Gothic: Banda Quentina - dyskusja ogólna 3423644 7445

O temacie

Autor

Zaczęty 16.09.2012 roku

Wyświetleń 3423644

Odpowiedzi 7445

Winters07

Winters07

Użytkownicy
Tkacz Magii
posty65
Propsy25
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Tkacz Magii
Chcecie zrobic bezuzyteczna gildie , wasza sprawa  :ok:
Smieszne, bo nawet 1 argumentu nie potraficie podac ;) Dyskusje uwazam za zakonczona

P.S Ja i tak nie gralbym guru , po prostu  chcialem zeby inne osoby ktore by chcialy pograc guru graly nie bezuzyteczna gildia ;)
Nie podoba Ci się gildia? To nią nie graj. Nie podoba Ci się mod? To w niego nie graj. Uwierz, naprawdę nie robisz autorom moda jakiejkolwiek łaski. Uważasz, że można to zrobić lepiej? To wypierdalaj robić lepszego moda. Spójrz na siebie i na swoje zachowanie. Robisz z siebie chuj wie jakiego speca, a tak naprawdę po prostu wkurwiasz ludzi i robisz z siebie pośmiewisko. Dziękuję.

PS: Czekam na tę ripostę!  :lol:
To było dosyć brutalne . Koleś chciał się tylko wypowiedzieć i to zrobił .

Przyszłość jest niepewna , więc lepiej stawiaj jej warunki , inaczej ona postawi je Tobie.

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
Wedlug mnie wszyscy macie troche racji. Według mnie tez powinna byc mozliwosc chociazby nauczenia sie tego 5 kregu. A Wy macie racje - mac dun to dzieciak, pisze bezsensowne posty, i jest takim varonkiem tM, tyle, ze nie grozi :)

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

Lukizzz

Lukizzz

Użytkownicy
posty573
Propsy140
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Lol - ,,Ale cipka z Ciebie,pierdolnij się w łeb'' Mac Dun można wiedzieć z jakiego to powodu wysyłasz do Outlandera prywatne wiadomosci o takiej tresci?

Drakon1590

Drakon1590

Użytkownicy
posty115
Propsy82
Profesjabrak
  • Zbanowany
pusto

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
W zwykłym Gothiczku jest tak, że jesli dolaczasz do bractwa - jestes w bractwie juz do konca. Nie jak w wypadku SO, że przechodzisz do NO, czyli strażnik->najemnik->mag wody albo mag ognia->mag wody, tylko gdy awansujesz na straznika swiatynnego zostajesz juz nim do konca.

Jak jest z nauką kręgów? Nowicjusze uczą się do 4 kręgu magii i na tym jest koniec, w zwyklym gothiczku. W modzie powinno sie pomyslec nad dodaniem specjalnych run dla straznikow swiatynnych (coś ala runy dla paladynow, w modzie returning byly bardzo fajne) a dla guru piąty poziom magii byłby fajnie i mile widziany.

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
PPS. Jeśli Mac Dun tworząc konto na tej nazwie użytkownika, myślał o słowie Mc pochodzenia celtyckiego, stawianym przed nazwiskiem szkotów, to faktycznie jest idiotą. Już pominę fakt, iż to słowo pisze się razem z nazwiskiem, a nie osobno, bo nie chcę go bardziej pogrążać, szczególnie, że sam już zniżył się do poziomu depresji (obszaru lądu znajdującego się poniżej poziomu morza).

PPPS. Czy mogę wiedzieć jak idą prace nad Er i jak dużo wam jeszcze zostało do zrobienia?

Pudło koleś

Post połączony: 2014-04-04, 19:54
, szczególnie, że sam już zniżył się do poziomu depresji (obszaru lądu znajdującego się poniżej poziomu morza).

:facepalm:  :facepalm:  No offence, pomijając że dzieciarnia zamiast podać konstruktywne argumenty obalające mój argument odpisuje szczekaniem, a ty sam jesteś ich wart ;)

gothic1210
  • Gość
Jak jest z nauką kręgów? Nowicjusze uczą się do 4 kręgu magii i na tym jest koniec, w zwyklym gothiczku. W modzie powinno sie pomyslec nad
dodaniem specjalnych run dla straznikow swiatynnych (coś ala runy dla
paladynow, w modzie returning byly bardzo fajne) a dla guru piąty poziom
 magii byłby fajnie i mile widziany.
W sumie to mogę zrobić ten piąty krąg dla guru. Nie jest to znowu jakiś problem skoro kilka osób uważa, że to potrzebne. Wcześniej odpisałem nie, bo po prostu tego nie planowałem. Uwierzcie mi, że jest masa innych rzeczy do zrobienia w tym modzie więc nie biorę pod uwagę już wszystkiego co piszą fani.

