Gothic: Banda Quentina - dyskusja ogólna 3445143 7447

O temacie

Autor

Zaczęty 16.09.2012 roku

Wyświetleń 3445143

Odpowiedzi 7447

Necro59

Necro59

Użytkownicy
Nekromanta
posty1002
Propsy98
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Nekromanta
Jestem cierpliwym człowiekiem, także jakoś to będzie :D

"Jestem NAJLEPSZYM Nekromantą na świecie, jedynym władcą podziemi, ożywieńców, i demonów... Dziwko!"

PC, na którym siedzę:

Karta Graficzna: GeForce GTX 550Ti
Procesor: Intel(R) Core(TM) Quad CPU Q9300 @ 2.50GHz
Pamięć: 3,00GB pamięci RAM (użyteczne 3,00 GB)
System Operacyjny: Windows 7 Ultimate.

kaczka

kaczka

RaveN Studio
Definitely not kaczka!
posty2280
Propsy2392
NagrodyV
ProfesjaLvl designer
  • RaveN Studio
  • Definitely not kaczka!

kaczka
RaveN Studio

Gothic: Banda Quentina - dyskusja ogólna
#3841 2015-09-21, 23:00(Ostatnia zmiana: 2015-09-21, 23:06)
Ziomek , widziałeś ty swoje screeny czy już o swoim modzie zapomniałeś? Xd wszystko co tworzy Mark jest piękne :3
Spoiler

Czyli dostajesz propsy za marka :D Moim modzie? .. Dafuq.  :redface:

Mark56

Mark56

Moderator
som veľký magič
posty1632
Propsy1846
ProfesjaAnimator
  • Moderator
  • som veľký magič
Ej no kaczor, tobie damy innym razem propsa :F. Jak te nowe domki w świecie wyglądają pokaz sie w testach. 

kaczka

kaczka

RaveN Studio
Definitely not kaczka!
posty2280
Propsy2392
NagrodyV
ProfesjaLvl designer
  • RaveN Studio
  • Definitely not kaczka!
Ej no kaczor, tobie damy innym razem propsa :F. Jak te nowe domki w świecie wyglądają pokaz sie w testach.
Spoiler

Wybroniłeś się  :lol2:

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
Ktoś się podzieli, jaki lvl miał na koniec ER? :)

gothic1210
  • Gość
Wiem do czego nawiązujesz. Problemem tego gościa nie jest PD tylko raczej koszta atrybutów. I to właśnie one się zmienią w ER 1.4.5. 

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
Wiem do czego nawiązujesz. Problemem tego gościa nie jest PD tylko raczej koszta atrybutów. I to właśnie one się zmienią w ER 1.4.5.
E tam, po prostu sam chciałem wiedzieć z ciekawości, jaki można mieć lvl grając normalnie :)
Ale fakt, przez temat gościa wpadł mi taki pomysł zapytać.

gothic1210
  • Gość
Pamiętacie buga przez którego NPC nie śpią w nocy tylko chodzą po chatach? Udało mi się to naprawić :) 

Necro59

Necro59

Użytkownicy
Nekromanta
posty1002
Propsy98
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Nekromanta
Może byś jakąś różnorodność dał, że kilku nie śpi, tak jak w prawdziwym życiu. (U mnie w nocy widać, jak w bloku na przeciwko o 2:30 świeci się jeszcze w 7 domach)

"Jestem NAJLEPSZYM Nekromantą na świecie, jedynym władcą podziemi, ożywieńców, i demonów... Dziwko!"

PC, na którym siedzę:

Duke Nukem

Duke Nukem

Gry (themodders@telegram)
Król Duke Nukem
posty826
Propsy422
ProfesjaNierób
  • Gry (themodders@telegram)
  • Król Duke Nukem
Może byś jakąś różnorodność dał, że kilku nie śpi, tak jak w prawdziwym życiu. (U mnie w nocy widać, jak w bloku na przeciwko o 2:30 świeci się jeszcze w 7 domach)

U mnie tak samo więc dam propsa :D xd.

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
Ale wtedy musieliby spać w dzień  :pokerface:

Necro59

Necro59

Użytkownicy
Nekromanta
posty1002
Propsy98
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Nekromanta
Przecież tylko można zmienić rutynę od której do której ma siedzieć czy co innego w swojej chacie np. od 00 do nie wiem 5:50.

PC, na którym siedzę:

Fabio

Fabio

The Modders
posty3477
Propsy2157
ProfesjaSkrypter
  • The Modders

No i co z tego? Szukać dziury w całym. Jeden może buszować w nocy i w dzień też chodzić, a potem sobie przysnąć na godzinkę lub dwie. Dla mnie nie ma tu nic dziwnego.

Duke Nukem

Duke Nukem

Gry (themodders@telegram)
Król Duke Nukem
posty826
Propsy422
ProfesjaNierób
  • Gry (themodders@telegram)
  • Król Duke Nukem

No i co z tego? Szukać dziury w całym. Jeden może buszować w nocy i w dzień też chodzić, a potem sobie przysnąć na godzinkę lub dwie. Dla mnie nie ma tu nic dziwnego.

Dokładnie

gothic1210
  • Gość

Domy wykonał Mark. Nie pada przez nie deszcz, a NPC się denerwują jak do nich wchodzimy. :)

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
Outlander, nie traktuj tego jako przypierdalania tylko uwagi, trawa na SS jest trochę rozciągnięta tak jakby. Dałoby się jakoś naprawić to, czy to tak świat jest po prostu zrobiony i tak musi być?

Jakub91

Jakub91

Użytkownicy
posty647
Propsy204
Profesjabrak
  • Użytkownicy
ładne domki, choć dalej marzy mi się tam jakiś posterunek z prawdziwego zdarzenia w końcu kopalnia jest zbyt cenna by sobie tylko tak stała bez ochrony (ale żeby to też nie był obóz jak z mrocznych tajemnic)

gothic1210
  • Gość
Outlander, nie traktuj tego jako przypierdalania tylko uwagi, trawa na SS jest trochę rozciągnięta tak jakby. Dałoby się jakoś naprawić to, czy to tak świat jest po prostu zrobiony i tak musi być?
Taka jest w podstawce. Po prostu na nowej teksturze bardzo to widać. Mapowanie jest kiepskie. Przyjrzyj się i w czystym G1 i na innych modach też to zauważysz. 

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
A daloby rade poprawic to mapowanie?

Jakub91

Jakub91

Użytkownicy
posty647
Propsy204
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Pewnie wystarczy jak znajdziesz kogoś kto się na tym zna i pomoże w projekcie :F

0 użytkowników
Do góry