  • Bractwo Gothic'a
Nie mam już misji od Laresa. Jedyna misja jaka została z Nowego Obozu to "Przekręty" gdzie mam się dowiedzieć dlaczego Cyrus opóżnia dostawy. Nie wiem jak go namówić żeby powiedział.

Razakel

Razakel

Quest Pack Team
Dużo gada, mało robi
posty304
Propsy58
ProfesjaTester
  • Quest Pack Team
  • Dużo gada, mało robi
Zawsze można zrobić sposób z poparciem od 4 najemników.

gothic1210
  • Gość
Dobra, nie ciągnij tego dalej, bo nie warto. Na patchu sobie zagrasz na luzie. Ścieżka Kreta będzie poprawiona. Żeby awansować na szkodnika będzie trzeba tylko sprzątnąć Flinta i zrobić questa z podstawki o Baalu Isidro.

Razkel, jak już ma gildię inną niż <NONE> to raczej nie będzie mógł.

Nefario

Nefario

Użytkownicy
Bractwo Gothic'a
posty410
Propsy437
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
  • Bractwo Gothic'a
Zawsze można zrobić sposób z poparciem od 4 najemników.

Już nie mogę. Wybrałem "łatwiejszą" drogę.

sebinho

sebinho

Użytkownicy
posty339
Propsy44
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Nie mam już misji od Laresa. Jedyna misja jaka została z Nowego Obozu to "Przekręty" gdzie mam się dowiedzieć dlaczego Cyrus opóżnia dostawy. Nie wiem jak go namówić żeby powiedział.

Żeby zrobić to zadanie należy nie rozmawiać z Cyrusem, tylko zagadać do innego gościa w obozie.

No i podbijam pytanie o kupca na nowe ziele.

0 użytkowników
Do góry