PPPS. Czy mogę wiedzieć jak idą prace nad Er i jak dużo wam jeszcze zostało do zrobienia?
Całkiem sporo. Pracuję sam (team się nie rozpadł, ale wszystkim poza mną i ahnabelem się nic nie chce) i tylko w weekendy więc leci dosyć powoli.

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
W sumie G:Er to raczej rozszerzenie a nie-zeli mod bo dodaje to co planowo miało być ale ostatecznie nie weszło do gry z tym ze nie wiemy jak to miało być dodane wiec leci według inwencji Outlandera wiec wydaje mi się ze 5 i 6 krąg są zbędne jako czary zaś jako nauka to wsunie można by dać :P

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

Memorius

Memorius

Użytkownicy
Ojciec Wszystkich Narodów
posty2983
Propsy1306
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
  • Ojciec Wszystkich Narodów
ale ty pierdolisz bez sensu albo ja grałem w co innego

Już niebawem nowa wersja Global Mod PL 1.7.11 Special Edition

Drakon1590

Drakon1590

Użytkownicy
posty115
Propsy82
Profesjabrak
  • Zbanowany
pusto

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
W zwykłym Gothiczku jest tak, że jesli dolaczasz do bractwa - jestes w bractwie juz do konca. Nie jak w wypadku SO, że przechodzisz do NO, czyli strażnik->najemnik->mag wody albo mag ognia->mag wody, tylko gdy awansujesz na straznika swiatynnego zostajesz juz nim do konca.

Z tym, że ja nie pisałem o Strażniku Świątynnym, który jest wojownikiem, tylko o Guru, który jest magiem, a to całkiem inna historia. Trzeba zauważyć, że jako mag ognia też nie uczymy się piątego kręgu magii. Uczymy się go dopiero jako mag wody. W całej Górniczej Dolinie tylko Saturas może nauczyć nas od pierwszego do piątego kręgu magii. Jestem pewien, że twórcy zabrali nam możliwość zostania Guru, gdyż nie zdążyli dokończyć wątku związanego z koniecznością dołączenia do magów wody. W końcu dołączając do któregokolwiek innego obozu, ostatecznie i tak kończymy jako mag wody, albo przynajmniej najemnik. A ukończenie gry jako Strażnik Świątynny jest wyjątkiem, który potwierdza regułę.

Tylko saturas uczy nas 5 kregu bo wszyscy magowie ognia nie zyja . Czaisz ?

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Cytat: Werewolf w 2014-04-04, 19:49W zwykłym Gothiczku jest tak, że jesli dolaczasz do bractwa - jestes w bractwie juz do konca. Nie jak w wypadku SO, że przechodzisz do NO, czyli strażnik->najemnik->mag wody albo mag ognia->mag wody, tylko gdy awansujesz na straznika swiatynnego zostajesz juz nim do konca.
Z tym, że ja nie pisałem o Strażniku Świątynnym, który jest wojownikiem, tylko o Guru, który jest magiem, a to całkiem inna historia. Trzeba zauważyć, że jako mag ognia też nie uczymy się piątego kręgu magii. Uczymy się go dopiero jako mag wody. W całej Górniczej Dolinie tylko Saturas może nauczyć nas od pierwszego do piątego kręgu magii. Jestem pewien, że twórcy zabrali nam możliwość zostania Guru, gdyż nie zdążyli dokończyć wątku związanego z koniecznością dołączenia do magów wody. W końcu dołączając do któregokolwiek innego obozu, ostatecznie i tak kończymy jako mag wody, albo przynajmniej najemnik. A ukończenie gry jako Strażnik Świątynny jest wyjątkiem, który potwierdza regułę.
Wyjasnilem to dokladnie, dolaczajac do bractwa juz do innych nie przejdziesz, i nie zostalo to tak zrobione, bo tworcy nie zdążyli dodac przejscia do magow wody, bo tego przejscia pierwotnie miało nie być. Zaczynajac w bractwie konczysz w bractwie, kiedys na gothic up byl wywiad z ktoryms z tworcow Gothiczka i miedzy innymi ta kwestia byla tam poruszana. 

