O temacie
Autor
Zaczęty 16.09.2012 roku
Wyświetleń 3445143
Odpowiedzi 7447
Necro59
kaczka RaveN Studio
Ziomek , widziałeś ty swoje screeny czy już o swoim modzie zapomniałeś? Xd wszystko co tworzy Mark jest piękne :3
Mark56 Moderator
Ej no kaczor, tobie damy innym razem propsa . Jak te nowe domki w świecie wyglądają pokaz sie w testach.
Maciej
gothic1210 Gość
Wiem do czego nawiązujesz. Problemem tego gościa nie jest PD tylko raczej koszta atrybutów. I to właśnie one się zmienią w ER 1.4.5.
Duke Nukem Gry (themodders@telegram)
Może byś jakąś różnorodność dał, że kilku nie śpi, tak jak w prawdziwym życiu. (U mnie w nocy widać, jak w bloku na przeciwko o 2:30 świeci się jeszcze w 7 domach)
Fabio The Modders
Cytat: Necro59 w 2015-09-26, 17:54Może byś jakąś różnorodność dał, że kilku nie śpi, tak jak w prawdziwym życiu. (U mnie w nocy widać, jak w bloku na przeciwko o 2:30 świeci się jeszcze w 7 domach)Ale wtedy musieliby spać w dzień
Cytat: Mac Dun w 2015-09-26, 18:54Cytat: Necro59 w 2015-09-26, 17:54Może byś jakąś różnorodność dał, że kilku nie śpi, tak jak w prawdziwym życiu. (U mnie w nocy widać, jak w bloku na przeciwko o 2:30 świeci się jeszcze w 7 domach)Ale wtedy musieliby spać w dzień No i co z tego? Szukać dziury w całym. Jeden może buszować w nocy i w dzień też chodzić, a potem sobie przysnąć na godzinkę lub dwie. Dla mnie nie ma tu nic dziwnego.
Jakub91
Outlander, nie traktuj tego jako przypierdalania tylko uwagi, trawa na SS jest trochę rozciągnięta tak jakby. Dałoby się jakoś naprawić to, czy to tak świat jest po prostu zrobiony i tak musi być?