Gothic: Banda Quentina - dyskusja ogólna 3424989 7445

O temacie

Autor

Zaczęty 16.09.2012 roku

Wyświetleń 3424989

Odpowiedzi 7445

Necro59

Necro59

Użytkownicy
Nekromanta
posty1002
Propsy98
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Nekromanta
radex chłopie, to jest EDYCJA ROZSZERZONA a nie kurwa osobny dodatek do gry. Takie duże zmiany nie mogą być wniesione. To tak jakby nasz goticzek 2 był rozszerzony zamiast dodatku nk.

"Jestem NAJLEPSZYM Nekromantą na świecie, jedynym władcą podziemi, ożywieńców, i demonów... Dziwko!"

PC, na którym siedzę:

Karta Graficzna: GeForce GTX 550Ti
Procesor: Intel(R) Core(TM) Quad CPU Q9300 @ 2.50GHz
Pamięć: 3,00GB pamięci RAM (użyteczne 3,00 GB)
System Operacyjny: Windows 7 Ultimate.

xendix

xendix

Użytkownicy
posty497
Propsy98
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Dlaczego po wtrąceniu do więzienia złego po tej sprawie z kopaczami gdy pogadam z mordragiem zadanie nie chcę się zakończyć i nie mogę zdać raportu quetinowi?

gothic1210
  • Gość
Dlaczego po wtrąceniu do więzienia złego po tej sprawie z kopaczami gdy pogadam z mordragiem zadanie nie chcę się zakończyć i nie mogę zdać raportu quetinowi?
A ze Świstakiem zrobiłeś?
http://sagagothic.xup.pl/viewtopic.php?t=91
Spoiler
Zadanie 3. Problemy Mordraga
Mordraga ma problemy z Cieniami ze Starego Obozu. Zadanie dzieli się na dwie części: zdobywanie dowodów na Świstaka i zdobywanie dowodów na Złego.
Część I – Świstak
Mordraga uważa, że Świstak ukradł rzeczy magnatom. Pierwszą rzeczą jaką powinniśmy zrobić jest rozmowa z Bartholo. Aby uzyskać dostęp do magnata trzeba zapłacić Gravo 50 bryłek rudy. Podczas spotkania Bartholo wyjaśni nam co skradziono. Zrabowane przedmioty znajdują się skrzyni w chacie Świstaka. Musimy więc je wykraść. Zanim to zrobimy należy odciągnąć uwagę Świstaka zagadując go przez chwilę. Gdy już to zrobimy możemy wejść do chaty i otworzyć skrzynię. Wśród przedmiotów najważniejsze są: pamiętnik i artefakty. Zabieramy wszystko i ponownie spotykamy się z Bartholo. Ucieszony magnat pozwala nam zachować część zdobyczy oraz proponuje możliwość dołączenia do ludzi Gomeza.
Część II – Zły
Sprawa ze Złym wygląda nieco inaczej. Aby udowodnić mu zabójstwo Neka należy znaleźć przynajmniej trzech świadków lub osób które potwierdzą jego zbrodnię. Zanim się za to weźmiemy koniecznie porozmawiajmy z Thorusem. Gdy już to zrobimy możemy zacząć wypytywać kopaczy. Najwięcej wiedzą Jesse – to właśnie od niego najlepiej zacząć rozmowę, Kyle i Tippler. Robotnicy nie zgodzą się na pomoc, gdyż obawiają się siepaczy Złego. Musimy wyprowadzić kolejno każdego z oprawców i zabić za obozem. Dopiero wtedy można poinformować kopaczy o pozbyciu się ich problemów, a następnie pójść do Thorusa.

xendix

xendix

Użytkownicy
posty497
Propsy98
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Dzięki zapomniałem o ponownej rozmowie z bartholo.

arto

arto

Tester Złotych Wrót
posty292
Propsy20
ProfesjaTester
  • Tester Złotych Wrót
Dzięki zapomniałem o ponownej rozmowie z bartholo.

Dałem propsa nie chcąco :\

turbocheat

turbocheat

Użytkownicy
posty243
Propsy31
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

✯✯✯"Specjalizuje się w zadawaniu ciosów w plecy."✯✯✯

Niebieskooki

Niebieskooki

Użytkownicy
posty276
Propsy30
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
pytanie, czy czekac na kolejną łatkę, czy już teraz gra na modzie jest grywalna ? :)

Korek

Korek

Użytkownicy
posty549
Propsy230
  • Użytkownicy
Lepiej poczekać, choć pewnie dałoby się przejść (omijając bugi za pomocą kodów).

