Gothic: Banda Quentina - dyskusja ogólna 3429810 7446

O temacie

Autor

Zaczęty 16.09.2012 roku

Wyświetleń 3429810

Odpowiedzi 7446

Abaddon

Abaddon

Moderator działu
posty2147
Propsy1623
ProfesjaScenarzysta
  • Moderator działu
ER 1.2 już dawała pewien przedsmak tego, czego można oczekiwać od finalnej wersji z tym, że jednak grzechotka od grzechotnika różni się bardzo poważnie.
To nawet nie był przedsmak :D 1.4 a 1.2 to niebo a ziemia.

Drakon1590

Drakon1590

Użytkownicy
posty115
Propsy82
Profesjabrak
  • Zbanowany
pusto

Memorius

Memorius

Użytkownicy
Ojciec Wszystkich Narodów
posty2983
Propsy1306
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
  • Ojciec Wszystkich Narodów
Wątpiących pokrzepić należy, przy czym mam nadzieję,że "testerzy" w rodzaju radex zostali porę odsunięci od zgłębiania tajników tego projektu.

Już niebawem nowa wersja Global Mod PL 1.7.11 Special Edition

radex115544

radex115544

The Modders
posty420
Propsy154
ProfesjaTester
  • The Modders
Wątpiących pokrzepić należy, przy czym mam nadzieję,że "testerzy" w rodzaju radex zostali porę odsunięci od zgłębiania tajników tego
projektu.
Memorius masz jakiś problem z moim testowaniem czy o co ci teraz chodzi ? Globala nie testowałem gdyż ten mod mi się zdecydowanie nie spodobał testowanie ER porzuciłem z powodu testów nad Złotymi Wrotami oto cała historia.

gothic1210
  • Gość
Wątpiących pokrzepić należy, przy czym mam nadzieję,że "testerzy" w rodzaju radex zostali porę odsunięci od zgłębiania tajników tego
projektu.
Memorius masz jakiś problem z moim testowaniem czy o co ci teraz chodzi ? Globala nie testowałem gdyż ten mod mi się zdecydowanie nie spodobał testowanie ER porzuciłem z powodu testów nad Złotymi Wrotami oto cała historia.
Jeżeli o mnie chodzi to nie mam żalu. Zająłeś się innym projektem i ja to rozumiem. Sprawa zamknięta.  :)

ZarzaPL

ZarzaPL

Użytkownicy
Nie.
posty445
Propsy83
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Nie.
Mówicie "najlepszy mod do Gothic 1". Wątpię, by coś pobiło niepowtarzalny klimat Czasu Zapłaty, nie mniej jednak jestem ciekawy moda.

Memorius

Memorius

Użytkownicy
posty2983
Propsy1306
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Co CZ ma wspólnego z rozszerzonym G1?
Się ja pytam....

gothic1210
  • Gość
Nikt tu nie chce walczyć z CZ ani nawet się do niego nie porównuje więc nie wiem skąd ten pomysł.

ZarzaPL

ZarzaPL

Użytkownicy
Nie.
posty445
Propsy83
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Nie.
Mają wspólnego to, że obydwaj są modami.
W mojej wypowiedzi zastanawiałem się, czy zadania dodane w Waszym modzie będą równie klimatyczne, co w Czasie Zapłaty.

gothic1210
  • Gość
Jakoś dziwnie mi to brzmi :F
W mojej wypowiedzi zastanawiałem się, czy zadania dodane w Waszym modzie będą równie klimatyczne, co w Czasie Zapłaty.
Nie, niestety nie będą. :wstyd:

Memorius

Memorius

Użytkownicy
posty2983
Propsy1306
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Jakie zadania są zaliczane do klimatycznych?
IMO najbardziej klimatyczne jest zbieranie dla kogoś roślinek, bo ja uwielbiam zbierać. Także grzybki.
Natomiast jak ktoś mówi do mnie "spierdalaj" lub coś w tym stylu i co drugiego trzeba bić aby zainteresować go swoją osobą to za taki klimat thx.

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany

Nie ma to jak porownywac rozszerzenie g1 do total consersion  :facepalm:

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Tu racja, oba mody są modami, jednak z rożnych kategoria wiec automatycznie niema czego porównywać.

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

ZarzaPL

ZarzaPL

Użytkownicy
Nie.
posty445
Propsy83
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Nie.
Dobra, dobra. Ile bólu ;_;

gothic1210
  • Gość
Chciałeś błysnąć - nie pykło. Teraz masz pretensje...
Mod pojawi się w czerwcu, więc wkrótce będziecie go sobie mogli hejtować, albo uwielbiać. A czcze gadanie do niczego nigdy nie prowadzi, więc nie wiem po co wstawiasz to swoje luźnie przemyślenia.

Memorius

Memorius

Użytkownicy
posty2983
Propsy1306
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Jedyne co mnie martwi, to to, że nie będzie tytanów.
Jednak system gotowania nadrabia to z nawiązką. Uwielbiałem godzinami stać przy kotle w 1.2. Odprężające!

Winters07

Winters07

Użytkownicy
Tkacz Magii
posty65
Propsy25
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Tkacz Magii
Mnie ucieszyła nowa Gildia Bandytów. Beziego nazywałem Huan Diego  :lol: . Będą nowe gildie i czy będzie więcej questów z Banditos ? Ja osobiście wyczułem taki klimat w ich obozie , że brakowało mi tylko jakiegoś muzyka ja w karczmie Siekacza w MT .

Przyszłość jest niepewna , więc lepiej stawiaj jej warunki , inaczej ona postawi je Tobie.

Abaddon

Abaddon

Moderator działu
posty2147
Propsy1623
ProfesjaScenarzysta
  • Moderator działu
Co do gildii to poza Bandytami to oczywiście Kopacz, Kret, Magnat i Guru :D Questy nowe są i cały wątek z Opuszczoną Kopalnią - nową lokacją w 1.4. Muzyka niestety nie ma, ale będzie gra w kości xD

gothic1210
  • Gość
Z takich pierdółek (rzeczy, które możemy robić poza wybijaniem potworów i robieniem questów)  to będzie jeszcze obstawianie, wyżej wymieniona gra w kości, rzemiosło i prace dzienne (kilka zadań, które można wykonywać codziennie np. cięcie drewna dla myśliwego Jonasa itd.). Tych prac nie będzie dużo, ale zawsze coś.;)

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Dialy questy ciekawa innowacja na + tylko aby nie bylo za to expa :P

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

1 Użytkownik i 10 gości przegląda ten wątek.
Do góry