KOMPUTER:
Spoiler

Drakon1590

Drakon1590

Użytkownicy
posty115
Propsy82
Profesjabrak
  • Zbanowany
pusto

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
. Pierwsza z nich to nauka piątego kręgu magii od Baal Cadara, który nagle uznaje, że będziemy musieli zmierzyć się z wielkimi niebezpieczeństwami i mówi, że może nas nauczyć piątego kręgu.

Omg, ale kombinujesz.  Po prostu będąc strażnikiem świątynnym bal cadar uczył by nas 4 kręgu, a po wstąpieniu do guru uczył by 5 . Nie ma tu nic do myślenia. Przecież to jest logiczne !

Guru to odpowiednik maga - nie ma zbroi i nie może się uczyć 2h, ale magię opanowuje się do końca
SŚ to odpowiednik wojownika wspomagającego się magią - zbroje lepsze , oraz nauka 2h ale w zamian za to jest gorszy w magii . Czego tu nie rozumieć ?

Czemu guru uczyłby się 5 , a SŚ 4 ? Dlatego żeby był balans między dwoma gildiami.

Drakon1590

Drakon1590

Użytkownicy
posty115
Propsy82
Profesjabrak
  • Zbanowany
pusto

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
Negatywnoscia ?  :facepalm:  Ja pisze po prostu prawde i nie potrafisz sie z tym pogodzic , ani podac argumentow ktore potwierdzilyby ze masz racje. Wiec dyskusje z toba uwazam za zakonczona.

EDIT: Nie ma to jak klotnia o jedna malutke zmiane w modzie  :facepalm: Nawet podyskutowac kulturalnie nie mozna  :facepalm:

After

After

Użytkownicy
Kuglarz
posty236
Propsy79
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • Kuglarz
Ja pisze po prostu prawde i nie potrafisz sie z tym pogodzic ,
No jakbym czytał wyrzuty jedenastolatka.

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
Zamiast skakac sobie do gardel, tworca ER niech by napisal jakies szczegoly odnosnie guru chociaz  :huh: Np w czym guru by sie specjalizowal, jak by wygladala kwestia uriziela bo tylko bedac SŚ uczy sie 2h. Jak wyobraza sobie granie guru i podazanie jaka sciezka, magi , miecza czy kuszy. Bo autor moda chyba sam nie wie jak ma wygladac granie guru :x
I prosze bez przeklenstw i wyzywania  :ok:

EDIT :
Ty jesteś bez sensu. Wypierdalaj zanim zaczniesz pisać takie błyskotliwe posty jak tu: http://themodders.org/index.php?topic=21651.0

Kto tu sprowadzil dyskusje do dna  :facepalm: , jestes zalosny i tyle  :facepalm:

gothic1210
  • Gość
Nie ma to jak klotnia o jedna malutke zmiane w modzie  Nawet podyskutowac kulturalnie nie mozna 
Zbłaźniłeś się, sprowadziłeś dyskusję do poziomu dna i teraz jeszcze sugerujesz, że chciałeś kulturalnie rozmawiać? Wiesz co idź sobie z tego tematu. Nic tu nie pisz najlepiej i skończ wszystkich facepalmować, bo  należy się tutaj tylko tobie.
Zamiast skakac sobie do gardel, tworca ER niech by napisal jakies szczegoly odnosnie guru chociaz  Np w czym guru by sie specjalizowal, jak by wygladala kwestia uriziela
bo tylko bedac SŚ uczy sie 2h. Jak wyobraza sobie granie guru i
podazanie jaka sciezka, magi , miecza czy kuszy.
Co do szczegółowych informacji o takich rzeczach to będą opisane w poście razem z linkiem do downloadu jak skończę moda. Na razie nie mam czasu tego pisać.
Przypomnę, że Winters07 zadał pytanie, a ja na nie odpowiedziałem na podstawie faktycznego stanu rzeczy na dzień dzisiejszy. Po co opowiadać o czymś czego jeszcze nie zrobiłem ani nie jestem pewien czy to zrobię? Takie zagrywki to tylko varonek robi, albo inni 10 letni modderzy.
I prosze bez przeklenstw i wyzywania  :ok:
A sam prowokujesz  "Bo autor moda chyba sam nie wie jak ma wygladac granie guru :x" uważaj żebym ja ci nie wygarnął twoich dokonań modderskich.

radex115544

radex115544

The Modders
posty420
Propsy154
ProfesjaTester
  • The Modders
Mac Dun ale ty pierdolisz bez obrazy :D Zapewniam cię że autor zdaje sobie sprawę kim jest guru i czym ma się zajmować. Jakiś szczegół to nawet ja ci mogę podać w lesie obok bagna są drzewa :D

0 użytkowników
Do góry