Gothic, jak wyglądają zbroje łowców poszukiwaczów? Nadal są to zbroje Wodnego Kręgu, czy może je nieco zmieniłeś?

Stonnos111

Stonnos111

Użytkownicy
posty301
Propsy53
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Gothic1210 dodaj jeszcze raz na sendspace pliki łatki 1.3 bo pisze że pliki zostały usunięte.
PS.kiedy wyjdzie wersja 1.4?

"A człowiek pokonał bestię która wróciła do królestwa Beliara"

gothic1210
  • Gość
Święta nad jeziorem  :lol2:  

:D  

Z dobrych wieści: zacząłem już pierwsze testy wersji 1.4. Na razie jest w miarę ok. Poprawię to co znalazłem i wysyłam do testerów. Być może w wersji 1.4 pojawią się zużywające się pancerze, ale to nie jest jeszcze pewne. Zrezygnowałem z rozbudowywania wątku Czarnego Maga.

Hagrid

Hagrid

Użytkownicy
posty234
Propsy40
  • Użytkownicy
No proszę, proszę. Wychodzi na to, że w modzie pojawi się możliwość łowienia rybek. :lol2:   A przynajmniej taka animacja.

Paradoxal

Paradoxal

Użytkownicy
posty617
Propsy978
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Będzie łowienie ryb ? Jak tak to opisz dokładniej jak to będzie wyglądać bo jestem ciekaw.

gothic1210
  • Gość
Będzie łowienie ryb ? Jak tak to opisz dokładniej jak to będzie wyglądać bo jestem ciekaw.
Ryby można będzie łowić w wyznaczonych miejscach (na starych pomostach). Gdy już znajdziemy miejsce (będą oznaczone  w grze) i zaczniemy wędkować będziemy mogli wybrać przynętę. Do złowienia będzie 5 rodzajów ryb (od przynęty zależy prawdopodobieństwo złowienia danej ryby). I to by było tyle.

Stonnos111

Stonnos111

Użytkownicy
posty301
Propsy53
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Podasz pliki łatki 1.3?

"A człowiek pokonał bestię która wróciła do królestwa Beliara"

Necro59

Necro59

Użytkownicy
Nekromanta
posty1002
Propsy98
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Nekromanta
Ktoś tu za dużo grał w Fable :lol2:

"Jestem NAJLEPSZYM Nekromantą na świecie, jedynym władcą podziemi, ożywieńców, i demonów... Dziwko!"

PC, na którym siedzę:

gothic1210
  • Gość
Podasz pliki łatki 1.3?
NIE MA ŁATKI 1.3! Jest tylko 1.2, a 1.4 jest teraz testowana. Te eventy, które są na screenach i filmikach nie są dostępne w starej wersji moda.

Ktoś tu za dużo grał w Fable :lol2:
Mój ulubiony rpg :D

Hagrid

Hagrid

Użytkownicy
posty234
Propsy40
  • Użytkownicy
Z dobrych wieści: zacząłem już pierwsze testy wersji 1.4. Na razie jest w miarę ok. Poprawię to co znalazłem i wysyłam do testerów. Być może w wersji 1.4 pojawią się zużywające się pancerze, ale to nie jest jeszcze pewne. Zrezygnowałem z rozbudowywania wątku Czarnego Maga.

W takim razie ja i inni testerzy niedługo dostaniemy wersję 1.4 do testowania. A to oznacza, że prawdopodobnie niedługo pojawi się w internecie długo wyczekiwana wersja 1.4. Hip, hip, hurra.   ;d  :ok:

turbocheat

turbocheat

Użytkownicy
posty243
Propsy31
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
O kurde aż ślinka mi leci na widok tych SS , naprawdę nie spodziewałem się tego ze będzie kiedyś możliwość łowienia ryb w gothicu :)

✯✯✯"Specjalizuje się w zadawaniu ciosów w plecy."✯✯✯

Hagrid

Hagrid

Użytkownicy
posty234
Propsy40
  • Użytkownicy
Dokładnie. W całej sadze gothic nie można było łowić rybek. Jedynie w gothic 4 mogliśmy przynajmniej popatrzeć jak łowią je rybacy. W innych częściach nawet NPC w ogóle nie łowiły ich. Patrząc na screny od razu mi się przypomina gothic 4. Dobrze, że w modzie będzie można połowić rybki. :)

Necro59

Necro59

Użytkownicy
Nekromanta
posty1002
Propsy98
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Nekromanta
Tylko ja bym wolał jeszcze, aby wróciły stare paski energii, i many :)

PC, na którym siedzę:

0 użytkowników
Do góry